рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як роблять туалетний папір?

22 жовтня 2016

Як роблять туалетний папір?

Як роблять туалетний папір?

У туалетних кімнатах будь-якої квартири, нерідко можна побачити кілька стопок газет, журналів та іншої макулатури. І в цьому є свій сенс, оскільки туалетний папір виготовляється з вторсировини або іншими словами - переробленої макулатури.

Коли з'явився туалетний папір в СРСР?

Виробництво туалетного паперу в СРСР датується 1968 роком. Не дивно, що спочатку продукція не знайшла свого покупця і натрапила на нульовий попит, оскільки звичайний громадянин СРСР не знав, навіщо це потрібно, знаходячи альтернативу в ще не переробленої макулатурі. Але незабаром після рекламних компаній і агітацій на великих заводах, де туалетний папір в рулонах поширювали добровільно-примусовими методами, такий товар став вважатися дефіцитним.

Види туалетного паперу

В даний час туалетний папір прийнято розділяти на два сорти.

Це саме той папір, яка виходить в результаті переробки макулатури. Відрізняється шорсткою поверхнею, характерним для сорту сірим квітів, а так само щодо низько ціною.

Отримана з високоякісної целюлози, в результаті переробки НЕ макулатури, а деревини. Тобто біла туалетний папір - це не вторинний продукт. В результаті цього, білий сорт відрізняється м'якою поверхнею, підвищеної поглинається, і, відповідно, більш високою ціною.

І якщо білі сорти санітарно-гігієнічного призначення отримують рівно таким же способом, як і всі інші сорти паперу (за винятком кількох пунктів). Те як виробляють «сіру» туалетний папір?

Виробництво туалетного паперу Виробництво туалетного паперу

В першу чергу, яка прибула на завод макулатуру, очищають від бруду. Потім її дрібно-дрібно кришать за допомогою спеціальної дробильної машини, при цьому змішуючи з водою. Після дробильної машини, макулатурна маса відправляється на фільтрацію, де за допомогою сита усуваються сторонні включення, пропущені на першому етапі. Повністю очищена суміш промивається водою. Тривалість цього процесу впливає на якість і ціну, виготовленої туалетного паперу.

Потім макулатурна суміш, змішання з водою, відправляється на млин дрібного помелу. Отримана маса перемішується з водою, поки не досягне концентрації 0.5%. Отриману масу рівномірним шаром розподіляють на сітковий стіл для виготовлення паперу. На поверхні цього столу за допомогою капронової сітки, яка одночасно замінює транспортувальну стрічку, масу зневоднюють і відправляють під прес.

Після преса, маса відправляється на первинне сушіння, яка здійснюється в спеціальній центрифузі (барабані), швидкість обертання якої становить близько 12 оборотів в хвилину. При цьому сталева поверхня пристрою розжарюється до температури 113 градусів за допомогою пари під тиском. По досягненню 40% вологості, папір відправляють на другий етап сушіння, де вона проходить ті ж етапи, що і в первинному барабані. Досягнувши необхідного рівня вологості, отриману папір намотують в бобіни на втулку, а спеціальна машина розподіляє її на рулони.

Стаття підготовлена ​​виробником паперових рушників і туалетного паперу - FabricaBumagi

Іван Іванов

Як роблять туалетний папір?
Коли з'явився туалетний папір в СРСР?
Те як виробляють «сіру» туалетний папір?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com