рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жовта плитка: оригінальні ідеї для ванної кімнати

  1. Вибираємо відповідний стиль
  2. Кращі колірні поєднання
  3. розставляємо акценти

Продумуючи інтер'єр для ванної кімнати, в першу чергу важливо вдало вибрати кольору та оздоблювальні матеріали. І, хоча ми зазвичай проводимо не так вже й багато часу в цій кімнаті (за винятком тих випадків, коли приймаємо ванну), зайшовши в неї, приємно відчути розслаблення, спокій, усамітнення. Саме жовтий колір ідеально впорається з таким завданням. Сьогодні ми поділимося кращими ідеями дизайну ванної кімнати з використанням жовтої плитки (фотоприклади додаються).

Вибираємо відповідний стиль

Жовтий колір - самий теплий, сонячний і м'який з усіх. Залежно від підібраного поєднання, він може надавати як заспокійливий, так і тонізуючий ефект. Правда, все по-різному сприймають жовтий в інтер'єрі: для деяких він приємний, а хтось вважає його занадто активним. Але саме жовті плитка і деталі інтер'єру допоможуть зробити вашу ванну кімнату неймовірно теплою, світлою і дуже затишною.
Жовтий колір - самий теплий, сонячний і м'який з усіх
Цікаве рішення в рамках колекції Colour Up від фабрики Marazzi - жовта плитка як основний фон і акценти іншими відтінками

Порада! Особливо вдалого результату можна досягти, застосувавши жовті відтінки при обробці маленької ванної кімнати - ефект буде в наявності. Але вирішити задачу невеликого простору можуть лише м'які світлі відтінки жовтого, а не «кричущі» і занадто яскраві.

Жовтий колір - ідеальний «інструмент» для втілення в життя будь-якої дизайнерської ідеї. Розглянемо, яким чином можна вплинути на стиль в інтер'єрі ванної кімнати за допомогою вдало втілених в життя колірних рішень:

  • Модерн / хай-тек. Хоча в сучасних стильових напрямках переважають переважно сірі відтінки, жовтий стане кращим помічником в створенні інтер'єру мрії. Так, вставки жовтої плитки додадуть кімнаті елегантності і жвавості, особливо, якщо в якості оздоблювального матеріалу використовувати яскраву плитку з глянцевою фактурою.
  • Традиційний стиль. Для традиційного стилю найбільш підходящими стануть стримані відтінки і матова фактура матеріалів.
  • Вінтаж / арт-деко. Неймовірного ефекту можна домогтися, вибравши один з цих дизайнерських стилів з минулого і додавши в обробку жовту плитку . Вона зробить кімнату одночасно і живий, і заспокійливою (все буде залежати від вашого настрою) і підкреслить експресивність обраного стилю.


Поєднання білої і жовтої плитки на стіні у ванній виконано кахлем з колекції Конфетті фабрики Kerama Marazzi

Кращі колірні поєднання

Що стосується колірної гамми, яку можна було б гармонійно вписати в жовтий інтер'єр, то вибір не дуже великий - білий, чорний, сірий, кавовий та ін., Але при вмілому поєднанні можна домогтися потрібного результату. Розглянемо найбільш вдалі ідеї обробки ванної кімнати з використанням плитки:
1. Яскравий акцент на стіні у вигляді жовтої плитки з додаванням другого, додаткового кольору. Розбавляти яскравий жовтий краще схожими, але більш розмитими відтінками - пісочним, сірим і ін. Дуже добре будуть поєднуватися з такою колірною композицією металеві аксесуари в коричневих тонах або ж хромовані деталі меблів. Що стосується підлоги і стелі, то їх краще обробити приглушеними кольорами, причому підлогу обов'язково повинен бути трішки темніше. Спробуйте скомбінувати схожі між собою відтінки - гірчичний з золотим або лимонний з грушевим.

Порада! Візуально розширити простір невеликої ванної кімнати прямокутної форми вам допоможе нехитрий прийом: коротші боку потрібно обробити плиткою світло-жовтих відтінків.

2. Поєднання білого з жовтим завжди було безпрограшним. Кращим рішенням стане комбінування жовтого підлоги і стелі з білими стінами (меблі та ванну слід вибирати в тон до підлоги).

Порада! Неймовірного ефекту можна домогтися, використовуючи для обробки підлоги / стелі мозаїку насиченого кольору, наприклад, гірчичного і меблі з глянцевим покриттям.

3. Останній, але не менш вдалий варіант - створення оригінальної комбінації з жовтого кольору і якого-небудь яскравого (але не занадто) акценту. В якості такого «плями» може виступити синій, зелений, можливо, навіть чорний колір. Якщо ви плануєте використовувати в обробці ванної кімнати синій колір, то в якості контрасту слід вибирати яскраві жовті відтінки. Вибираючи відповідний відтінок зеленого, перевагу краще віддати ніжному світло-зеленого або салатовому кольором. Він додасть в кімнату свіжості і весняного настрою.
А ось з жовто-чорним поєднанням слід бути обережніше, оскільки надлишок чорного може створити гнітючий інтер'єр, що викликає почуття тривоги. Тому обов'язково «розбавляйте» ці два кольори білим, причому співвідношення білого, чорного і жовтого повинно бути строгим: 8: 1: 1.
3
Акуратні акценти чорного на жовтому - плитка в колекції Spin від MEI

розставляємо акценти

Вибираючи незвичайні стильові варіанти, важливо правильно розставити акценти і підібрати кольори. Якщо вас приваблює вантажу, то плитка повинна бути обов'язково приглушеного ніжного жовтого кольору, а ось аксесуари повинні бути яскраві: наприклад, білі пухнасті рушники в поєднанні з ніжно-ліловими шторами на вікні і килимком у ванній.
Додайте витонченої елегантності невеликому приміщенню, використавши жовто-сіре поєднання кольорів. Але, ні в якому разі не використовуйте темно-сірий колір, оскільки він може створити відчуття брудних стін / підлоги.
Неповторний ефект додасть кімнаті обробка стіни близько ванній вертикальним плитковим орнаментом або мозаїчними золотистими вставками. Особливо актуальний такий прийом для невеликої ванної кімнати. Якщо кімната настільки мала, що ванна стоїть впритул від стіни до стіни, оригінальним виходом із ситуації стане мозаїчне панно з розкішним візерунком, виконане на стіні, до якої примикає ванна довгою стороною.
Як ви могли переконатися, за допомогою одного лише кольору можна створити неповторну атмосферу у ванній кімнаті, наповнивши її теплом і затишком сонячної жовтої плитки. Вдалого ремонту!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com