рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Трикотажне плаття з рукавом "летюча миша" і КОРОТКЕ ПЛАТТЯ без крою .. Обговорення на LiveInternet

Цитата повідомлення orhideya6868 ВСЕ ВЗЯТО У orhideya6868
Трикотажне плаття з рукавом "летюча миша".

Вічна жіноча проблема: нема чого одягти! А якщо вона на передодні свята, то це катастрофа. І сьогодні я пропоную зшити плаття своїми руками, його можна виготовити за один вечір, причому не володіючи навичкою конструювання.

Це фото сукні прийшло до мене від друзів з відомого ресурсу «в контакті», точніше це було прохання про те, як побудувати викрійку. Оскільки це якраз по моїй частині, я вирішила її побудувати і поділитися з вами. Ця форма для розміру 46-48, для леді з об'ємом стегон 96-100 см, будь-яким обсягом грудей і зростанням 164-170 см. Внісши корективи, викрійку можна адаптувати на будь-яку фігуру. І звичайно, багато вирішать примірка і розтяжність трикотажу.

Для сукні довжиною 90 см досить шматка трикотажу 114 см при ширині 150 см. На спинці шов, в ньому блискавка і для вільного кроку розріз. Дану викрійку легко будувати відразу на тканині.

Для кращого розуміння я опишу дії побудови.

Шматок трикотажу скласти крайками між собою, сколоти шпильками, відступаючи від кромки 1 см, згину, знизу і зверху. Я б ще 5-6 шпильок вколола «врозкид» по полотну, але це не обов'язково. Зрізати кромку. Від кромки відступити 2 см і провести лінію центру спинки. Відступити від верхнього зрізу 1-1.5 см, накреслити перпендикуляр до середини спинки. На цій прямій відзначити 11 см виріз горловини, і відрізок АВ рівний 45 см -рукав з проймою. Від точки В вниз відзначити 5 см і через цю точку оформити дугу АГ. Відрізок з точками АВ є плечовим швом, він при пошитті з'єднується і зшивається. Відрізок БГ -пройма.

Далі від точки Е вниз відзначити довжину сукні 90 см, але це на ваш смак. Це плаття довжиною до середини коліна. І з цієї точки побудувати перпендикуляр 24 см, або з розрахунку ваше фігури за формулою: Обхват стегон / 4 мінус 2-3 см (це залежить від розтяжності трикотажу, ніж трикотаж більш тягнеться, тим більше ця величина, хоча все вирішить примірка). Далі з цієї точки вгору перпендикуляр 45 см до точки Д. Точки Д і Г з'єднуються. У точці Г повинен бути прямий кут. З точки Д вгору пунктирна лінія на 20 см, вона коригується на примірці, обтягуючи фігуру. Далі вирізати деталь спинки з припущеннями 1-1.5 см і припуском по лінії низу 3-4 см.

Накласти вирізану деталь, поєднуючи отмелованную лінію середини спинки зі згином на поличці. Приколоти спинку і вирізати по контуру поличку.

Збірка сукні: з'єднати шов на спинці, залишаючи розріз, для кращої якості примірки я рекомендую вметать блискавку. З'єднати плечові шви і до точки Б. З'єднати бокові шви від точки Г через точку Д далі до лінії низу. Можливо, після примірки захочеться звузити плаття до лінії низу, не відмовляйте собі в цьому. Від точки Д вгору до лінії грудей, це приблизно 17-20 см, обтягнути фігуру. Для дам з маленькими грудьми і бажаючих це приховати, заужать не обов'язково, але в який раз зазначу, що все вирішить примірка.

Після внесених змін можна приступити до шиття сукні своїми руками. Шити трикотаж рекомендую спеціальною голкою для трикотажу і рядком "зигзаг", з довгою кроку 2 мм і шириною 1-2 мм. Врахуйте розпороти такий шов практично неможливо, так що будьте уважні при примірці. Спочатку обробити горловину полички. Потім з'єднати шов на спинці, втачать блискавку, залишити ні застроченную розріз. Обробити горловину спинки. Стачать бічний шов від точки Г вниз. У точці Б зробити надріз, обробити пройму. Трикотаж хороший тим, що він не сиплеться і його можна не обмётивать. Далі з'єднати плечові шви. Підігнути низ, підшити потайним швом вручну або на машині також швом «зигзаг». Кількома ручними потайними стібками закріпити припуск розрізу. Дати рядок з точки Д для кращої демонстрації фігури. Одягти контрастні довгі намиста, покрити губи блиском і ви у всеозброєнні!

Захоплених поглядів вам услід, дорогі рукодільниці!

джерело http://alyonamaslova.ru/shitie-kroi/shitie/platya/...hnoe-plate-bez-vyikroyki


Цитата orhideya6868 КОРОТКЕ ПЛАТТЯ без крою.

Скоро весна і так хочеться нових нарядів і при цьому не витрачати багато часу і зусиль для їх виготовлення. Прості моделі, на мій погляд, виглядають не менш ефектно складних, до того ж відносивши сезон, завжди можна з подібного сукні переробити щось нове для себе чи доньки. Ось дуже легка форма сукні, яка при бажанні і наявності широкого пояса може несподівано опинитися тунікою, яку не гріх надіти з вузькими чорними брюками і туфлями на високій платформі.

Ця форма для дівчини має зростання 164-170 см і розмір 46,48,50 потрібно 100 см трикотажного полотна при ширині 150 см. Хоча при бажанні завжди можна переробити дану викрійку на будь-який розмір. Спідниця довжиною 34 см до середини стегна, на оригінальному фото довжина спідниці приблизно 45-50 см і шматок тканини значить треба брати на 15-20 см довший.

Складіть тканину лицьовою стороною всередину, сколите шпильками по кромці, згину і кілька шпильок врозкид по всьому полотну. Відступити від краю кромки 1-2 см, мілин лінію і зрізати кромку по цій 1 лінії. Від зрізу знову відступити 1,5-2 см і намело лінію, це середина спинки.

Відступити від верхнього зрізу 1.5 см і накреслити горизонталь, на цій горизонталі від (.) А вліво відзначити точки через 11 см і через 34 см (.) Б.

Від точки (.) А вниз по згину через 56 см відзначити (.) У, і з (.) В вліво горизонталь, на ній 24 см (.) Е і через 36 см (.) Г.

З (.) Б вниз вертикаль 33 см, і з (.) Д вліво вертикаль 10 см.

З (.) Г вертикаль вгору до перетину з горизонталлю з (.) Д. Зробити сполучення.

Від (.) Г вгору відзначити 2 см і плавно з'єднати з (.) Е.

Залишилося побудувати горловину-човник і верхня частина полички готова. Від (.) А вниз відкласти 4 см і плавно з'єднати з точкою 11 см.

Тепер перш ніж продовжити подальшу побудову потрібно накреслити припуски на шви. На трикотажі досить припуску 1 см. Намалюйте припуски по плечовому шву, горловині, проймі, боковому шву і низу.

Далі треба побудувати спідницю. Відступите вниз від (.) Г 2 см і з цієї точки накресліть горизонталь рівну одній чверті від вимірювання ваших стегон мінус 2-4 см (ця величина залежить від розтяжності трикотажу, ніж він більш тягнеться, тим більше це число, але не варто хвилюватися, т.к все вирішить примірка.) З цієї точки (.) вниз вертикаль.

Далі по згину вниз бажана довжина спідниці, я бажаю 34 см і з цієї точки вліво горизонталь до перетину з вертикаллю.

З умовної (.) У (умовна т.к ми відступили вниз 2 см) вліво одну чверть вимірювання вашої талії мінус 2-4 см. У мене вона 19. Я захотіла лінію талії зробити нижче на 2 см, відповідно виміру змінилися.

Крапку 19 з'єднати плавною лекальної лінією з бічним швом. На примірці бічний шов коригується. Накреслити припуски на шви 1 см по лінії талії і боковому шву, припуск на шов по низу 3-4 см.

Вирізати поличку і спідницю. Докласти поличку до протилежного верхньому зрізу, наколоти, обмілити. Не поспішайте вирізати. Спочатку треба намалювати горловину спинки відповідно до креслення. Накласти спідницю, приколоти і вирізати деталі спинки і спідниці.

Збірка вироби.

На спинці шов, і там можна залишити невеликий розріз і зробити повітряну петлю. Стачать шов спинки. Обробити горловину спинки і полички. З'єднати плечові шви. Довжина шва на ваш смак 5-7 см і більше від точки 11. З'єднати бокові шви, низ рукава від (.) Б на 4-5 см. Обробити низ і розріз рукавів. З'єднати бокові шви на спідниці. Стачать середній шов спідниці і якщо є бажання зробити розріз для комфортної ходьби. Зробити збірку на спинці і поличці ліфа. З'єднати з спідницею. Обробити низ спідниці. Як ви самі бачите, що це досить легка форма сукні і не менш проста його обробка. І не забудьте шити трикотажної голкою, швом зигзаг або спеціальним трикотажним швом.

Ефектних суконь в ваш гардероб виконаних без особливих зусиль, дорогі покорительки чоловічих сердець!

джерело http://alyonamaslova.ru/shitie-kroi/shitie/platya/korotkoe-plate-bez-vyikroyki


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com