рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Морський стиль ванної кімнати: фото дизайну інтер'єрів

  1. кольори
  2. аксесуари
  3. Оздоблення
  4. двері
  5. Сантехніка
  6. меблі
  7. Освітлення - завершальний штрих оформлення

Той, хто одного разу побував у моря або океану, буде прагнути потрапити до нього знову. Можливо, тому колись у дизайнерів виникло бажання зробити море будинку. Це не означає, що було вирішено перенести частину водойми, немає. Було придумано рішення створити особливий стиль - морський. Таким чином, у своїй ванній кімнаті кожен отримав можливість частіше зустрічатися з морем.

Таким чином, у своїй ванній кімнаті кожен отримав можливість частіше зустрічатися з морем

На представлених фото видно, наскільки привабливим є такий інтер'єр. До того ж він чудово підходить під умови цього приміщення, де є постійний контакт з водою.

До того ж він чудово підходить під умови цього приміщення, де є постійний контакт з водою

до змісту ↑

кольори

Класичним поєднанням в морському стилі ванній є об'єднання білого і синього. Це вода, море, хмари, небо, піна хвиль і так далі. Ще один варіант - поєднання синього з пісочним і жовтим. Також добре поєднуються, наприклад, блакитний з бежевим. Допускається застосування акцентів цитрусового, сірого і золотого кольорів.

до змісту ↑

аксесуари

Аксесуари грають завершальну роль в побудові морського стилю. Це можуть бути черепашки, перли, інші елементи, що підкреслюють атмосферу. У такому ж дусі повинні бути виконані важливі вироби: підставки, мильниці, килимки, штори та інші.

Не варто забувати про дзеркало. На ринку можна знайти дуже оригінальні зразки, які прекрасно впишуться в морську тематику. Наприклад, дзеркало може бути виконано у вигляді ілюмінатора, а доповнити його можна галькою.

При наявності досить великої площі можна використовувати в інтер'єрі акваріум. Якщо його доповнити світильниками, може вийти дуже актуальний аксесуар, який ще й буде виконувати заспокійливу функцію. Він може містити рифи, корали, рибки, морські рослини. А доповнити його варто продуманої підсвічуванням.

Потрібно пам'ятати і про килимку. Він повинен бути не тільки безпечним і приємним, але і тематичним. На стіні можна повісити годинник, кораблі та інші елементи. Це підтримає морської стиль у ванній кімнаті.

до змісту ↑

Оздоблення

Звичайно ж, варто використовувати традиційний матеріал - керамічну морську плитку для ванної. Потрібно підбирати вироби світлих відтінків. Можна, до речі, використовувати мозаїку. На ній може бути нанесений малюнок, візерунок по темі. Колірна гамма, як правило, - синьо-білі відтінки, які можуть доповнюватися контрастними акцентами. Благо, виробники пропонують цілі колекції плитки для ванної морської тематики.

Замість плитки можна використовувати гідну альтернативу - штукатурку. З її допомогою можна створити на стінах відповідний рельєф, що нагадує, наприклад, хвилі.

Що стосується оформлення стелі, то на цій поверхні також може бути нанесена штукатурка і фарба. Прекрасним рішенням буде і гіпсокартонна конструкція в кілька рівнів. Якщо доповнити її продуманим освітленням, ефект може виявитися приголомшливим.

Якщо доповнити її продуманим освітленням, ефект може виявитися приголомшливим

На підлозі ванної в морській тематиці можна укласти плитку. Але не варто скидати з рахунків сучасніше і дуже цікаве рішення - наливна підлога. Використовуючи таку технологію, можна на підлозі легко зробити будь-яке зображення. Наприклад, можна викласти камені, черепашки та інші тематичні елементи, а потім їх залити спеціальним складом. Це означатиме прозорий матеріал, який захистить вироби і вирівняє поверхню. Виходить приголомшливий ефект і приємний на дотик підлогу.

Виходить приголомшливий ефект і приємний на дотик підлогу

до змісту ↑

двері

Оскільки цей елемент відіграє значну роль у формуванні враження від ремонту, двері потрібно підбирати дуже ретельно, а точніше те, як вона виглядає. Вона не може існувати окремо. Двері повинні гармоніювати з дизайном приміщення.

до змісту ↑

Сантехніка

Ці елементи краще підбирати класичного формату, але з плавними лініями. Так можна досягти більшої гармонії. А що стосується кольору, підійде класика - білий.

до змісту ↑

меблі

Звичайно, меблі в морській ванній кімнаті не може випадати з загального ансамблю. Тому її відповідність повинно бути навіть в деталях. Наприклад, в фурнітурі, яка може виглядати як черепашки.

Якщо вже є якась меблі, її не хочеться чи ні можливості міняти, але вона з вигляду не підходить під такий стиль, є вихід. Можна прикрасити її фасади наклейками на морську тематику. А потім доповнити статуетками-рибками, наприклад.

Можна також використовувати картини, якщо це дозволяє площа. Ванна в морському стилі потребують відповідного зображення. Це можуть бути, скажімо, морські мешканці. На щастя, подібні картини часто зустрічаються в будівельних супермаркетах, тому з вибором проблем бути не повинно.

Слід пам'ятати при виборі меблів і аксесуарів про особливі умови ванних кімнат. Тому матеріали, з яких вони виготовлені, повинні бути вологостійкими і досить міцними. Це дозволить зберегти їх зовнішній вигляд, а також використовувати їх без обмежень.

до змісту ↑

Освітлення - завершальний штрих оформлення

Освітлення є невід'ємною частиною ванної кімнати в морському стилі. Воно здатне завершити дизайн, зробити його більш вираженим. Щоб черпати ідеї, варто також подивитися фото, на яких зображені подібні інтер'єри. Це дозволить підібрати своє рішення, яке максимально гармонійно впишеться в наявні умови.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com