рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічна ялинка і будиночок в снігу | Про красу, павичів і не тільки ...

Ми часто буває, приклеюють до вітрини магазину подарунків, задивляючись на якусь милу дрібничку. А в передноворічній метушні, коли народ змітає з полиць магазинів більшість сувенірів і виробів, що попалися на очі, спокуса терміново купити подвоюється. Однак деякі з них цілком під силу зробити своїми руками. Сьогодні ми розповімо Вам про будиночок в снігу, про новорічну ялинку, і про деякі секрети їх виготовлення. Ідея зробити будиночок в снігу народилася завдяки шкільного конкурсу «різдвяні мережива», в якому брала участь наша дочка. Ми часто буває, приклеюють до вітрини магазину подарунків, задивляючись на якусь милу дрібничку

Спочатку ми взяли коробку у формі будиночка - упаковку від іграшки і прикріпили до неї степлером картонні заготовки торця будиночка і його бічних сторін. Спочатку ми взяли коробку у формі будиночка - упаковку від іграшки і прикріпили до неї степлером картонні заготовки торця будиночка і його бічних сторін Потім, на каркас будиночка ми наклеїли колоди, зроблені з паперу А4.

Торці колод ми заповнили серветками, змоченими в клеї ПВА. Торці колод ми заповнили серветками, змоченими в клеї ПВА А поверхні стін і даху, для додання їм фактури дерева, були обклеєні серветками з клеєм ПВА. Дах будиночка ми вирішили покрити старою корою, зрізаної з колод. Вікно, двері в будиночок, лавочка і труба на даху, були вирізані з картону. Ми їх приклеїли і також покрили серветками для фактури. Потім ми пофарбували будиночок в коричневий колір, розписали вікна, додали дим з синтепону і наклеїли його на підставку. Навколо будиночка ми додали штучну гілку з ягодами, фігурки кішки і сніговика, мереживну ялинку і ангела. На завершення, вся композиція була покрита штучним снігом. Наша саморобка посіла перше місце на шкільному конкурсі і третє на районному. Такий сувенір можна зробити своїми руками і поставити під ялинку як прикрасу.

Ще одна виріб, про яку ми хочемо Вам сьогодні розповісти - це новорічна ялинка з стрічок. Для початку ми зробили конус з картону і наповнили його непотрібними клаптиками для додання стійкості. Ще одна виріб, про яку ми хочемо Вам сьогодні розповісти - це новорічна ялинка з стрічок Потім ми наклеїли на нього бантики, попередньо зшиті зі стрічки зеленого кольору. З рожевої стрічки ми зробили бантик - верхівку, а з різнокольорових намистин - ялинкові прикраси. Таку ялинку можна поставити прямо на новорічний стіл.

Дорогі друзі!

Ми вітаємо всіх читачів нашого сайту з наступаючим Новим Роком! Ми бажаємо Вам успіхів у творчості, жити в оточенні краси і самим її творити. Краса врятує світ.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com