рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити корону з картону своїми руками

  1. Майстер-клас № 1
  2. Майстер-клас № 2
  3. Майстер-клас № 3
  4. Майстер-клас № 4
  5. Майстер-клас № 5

Корона - елемент влади в монархічних державах. Однак малюкам абсолютно все одно, які сакраментальні ідеї приховані за цим символом, адже для них корона - диво, казка, можливість відчути себе кимось особливим. Ми розповімо, як зробити корону з картону своїми руками, щоб порадувати свою дитину і його друзів, які маючи такий реквізит, можуть влаштувати справжнє царство в вашій вітальні.

Майстер-клас № 1

Давайте спробуємо виготовити найпростішу корону своїми руками з щільного картону . Щоб не мучитися з малюванням зубців, ми підготували шаблон.

Наступні дії, щоб виготовити головний убір для маленьких принців і принцес: Наступні дії, щоб виготовити головний убір для маленьких принців і принцес:

  1. Роздрукуйте шаблон на аркуші А4. Виріжте.
  2. Підготуйте щільний картон: віддайте перевагу листам, які при згинанні не створять зламів.
  3. Прикладіть шаблон до картону, обведіть. Виріжте з картону заготовку корони.
  4. Підготуйте красиву папір для декорування королівського головного убору: це можуть бути листи з нотного зошита або одноколірна обгортковий папір.
  5. Зіставте листи з шаблоном, склейте їх. Якщо декоративного паперу не вистачає на всю довжину корони, склеюють листи внахлест.
  6. Ображати надлишки паперу, щоб декоративний папір і щільний картон мали єдину форму. Повторіть те ж саме з другим шаблоном.
  7. Змастіть корону клеєм, посипте золотими блискітками. Залиште висихати. Після смахніте сухою губкою або кистю залишилися блискітки.
  8. Оформіть низ головного убору стрічкою або мереживом. Додайте стрази, намистини або бісер.

Шикарна корона з картону готова Шикарна корона з картону готова! Відмінний варіант для святкового вечора на якому будуть присутні гості вашої дитини. Зробіть корону винуватцю торжества, іншим дітям роздайте корони простіше або інші атрибути, що дозволяє дітям відчути себе в казковому королівстві.

Майстер-клас № 2

Зробити акуратну маленьку корону з картону просто. Для цього необов'язково вирізати шаблони: можна використовувати втулку від туалетного паперу або згорнути лист щільного картону в циліндр. Висота корони залежить від циліндра.

Дотримуйтесь легкої інструкції:

  1. Поверніть картон в циліндр або підготуйте втулку.
  2. Виріжте гострі зубці.
  3. Покрийте корону фарбою з балончика.

Вийде дивно універсальна корона, яка при належному оформленні перетворить в царюючу особу і дівчинку і хлопчика Вийде дивно універсальна корона, яка при належному оформленні перетворить в царюючу особу і дівчинку і хлопчика.

Майстер-клас № 3

Корону з тонкого картону можна зробити за дві секунди, якщо слідувати фотоінструкцію, наданої нижче. Такий вид корони не варто прикрашати різними блискучими елементами - її індивідуальність виражена в простоті. Головний убір підійде малюкам 1-3 роки на домашньому свято е або день народження.

Майстер-клас № 4

Для про строконечной корони потрібен зовсім тонкий картон. Уважно перегляньте відео, щоб повторити виготовлення такого дивовижного головного убору. Використовуйте золоту фарбу поверх картону, щоб надати короні святкового вигляду: вона прекрасно підійде для дитячого ранку в дитячому саду.

Майстер-клас № 5

Корона потребують багато часу: краще, якщо ви візьметеся за створення вироби самі. Нижче представлена ​​докладна ФОТОінструкція того, що необхідно зробити.

Підготуйте щільний картон. Наріжте з нього квадрати 2 * 2 см. Скільки знадобиться квадратиків ви зможете обчислити, вимірявши окружність голови дитини. Дану величину помножте на два і додайте 6 квадратиків для запасу.

Зігніть квадрат навпіл, пригладьте по стороні згину - вийде трикутник Зігніть квадрат навпіл, пригладьте по стороні згину - вийде трикутник. Зробіть трикутники з усіх квадратів.

Змастіть край одного трикутника клеєм Змастіть край одного трикутника клеєм. Вкладіть його в сусідню фігуру, як показано на малюнку. Повторюйте маніпуляцію, поки не наберете потрібну довжину.

Візьміть залишився трикутник Візьміть залишився трикутник. Змастіть обидва кінці клеєм і помістіть всередину ланцюжка. Як саме це потрібно зробити видно на малюнку.

Після того як роботи з клеєм завершені, гарненько натисніть на лінію згину, щоб зафіксувати трикутники в одному положенні Після того як роботи з клеєм завершені, гарненько натисніть на лінію згину, щоб зафіксувати трикутники в одному положенні. Приміряйте корону дитині, після чого закріпіть клеєм або степлером в потрібному місці.

Приміряйте корону дитині, після чого закріпіть клеєм або степлером в потрібному місці

Корона готова! Ваша дитина стане кращим королем чи королевою на святковому вечорі.

Важливо дарувати дитині частинку казки постійно. Для вас не складе труднощів змайструвати корону, а для малюка час проведеної в ній здасться самим чарівним. Намагайтеся робити вироби такого роду разом з дитиною: його участь може бути мінімальним, проте маленька людина ще довго буде вдячний за можливість взяти участь в незвичайному творчому процесі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com