рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як викликати джина?

  1. Засіб 2. Джинси
  2. Засіб 3. Магія

Ви ковтали чарівні папірці на Новий рік, писали листи Дідові Морозу і навіть ходили до церкви, а заповітне бажання так і не виповнилося Ви ковтали чарівні папірці на Новий рік, писали листи Дідові Морозу і навіть ходили до церкви, а заповітне бажання так і не виповнилося? Прийшла черга викликати джина!

Перші згадки цих загадкових створінь відносяться ще до часів Стародавнього цивілізацій. У перекладі з арабської «джин» - це «невидимий дух», якесь безтілесне істота, що знаходиться на межі двох світів: реального та потойбічного.

Іноді джинів представляють створеними з диму і Іноді джинів представляють створеними з диму і   вогню вогню. За відомостями деяких авторів вони можуть перетворюватися на звірів і навіть людей. Цікава версія, згідно з якою ці істоти живуть в паралельному світі і ведуть цілком людський спосіб життя: заводять сім'ю і дітей, ходять до церкви або виконують інші релігійні обряди. Згідно зі східною міфології, серед джинів є іфріт (слуги сатани, що несуть шкоду і руйнування) і Марід (розумні й добрі духи).

У свідомості сучасної людини джин представляється істотою привітним, а найголовніше, він може виконувати бажання. Саме тому ті люди, які вже зневірилися і думають, що їхні мрії ніколи не збудуться, виправдано задаються питанням: як викликати джина?

Ви можете закінчити археологічний факультет і полетіти на розкопки в Багдад з метою знайти справжню «чарівну лампу Аладіна», але можна зробити простіше Ви можете закінчити археологічний факультет і полетіти на розкопки в Багдад з метою знайти справжню «чарівну лампу Аладіна», але можна зробити простіше. Прийдіть в гості до бабусі і, розцілувавши стареньку, прямуйте прямо в комору, з купи антикваріату витягніть будь старовинний посуд. Він обов'язково повинен бути покритий товстим шаром пилу.

Далі в тихому і затишному місці усамітнитеся з «лампою». Закривши очі, промовте про себе найзаповітніше бажання. Уявіть, що в руках ви тримаєте того, хто може його виконати. Потріть посудину три рази, ласкаво поговоріть з його жителем і лягайте спати. Про бажання не думайте. Це завдання джина. І він її обов'язково вирішить. Ваші думки будуть тільки збивати його з пантелику.

Скільки часу знадобиться на виконання мрії, залежить від віри в неї і від того, наскільки сумлінний джин вам попався. Коли чудо станеться, не забудьте подякувати духу лампи і пригостити його карамелькою.

Засіб 2. Джинси

Для початку визначтеся з бажанням. Готово? Відправляйтеся в магазин на пошуки синіх джинсів. Одягнувши обновку, сконцентруйтеся на своїй мрії і потріть ліве коліно три рази. Передайте своє прохання джинові і чекайте чарівництва. Цього дня не переодягайтеся в інший одяг.

Засіб 3. Магія

Найдієвіший. Для проведення Найдієвіший ритуалу нам знадобляться наступні елементи: посудину з міді, котячий хвіст, розтоплена смола, трохи фарби «індиго» і свинцева кришка. Помістіть хвіст в мідну ємність, додайте пару крапель фарби і закрийте очі. Тридцять три рази проговорите про себе бажання і попросіть джина його виконати. У цей час він вже буде знаходитися в посудині. Обережно, щоб не злякати духу, накрийте глек кришкою і пообіцяйте «полоненому», що відпустіть його тільки після виконання бажання. Якщо джин буде обурюватися, то пригрозіть киплячою смолою, яку ви можете на нього вилити. Ваш заручник злякається не на жарт, і бажання здійсниться швидко.

Пам'ятайте: одних знань про те, як викликати джина, недостатньо. Без віри в диво безсилий навіть самий старанний і всемогутній чарівник. Концентруючи увагу і промовляючи про себе заповітні слова, уявляйте, як змінитеся ви і ваше життя, коли джин зробить свою справу. Відчуйте емоції і намалюйте цю картину в найдрібніших подробицях. Тим самим ви допомагаєте чарівному духу зрозуміти ваше бажання і максимально швидко і точно його виконати.

Відео про те як викликати джина

Саме тому ті люди, які вже зневірилися і думають, що їхні мрії ніколи не збудуться, виправдано задаються питанням: як викликати джина?
Готово?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com