рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Саратовські студенти-медики мріють про роботу в держустановах

Проректор з лікувальної роботи Саратовського державного медичного університету імені В.І. Розумовського Марина Еругіна повідомила, що студенти бачать себе фахівцями не часток, але державних медичних установ. Про це вона заявила в ході прес-конференції на майданчику прес-центру "МК" в Саратові ".
"Наші студенти проходять практику на базі великих лікарень: Залізнична, лікарня імені Міротворцева, 1 міська клінічна лікарня та інші. Всі студенти, на жаль, бачать себе там. А наше завдання - готувати фахівців до роботи там, де вони потрібні. Потрапляючи в поліклініки , вони заявляють, що під час практики провели там не так багато часу ", - зазначила проректор. Вона додала, що цю ситуацію допоможе виправити новий освітній стандарт, згідно з яким час практики на базі поліклінік збільшено, особливо для фахівців, які навчаються за цільовим направленням.
Також Марина Васілідовна зазначила, що з модернізацією охорони здоров'я ситуація змінилася в кращу сторону, і навела приклад з фондами обов'язкового медичного страхування: "Ми всі раніше були застраховані в регіональних страхових компаніях. А два роки тому ми всі стали застраховані в Федеральному фонді ОМС. Вони забезпечують нам надання якісної медичної допомоги. і тут ситуація така ж: державна медична послуга завжди якісніше і доступніше ніж місцева, муніципальна ".
Заступник головного лікаря МУЗ "Перинатальний центр" Енгельса Саратовської області Надія Луцевич поскаржилася на брак лікарів певних спеціальностей в медустанові. "Ми не укомплектовані лікарями анестезіологами і реаніматологами - це надзвичайно складна і відповідальна робота. Ми всіляко займаємося цим питанням, посилаємо лікарів вчитися за цільовим направленням. У наступному році до нас вже прийдуть два фахівця. Друга спеціальність - це лікарі-неонатологи".
Надія Пилипівна зазначила, що всі вакансії вже передбачені, гроші на платню лікарям виділені, але поки ці спеціальності обслуговуються іншими лікарями. При цьому вони вже мають одну або навіть дві ставки на своїх плечах.
У свою чергу головний лікар ТОВ Клініка "Сімейний доктор" Олексій Базин зазначив, що приватні клініки зможуть з меншими втратами пережити нестабільну економічну ситуацію в країні: "У держави можуть бути проблеми з курсом долара - у нас їх немає. Крім того, кожне подібне установа має товстий підшкірний жировий шар. Адже установа не діє за принципом взяти і все витратити, якісь кошти закладаються на подальший розвиток ".
"Модель охорони здоров'я Саратовської області повинна бути ексклюзивною по Росії, - зазначив головний лікар" поліклініки №17 "Саратова Тимур Савінов. - Немає такого регіону, де губернатор вник б в нову модель. Перші ознаки нової моделі - відділення невідкладної допомоги. Тепер не треба чекати викликаного лікаря до вечора - протягом 40 хвилин приїде невідкладна допомога з тієї ж поліклініки. Це чудово, і ми на території 17 поліклініки два роки тому і створили таку службу, правда, для дорослих ".
Для вирішення питання з постійно зайнятим телефоном в 17 поліклініці створено колл-центр - один номер і поділ на 4 сектори. На телефоні працює фельдшер з медичною освітою. Ще п'ять років тому це не було можливо - не було оптоволокна, цифрових станцій. "Це маленькі кроки, які складаються в отримання населенням медичної допомоги вчасно і з максимальним ефектом", - зазначив Тимур Хакбердіевіч.

Це маленькі кроки, які складаються в отримання населенням медичної допомоги вчасно і з максимальним ефектом, - зазначив Тимур Хакбердіевіч

Залишити коментар

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com