рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ванна кімната в червоному кольорі

  1. Не варто боятися використовувати червоний колір
  2. Червоний, чорний і білий - кращі поєднання
  3. Цікаві відтінки червоного
  4. Потрібно згладжувати контрасти
  5. Ще кілька зауважень

Хочете мати дуже яскраву і запам'ятовується ванну кімнату? Це легко можна зробити, витративши мінімум часу і грошей. Для цього потрібна лише одна деталь - червона меблі в ванну . Зробити такий дизайн оригінальним дуже легко, потрібно лише знати кілька простих, але важливих правил.

Не варто боятися використовувати червоний колір

Ще багато насторожено ставляться до цього кольору і вважають його занадто агресивним. Але, по-перше, він має досить позитивну символіку. По-друге, просто потрібно його правильно використовувати. Для древніх римлян червоний був символом влади і сили, а в Китаї його вважають джерелом енергії і довголіття.

Червоний колір в різних культурах і традиціях має позитивні властивості. А ще він стимулює до дій і підвищує активність. Саме тому багато остерігаються використовувати цей колір. Але він чудово підходить для приміщень, що призначені для роботи.

Червоний, чорний і білий - кращі поєднання

Ці три кольори досить яскраві. Але вони відмінно виглядають разом. Червоний привертає увагу, чорний надає глибини, а білий згладжує контрасти і додає балансу. Такі кольори підійдуть для самих різних стилів в дизайні.

Червоний, чорний і білий будуть виглядати дуже гармонійно. Якщо білий буде основним кольором, то приміщення буде більш спокійним. А якщо ви хочете більше яскравості, то основним кольором варто зробити червоний. Такий інтер'єр вдало розбавить біла тумба у ванну з шафою пеналом.

Хочете мати дуже яскраву і запам'ятовується ванну кімнату

Поєднання червоного і чорного - надзвичайно ефектно. Такий інтер'єр буде незабутнім і стильним. Але потрібно пам'ятати, що таке рішення підходить для середніх і великих приміщень. Важливо також в такому дизайні продумати достатню кількість освітлення. Крім того, для меншою контрастності можна вибрати чорний з графитово-сірим відливом.

Крім того, для меншою контрастності можна вибрати чорний з графитово-сірим відливом

Цікаві відтінки червоного

Всі добре знають, що червоний колір має безліч красивих відтінків. І це велика перевага. Не варто зациклюватися на класичному червоному, адже можна експериментувати з іншими відтінками. Можна використовувати ягідно-червоний, яскраво-червоний, насичений вишневий або бордовий. Це досить рідкісні кольору, але вони зроблять вашу ванну цікавіше.

Це досить рідкісні кольору, але вони зроблять вашу ванну цікавіше

Потрібно згладжувати контрасти

Якщо вам потрібен спокійний дизайн, але все-таки з родзинкою, то червоний колір теж підійде вам. Він добре поєднується з пастельними тонами. Пісочна ванна кімната буде набагато виразніше з червоною меблями.

Пісочна ванна кімната буде набагато виразніше з червоною меблями

Ще кілька зауважень

Такими були основні способи використання червоного в інтер'єрі. Але він трохи примхливий колір, тому ми підібрали ще кілька важливих зауважень:

  • краще не використовувати занадто багато червоного кольору;
  • а якщо достаток червоного виправдано, то розбавте контраст білим кольором;
  • не варто забувати про різні варіанти червоного: бордо, фіолетовий, теракот, цегляний;
  • такі кольори, як сірий, оранжевий, чорний і зелений добре поєднуються з червоним;
  • небажаними для використання з червоним: блакитний, синій, рожевий;
  • червоний - для приміщень в яких працюють, але не для тих, де відпочивають.

Сміливо використовуйте яскраві кольори! Всі вироби, які Ви бачили на прикладах, можна придбати в нашому інтернет-магазині. Також і всі можна побачити на безкоштовній виставці за адресою: м Київ, вул. Е. Маланюка, 114б.

про екотренд - ванну кімнату з дерева читайте в наступній статті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com