рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Малюнки на нігтях голкою - простіше простого, робимо прості малюнки на нігтях голкою, як зробити малюнки на нігтях голкою?

  1. Малюнки на нігтях голкою: схема роботи
  2. Малюнки на нігтях голкою: методи розтяжки лаку
  3. Малюнки на нігтях голкою: кілька простих варіантів
  4. Малюнок «Бджілка»
  5. Малюнок «Різнобарвні лінії»

Оригінальний манікюр притягує до себе погляди оточуючих Оригінальний манікюр притягує до себе погляди оточуючих. Він зможе будь-який образ зробити більш яскравим і привабливим. для розпису нігтів необхідні певні навички. Однак існують і такі методики, які не зажадають особливих здібностей чи художнього таланту.

Найпростіша техніка нанесення малюнків - голкою, особливо це актуально для початківців. Даний спосіб не потребує будь-яких спеціальних пристроях, зате представляє безліч варіантів для творчості. Манікюр за допомогою голки - швидкий дизайн нігтів. Він обмежується лише фантазією майстра. Для початку роботи потрібно приготувати необхідні матеріали і приступати до процесу. Нею можна з легкістю створити будь-які тонкі деталі, що не вийдуть пензликом. Як навчитися робити малюнки на нігтях голкою.

Малюнки на нігтях голкою: схема роботи

Перед початком роботи необхідно підготувати матеріали для творчості: кілька голок різних розмірів, різні кольори лаків, закріплювач. Починати рекомендується з найпростіших малюнків, поступово переходячи до більш складним.

Робота з нанесення малюнків підрозділяється на два етапи Робота з нанесення малюнків підрозділяється на два етапи. В першу чергу малюнки на нігтях голкою починаються з накладання основи в два шари. Можна вибрати матовий, прозорий, блискучий, яскравий лак, а залежно від обраного візерунка і смаку.

Потім, не чекаючи, коли основа підсохне, голкою капнути лак контрастного кольору. Для зручності можна увіткнути її в грифельний олівець. Від діаметра голки залежить товщина ліній зображення. Для отримання витонченої картинки необхідна тонка голочка.

Малюнки на нігтях голкою: методи розтяжки лаку

Щоб нанести малюнки, потрібно зробити голкою крапельки лаку, а після цього розтягувати їх в різних напрямках. Існує п'ять основних методів його розтяжки.

  1. Робити малюнки на нігтях голкою схеми яких прості, наприклад, витягаючи з краплі хвостик. Для цього поставити голку в її центр і почати розтягувати в сторону.
  2. Тягнути краплі лаку у вигляді ліній в шаховому порядку по черзі вгору і вниз.
  3. Розтягнути кожну лінію в одному напрямку. В даному випадку можна експериментувати. Повинна вийти павутинка. Лінії роблять як прямими, так і зігнутими, також дозволено змішувати кольору. Особливо гарно виглядатиме крило метелика, виконане за цією технікою.
  4. Робимо прості малюнки на нігтях голкою, простягаючи краплю у вигляді сердечка. Голку знову вмочити в лак, поставити крапку і знову тягнути лінію. За цим методом виходять сердечка, також можна зробити пелюстки з завитками, провідними з внутрішнього краю.
  5. Поставити голочкою кілька крапель і протягнути через них вісімку. Розставляти краплі двох кольорів у шаховому порядку. За такою схемою ідеальним стане поєднання золотого з блискітками і білого. Вісімки виконуються в будь-яких напрямках.

Малюнки на нігтях голкою: кілька простих варіантів

Малюнок «Котик»

За базу необхідно зробити французький манікюр, який зверху покрити прозорим лаком з блискітками За базу необхідно зробити французький манікюр, який зверху покрити прозорим лаком з блискітками. На одному нігті кожної руки повинен бути намальований котик, а на інших чотирьох - по два відбитка його лапок. Щоб зрозуміти, як це зробити, варто подивитися фото малюнків зроблених голкою. Спочатку потрібно намалювати котика, наприклад, на безіменному пальці. Зображення робиться голкою і чорною фарбою. Котик може бути будь-яким, як підказує фантазія. На інших нігтики намалювати по два чорних сліду лапок кота. Нанести одну краплю побільше, розмазавши нею. Потім над нею зробити по три маленьких точки. Після того як зображення висохне, нанести шар прозорого лаку, або закріплювача.

Малюнок «Бджілка»

Базова основа для даного манікюру - блакитний лак, нанесений в два шари Базова основа для даного манікюру - блакитний лак, нанесений в два шари. Як зробити малюнок на нігтях голкою? Після нанесення основного шару можна переходити до малювання бджоли. Вона повинна бути зображена на великому пальці. Спочатку потрібно зробити контур її тільця, потім окреслити крильця. Після цього тіло зафарбувати жовтою фарбою, зверху намалювати смужки, як у бджоли. Крила зафарбувати білою фарбою і акуратно зобразити тонкі смужки в них. В кінці зображуються вусики і жало. На інших пальцях повинна бути зображена пунктирна лінія польоту бджілки. Причому лінія на одному нігті закінчується, а на іншому починається з цього ж місця. Закріпити картинки прозорим лаком.

Малюнок «Різнобарвні лінії»

В якості основи наноситься сріблястого кольору лак В якості основи наноситься сріблястого кольору лак. Потім чорним лаком і голкою намалювати перпендикулярні і горизонтальні прямі лінії по всій довжині нігтьової пластини, щоб вони перетиналися як на фотографії. Вимальовується приблизно так: дві горизонтальні лінії вгорі і одна внизу. Також наносити і вертикальні смужки. Наступним кроком необхідно зробити дві пересічні у вигляді хреста лінії ближче до краю нігтя. Смужки можуть бути будь-яких контрастних кольорів. Зверху манікюр покрити закріплювачем у два шари.

Для тих, хто робить перші кроки в художнього розпису, рекомендується почати виконувати малюнки на нігтях голкою, причому з найпростіших композицій. Дуже ефектно виглядатимуть сердечка, ромашки, метелики, навіть плями, точки або лінії.

Як зробити малюнок на нігтях голкою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com