рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яку мийку вибрати при обладнанні робочого місця перукаря: поради та ідеї

Мийка для волосся - це те, що входить в оснащення перукарень обладнанням та меблями комплексно «під ключ»

Мийка для волосся - це те, що входить в оснащення перукарень обладнанням та меблями комплексно «під ключ». Власники салонів краси розуміють, що без мийок не можна працювати з клієнтами.

Отже, яку мийку краще вибрати? При оснащенні даними обладнанням салону краси вам потрібно звертати увагу на наступні моменти:

Дизайн має значення. Він повинен відповідати стилю салону, а також підходити за розміром і конструкції. Спочатку переконайтеся в тому, що мийка вдало впишеться в інтер'єр приміщення. Також потрібно прорахувати, скільки їх можна поставити в перукарському залі. Важливо, щоб між мийками могли проходити і майстри, і клієнти. Обладнання робочого місця перукаря в даному випадку - творчий процес.

Безпека - понад усе. Звичайно, перукарське обладнання має бути без гострих кутів. Обтічна конструкція зменшить кількість ударів і інших неприємностей у персоналу. До того ж, нерідко в салон краси приходять діти, які можуть вдаритися, тому що постійно бігають по салону. Перевірена компанія, у якій зазвичай замовляють товар, запропонує вам краще.

Якість товару - запорука успіху. Якщо ви задоволені якістю, то виробники обладнання вам дадуть гарантію. І всі комплектуючі для виробництва повинні бути вдалими. Тоді майстер буде працювати швидко і ефективно, а відвідувачі салону краси точно не пошкодують про вибір.

Зручність - для майстра і для клієнта. Купуючи мийки, потрібно перевірити, наскільки рухомо сидіння. Воно повинно регулюватися по висоті і нахилу, при цьому кут нахилу повинен бути максимально зручним для клієнта. І тоді вода не натече за шию, голова буде зручно розташовуватися в раковині. Вантажопідйомність таких крісел зазвичай не перевищує 150 кг. Як правило, більші за клієнтів не буває, але все ж можна встановити одне крісло, розраховане на великих відвідувачів. І, бажано, переконатися в тому, що управління у крісла електричне. Це зручно для майстра, тому що він може легко регулювати положення клієнта. Однак такі мийки коштують дорожче своїх механічних аналогів. Також не завадять гумові або силіконові підголовники. Думаючи про зручність клієнта, не варто забувати і про зручність самого майстра. Адже від того, наскільки комфортно буде працювати стиліста, багато в чому залежить і якість його роботи.

Ще один добрий рада: вибрати найкращі мийки можна і відвідавши виставкові зали або галузеві виставки. Там заодно можна дізнатися про всі ціни і знижки, перевірити, яка країна-виробник найкраще робить мийки. І тоді для свого салону краси ви зможете підібрати все найкраще!

Отже, яку мийку краще вибрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com