рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити гриб з паперу?

  1. Ще по темі:
Навігація
Головний атрибут наступаючого Нового року - ялинка і від того наскільки вона красиво вбрана і оригінально прикрашена, багато в чому залежить рівень святкового настрою. Тому коли будете ставити зелену красуню в своєму будинку, врахуйте, що прикрасить її можна не тільки традиційними, звичними нам кулями і гірляндами, а й іграшками, які здавалося б, ну ніяк не поєднуються з Новим роком, наприклад, грибами.
Спробуйте розмістити на тонкому шарі вати, розстеленому під ялинкою, кілька саморобних грибів. Ось побачите як це пожвавить всю композицію. І до речі їх можна використовувати і після свята для доповнення інших виробів. Про те, як зробити гриб з паперу ми розповімо далі.
Почнемо з самого простого способу, за допомогою якого ви можете отримати ось такий веселий гриб мухомор. Для цього потрібно приготувати три види паперу - червону, зелену і білу, а також ножиці, канцелярський клей і фломастери.
Для початку вирізаємо деталі, показані на фото. Це червоний півколо для капелюшки, білі горошини для її прикраси, довга біла смужка з одним хвилястим краєм, трапецію з білого паперу, основа якої має бути чуть чуть більше, ніж верхня лінія, і, нарешті, зелена заготовка, яка надалі буде імітувати траву .
Далі склеюємо деталі таким чином, щоб у нас вийшло щось, схоже з зображенням на фото. На півколо капелюшки наклеюємо білі горошини, а смужку з хвилястим краєм, який попередньо відгинаємо, приклеюємо так, щоб її рівна сторона співпадала з меншою стороною трапеції. Приклеювати смужку потрібно по всій її ширині, так, щоб вільними залишалися тільки відігнуті хвилі.
Тепер потрібно зібрати отримані деталі в єдину конструкцію. Для цього попередньо склеюємо капелюшок гриба, так, щоб в результаті вийшов гостроверхий конус. Звернувши в трубочку трапецію, отримуємо ніжку гриба, її підстава оклеиваем зеленою травою, а зверху поміщаємо злегка змащену клеєм капелюшок.
Гриб готовий, залишається тільки зробити його більш веселим, намалювавши бешкетну мордочку, хоча, якщо ви переконаний прихильник традицій, можна залишити гриб без обличчя.
Кожен, напевно, чув про таке мистецтво, як орігамі, за допомогою якого з паперу можна зробити практично що завгодно, при цьому абсолютно не використовується клей. Гриби в цьому плані не виняток, так що продемонструємо два простих способи зробити гриб з використанням давньої техніки орігамі.
Спосіб № 1. Візьміть квадратний аркуш звичайної білого паперу. Складіть все його кути, крім одного, так, щоб їх вершини виявилися в центрі. Тепер потрібно зігнути заготовку, але не посередині, а таким чином, щоб верхня лінія на малюнку 2, збіглася з підставою трикутника неотогнутого кута, як це показано на малюнку 3.
Далі зігніть назад кути верхньої частини вийшла фігури, а потім переверніть папір так, щоб та, сторона, яка спочатку була верхньої, тепер опинилася на столі. Тепер візьміть боковини фігури і підігніть їх на себе, одночасно заправляючи в кишеньки, утворені верхніми трикутниками.
Для додання грибу остаточної форми зігніть нижній і верхній куточки на невеликій відстані від їх вершин. Тепер переверніть заготовку. У вас повинен вийти нижній і верхній білий гриб. Залишається тільки розфарбувати його так, як вашій душі завгодно. Результат вашої праці повинен бути приблизно таким, як показано на малюнку.
Спосіб № 2. Як исходника тут використовується такий же квадратний аркуш паперу, але результат вийде інший. Для початку намітьте серединну лінію, потім два отриманих прямокутника також розділіть навпіл і складіть аркуш по ці лініях, так щоб обидва краї паперу збіглися зі серединною лінією. Отриману двостулкові двері теж ділимо навпіл, але в іншому напрямку. Перевертаємо лист і складаємо заготовку знову ж краями до середини. Має вийти так, як показано на малюнку 5.
Далі потрібно розкрити верхній шар паперу, потягнувши його за куточки. У класичній техніці орігамі цей тип складки називається «гора». Виконавши її, розплющите заготовку так, щоб вийшла фігура, показана на малюнку 6. Залишається тільки перевернути її виворотом вниз і розфарбувати капелюшок.



(Картинки збільшуються при натисканні і стрілкою в правому нижньому кутку збільшеної картинки)


Петро, ​​www.kak-sdelat.su

Google

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.


Ще по темі:



» Роздрукувати .. » Відгуки і коментарі (0) »
Популярне

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com