рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловіча стрижка бокс (фото)

  1. специфіка зачіски
  2. універсальний варіант


Думка про те, що зачіска є головною складовою іміджу, вже давно поділяють не тільки представниці прекрасної статі, а й чоловіки. Виглядати привабливо і презентабельно, маючи при цьому недоглянуті волосся, неможливо. Красива чоловіча зачіска також важлива, як хороший костюм і начищені черевики.

Різноманіттям чоловічі стрижки не відрізняються, але і тут можна виділити класику стилю. Чоловіча стрижка бокс відноситься саме до неї. Все більше чоловіків віддають перевагу стрижці бокс завдяки її акуратності, простоті і консервативності.

специфіка зачіски

Простота виконання і догляду, а також універсальність вважаються основними характеристиками боксу. Особливість зачіски полягає в створенні двох ліній окантовки. Основна межа проходить вище потилиці, що відрізняє її від схожого напівбоксу.

Віскі зістригали дуже коротко 1-3 мм або ж виголюють. Верхні пасма, маючи довжину 3-5 мм, добре зберігають форму, завжди виглядають акуратно. Завдяки мінімальній довжині стрижка бокс відкриває обличчя, створюючи образ впевненого в собі і успішного чоловіка.

Завдяки мінімальній довжині стрижка бокс відкриває обличчя, створюючи образ впевненого в собі і успішного чоловіка

універсальний варіант

Зачіска бокс підійде чоловік практично з будь-яким типом обличчя та волосся. Винятком можуть стати лише кучеряве волосся, відмінно підходять для напівбоксу, і будь-які недоліки на шкірі голови у вигляді шрамів, які не хотілося б відкривати.

Круглолицим чоловікам стрижка бокс допоможе візуально його витягнути. Квадратному особі чоловіча стрижка бокс зробить вигідний акцент на вилицях. Колір волосся також не має великого значення, якщо тільки темноволосого чоловіка нікого не бентежитиме той факт, що шкіра голови буде просвічуватися через тонкий шар пасом.

Класичний варіант боксу передбачає чіткість ліній і симетричну довжину скроневих зон. Більш зухвалі і креативні чоловіки можуть зупинити свій вибір на виголених зигзагами або хвилями скронях.

Стрижка бокс - одна з небагатьох, яку можна виконати в домашніх умовах. У салонах, в залежності від уподобань майстра, її виконують або тільки ножицями, або машинкою. Для самостійної стрижки краще скористатися другим варіантом, але і ножиці теж знадобляться.

  • Сухе волосся за допомогою машинки з насадкою 2-4 см остригають від лінії скронь і вище;
  • Міняємо насадки на мінімальну і повністю знімаємо волосся в нижній частині голови;
  • Тім'яну і верхнезатилочную частку краще обстригти ножицями, при цьому кожна пасмо дотримується між пальцями;
  • Ножицями можна підкоригувати довжину чубчика.

Практична і універсальна ця стрижка буде доречна в будь-яких життєвих ситуаціях. Вибираючи її ви не помилитеся.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com