рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про те, що їдять англійці на Різдво

Для мене одним з найулюбленіших свят з дитинства є   Новий Рік в Англії Для мене одним з найулюбленіших свят з дитинства є Новий Рік в Англії . Величезне число людей зі мною погодяться. Всім знайоме, то святкове почуття, навіть дорослі і серйозні люди в душі відчувають, що в цей час відбувається якесь диво. Незмінним атрибутом цього свята в багатьох є ошатна ялинка і святкова вечеря.

Аналогом Нового Року в Британії є католицьке Різдво. Це для них таке ж свято, як і для мене, Новий Рік. Звичаї католиків дуже схожі на звичаї християн. Таке ж відчуття чарівництва в душах людей. У Британії та інших країнах існує схожа прикмета. Як зустрінеш Різдво, таким і буде весь наступний рік. Думаю, людська природа однакова. Адже англійці, та й все католики, дуже радісно зустрічають Різдво. Багато веселяться, жартують, співають і танцюють. Це в основному родинний теплий свято. Тому його прийнято зустрічати за святковим столом , На якому поставлено те, що їдять англійці на Різдво. І повірте, в Англії теж вміють влаштувати свято.

Я думаю, що головним різдвяним блюдом для британців буде смажений гусак. Або інша смачна птах. Не менш популярні смажені індички. По якомусь переказами саме птах приносить радість і щастя в дім. М'ясо птиці рясно присмачують спеціями, традиційно в Англії застосовують соус з агрусу. Рецепт соусу досить простий, але у кожної британської кухарки він неодмінно свій власний.

Ще одним чисто різдвяних британським блюдом називають сосиски, загорнуті в бекон. Все це смажиться і просочується журавлинним соусом. У Британії цю смакоту називають «свинками в ковдрі». Дуже популярні устриці, червона ікра. До речі, колись устриці і червона ікра вважалися в Англії їжею для простолюдинів. Знати вживала такі страви тільки на Різдво. Ще на британських святкових столах дуже часто популярний біфштекс, грудка курки або качки.

На гарнір англійські господині запікають картоплю і овочі, іноді готують овочевий суп, грибний соус, тушкують капусту з сиром. Є і суто англійські страви, які популярні тільки у британців. Це качиний паштет, печеня з баранини, запіканка, зроблена зі свинячих або яловичих нирок. І я думаю, що британці не були б британцями, якби у них під час Різдва не було вівсяних коржів.

Так як Британія, це батьківщина пудингу, то і на святковому столі його присутність обов'язкова. У складі спеціального різдвяного пудингу обов'язково є родзинки, мед, мигдаль, чорнослив і багато іншого. Рецептів пудингу стільки, скільки існує британських прізвищ. Ці рецепти є сімейними традиціями. Королівський рецепт різдвяного пудингу навіть є державною таємницею в Британії, парламент цієї країни не має права дозволяти кому-то робити спроби його впізнати. Запікають в пудингу монетку, гудзик, наперсток і колечко. Під час свята, що знайшов в своєму шматку пудингу, може визначити свою долю. Після того, що їдять англійці на Різдво, захочеться і випити. Святкові напої британці теж вміють робити. Пряний ель, це кращий напій для свята. Також популярні різні вина. Різні портвейни, гарячий пунш.

Що мені найбільше подобається у святковій кухні британців, так це те, що в ній немає нічого, що мій організм не зміг би освоїти. Дійсно, екзотичних інгредієнтів практично немає. Англійці святкують Різдво за вечерею, який сміливо можна назвати обідом. Але не варто забувати про традиції, в Британії вони свої.

(Поки оцінок немає)
(Поки оцінок немає)   Завантаження Завантаження ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com