рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корисні статті :: Упаковка подарунка своїми руками

Упакувати подарунок своїми руками вирішується не кожен, і якщо Ви до цього такого не робили, то ця стаття для Вас. Ми розповімо про можливі варіанти, а що змінити і вдосконалити - вирішувати Вам. Не обов'язково дотримуватися шаблонів і робити строго «по картинці», адже це творчий процес, який не зіпсується, якщо внести свої зміни.
Подарунок, який упакований особисто дарує, буде помітно виділятися на тлі магазинних обгорток і бантиків, що робить його індивідуальним і особистим. Стиль виконання упаковки подарунка залежить від вибору майстра, і дає відмінну можливість використовувати елементи декору, які до вподоби одержувачу. До того ж, це досить цікавий процес, який також заощадить Ваші кошти. Упакувати подарунок своїми руками вирішується не кожен, і якщо Ви до цього такого не робили, то ця стаття для Вас

Папір для пакування подарунка може бути будь-який - щільна, тонка, гофрований і тд. Багато хто використовує сторінки книг або старих газет, з дрібним шрифтом і без картинок, завдяки чому папір не буде залучати багато уваги. Монохромна папір теж відмінно підійде, а так само будь-яка різнобарвна. Можна використовувати карти, шпалери, розписати побажаннями або роздрукувати і прикрасити самостійно. Крім паперу, може бути використана тканина - вибір кольору і візерунка полотна дуже широкий, тому тут уже все залежить від смаку і переваг кожного.

Крім паперу, може бути використана тканина - вибір кольору і візерунка полотна дуже широкий, тому тут уже все залежить від смаку і переваг кожного

Найпоширеніша стрічка для упаковки подарунка - атласна стрічка . У нашому інтернет-магазині рукоділля можна купити атласну стрічку будь-якої ширини, що дозволяє створювати різні бантики і не тільки. Стрічку краще підбирати під обрану папір, щоб був хоч якийсь стиль виконання. Однак, це теж все на розсуд майстра. Стрічка може бути репсовою , Оксамитової, стрічка органза , Тейп-стрічка, парча , А так само можуть бути використані тасьма і мереживна стрічка, або навіть мереживо . Репсова стрічка - це та стрічка, яка має маленькі рубчики, поперек по всій довжині. Стрічка органза прозора, іскриста, а на дотик трохи жорстка, але міцна. оксамитова стрічка дуже м'яка і за структурою як оксамит, парча - це декоративна ткати, в основу якої входить шовк і блискучі нитки. Замість стрічки або як її доповнення, можна використовувати мотузку і нитки для вишивання, на які можна нанизувати різні намистини - кришталеві, намистини під перли, з натуральних каменів або дерев'яні намистини.

Замість стрічки або як її доповнення, можна використовувати мотузку і нитки для вишивання, на які можна нанизувати різні   намистини   - кришталеві, намистини під перли, з натуральних каменів або дерев'яні намистини

Як банта для подарунка може бути як покупної пишний, так і виготовлений бант своїми руками. Звичайно, для створення банта бажано використовувати ту саму стрічку, що і для упаковки, але прикрасити такий бант можна різними мініатюрними іграшками і будь-якими іншими предметами. Найчастіше використовують заготовки з дерева - якщо це різдвяний подарунок, відмінно підійде дерев'яна заготовка в формі ялинки, оленя, сніжинки і будь-який інший, яка символізує Новий Рік. Можна, також, вирізати форму з картону, звичайного паперу або навіть газети, що додасть легкого ажурі. Прикріплюють до банту і квіти, найкраще штучні квіти для флористики, що не зів'януть і збережуть свій зовнішній вигляд. штучні квіти можна купити в нашому магазині, де також можна знайти штучні тичинки , Керамічні трояндочки і троянди з латексу, а також багато інших варіанти кольорів.

штучні квіти   можна купити в нашому магазині, де також можна знайти   штучні тичинки   , Керамічні трояндочки і троянди з латексу, а також багато інших варіанти кольорів

До подарунковим упаковка можна прикріплювати марки, фото одержувача, записки з побажаннями, різні ярлики і листівки. Все це, звичайно, може бути покупним, але зробити прикраса самостійно не вимагає великого досвіду в рукоділлі. Якщо подарунок призначається імениннику, можна вирізати ювілейні цифри, першу букву імені одержувача, прикріпити цукерки. Різні геометричні фігури теж стануть відмінним доповненням до подарунковій упаковці, а також маленькі конверти, всередині якого може бути побажання або визнання в любові, якщо це подарунок до дня Святого Валентина. Іграшки з кіндер-сюрпризу стануть цікавим елементом декору, як і будь-які інші маленькі фігурки.
Упаковка подарунка своїми руками - творче і цікаве заняття, а якщо Ви знаєте про переваги одержувача, це ще і відмінний шанс зробити подвійно приємно - одержувач буде приємно здивований, коли побачить елементи речей, які якось відносяться до його мрії, бажанням або те, що він полюбляє.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com