рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

«Хоч в поле спи»: АЗС на М4 «Дон» забороняють зупинятися на ночівлю - соцмережі

Нерідко водіям доводиться зупинятися на заправках посеред ночі, щоб поспати і відпочити. І якщо на більшості трас до цього ставляться поблажливо, то на трасі М4 «Дон», якщо вірити соцмережах, співробітники АЗС постійно ганяють втомлених автомобілістів.

І якщо на більшості трас до цього ставляться поблажливо, то на трасі М4 «Дон», якщо вірити соцмережах, співробітники АЗС постійно ганяють втомлених автомобілістів

Автору поста не пощастило, коли вона зупинила свій автомобіль на АЗС «Газпром» і хотіла півгодини поспати. Заправник швидко розбудив її і попросив від'їхати подалі, щоб не заважати проведенню технологічного процесу, хоча за словами авто-леді вона стояла там же, де і інші автомобілі, в яких також спали люди: «Не красиво це. Як далі втомленими їхати? Хоч в поле спи ». Коментатори в мережі порекомендували в наступний раз питати, на якій підставі на заправці заборонений відпочинок: «Там при заборону зупинки має бути підстава: заборонний знак, режимний об'єкт, небезпечна зона - без цього вони і права не мають вас проганяти!». Крім того, на схожу проблему поскаржилися і інші автомобілісти.

Крім того, на схожу проблему поскаржилися і інші автомобілісти

Знайшлися й ті, хто здивувався даної події. Кілька людей написало, що вже кілька років їздять по М4 і вільно відпочивають на різних АЗС по необхідності, а кому-то самі заправники навіть пропонували відпочити, переночувати на стоянці, щоб не провокувати можливі аварії: «8 років вже по М4 на море їжджу - ніяких проблем. Можливо, це тільки з газпромівського такі проблеми? Треба уточнити ».


Олексій Лопатин

Як далі втомленими їхати?
Можливо, це тільки з газпромівського такі проблеми?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com