рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

День матері у Великобританії схожий на 8 Березня в Росії

День матері у Великобританії і День бабусь у Франції дуже схожі на 8 березня в Росії.

Його коріння сягає в вікторіанські часи, коли діти в досить ранньому віці працювали далеко від дому, а гроші, зароблені ними, пересилалися в сімейний бюджет. Тоді один день в році дітям дозволялося провести вдома разом з батьками. Зазвичай вони приносили матерям і бабусям невеликі подарунки - букетики квітів або свіжі яйця.

Сьогодні британські діти в цей день дарують матерям квіти і виконують за них домашню роботу.

На самому початку 17 століття в Англії в четверту неділю Великого посту люди стали святкувати неділю матері. Це було свято всіх матерів Англії. У міру поширення християнства в Європі, цієї неділі стало святом Матері Церкви - духовної сили, що дає життя і захищає від зла. Згодом церковний свято злилося воєдино зі святом світським.

Святкову атмосферу цього дня надавав спеціальний торт, званий «материнським тортом». У цей день потрібно було відвідувати матерів і приносити їм у подарунок такий торт в обмін на материнське благословення.

Такі торти і тістечка пеклися і продавалися в Англії і Франції по неділях під час Великого Посту. У Франції за цим рецептом частіше випікалися тістечка, прикрашені хрестом з цукрової глазурі.

Привітати свою маму треба обов'язково, і в якій би частині світу не знаходилися в цей день дочки і сини, вони подзвонять своїм єдиним і рідним, відправлять їм листівку, лист або електронне послання в День матері.

Щорічно в першу неділю березня у Франції відзначається Національний день бабусь. У цей день всім бабусям і взагалі жінкам старше 55 років виявляються незвичайний шану і повагу.

У Франції було проведено опитування серед приблизно тисячі літніх людей старше 65 років. Виявилося, що 67,3% опитаних вважають сім'ю важливіше всіх складових в житті, навіть важливіше власного здоров'я і політичної ситуації в країні. 82,8% сказали, що внуки були сутністю їх життя. Цікаво, що 48,2% зізналися, що кожен день допомагають своїм онукам виконувати домашні завдання.

Добрі французькі бабусі, рідко нагадують бабусь, причепурившись, в цей день п'ють лікер, їдять мигдальні тістечка і морозиво і, безумовно, отримують подарунки.

Французькі бабусі молодіють з кожним роком, половині з них трохи більше п'ятдесяти і багато хто продовжує активно працювати. Можливо, саме тому бабусин день припадає на неділю. Хоча більшість французьких бабусь бачать своїх онуків як мінімум раз на тиждень, а третина з них присвячує їм більше половини свого вільного часу, вони з нетерпінням чекають «бабусиної дня», коли всі їхні діти і внуки збираються разом.

Бабусь в цей день чекають квіти і подарунки від улюблених онуків і внучок. Турфірми в свято пропонують бабусям і їхнім онукам безкоштовні туристичні поїздки на автобусах, ресторани створюють особливі меню, а в магазинах відкриваються спеціальні секції, де бабусі - тільки бабусі! - можуть купити товари зі знижками.

ДТРК Самара

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com