рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити губи пухкими в домашніх умовах

Повні соковиті губи завжди вважалися символом чуттєвості і сексуальної привабливості, і є мрією більшості дівчат, яких природа не нагородила таким «багатством», як у Анджеліни Джолі

Повні соковиті губи завжди вважалися символом чуттєвості і сексуальної привабливості, і є мрією більшості дівчат, яких природа не нагородила таким «багатством», як у Анджеліни Джолі. У даній статті я розповім, як зробити губи пухкими в домашніх умовах. Звичайно, ефект буде не такий, як після пластичної операції, але досить помітний.

Спочатку розглянемо, які взагалі існують методи збільшення губ. Найпростіший спосіб - косметика. Правильно виконаний макіяж губ дозволить візуально збільшити губи і додати їм об'єм.

Далі можна зробити контурну пластику губ за допомогою спеціального гелю, що містить гіалуронову кислоту. Молекула цієї кислоти має властивість створювати навколо себе скупчення великої кількості молекул води, за рахунок чого і з'являється ефект повноти губ. До речі, з усіх варіантів оперативного втручання, цей - найменш радикальний і найбільш нешкідливий. Недоліком цієї процедури є необхідність її регулярного повторення, оскільки кислота з часом розчиняється, відповідно, і губи повертаються в первинний стан.

Інша процедура - липофилинг (впровадження під шкіру губ власних жирових клітин, взятих, наприклад, з області живота), дозволить зберегти нову форму до кінця життя, але теж має свої мінуси. По-перше, необхідний ефект досягається часто після проведення декількох процедур. По-друге, вводяться клітини часто не приживаються, що загрожує появою горбків і інших нерівностей на поверхні шкіри.

Ну а найсміливіші і відчайдушні вибирають хірургічну пластику з введенням імплантів.

Наша основна задача - поліпшити кровопостачання клітин шкіри губ. Забезпечивши достатній приплив крові, можна істотно збільшити обсяг, зробити колір яскравим, а контур - чітким.

  • Хороший ефект дає масаж зубною щіткою. Тільки слід вибирати щітку з м'якою щетиною, оскільки шкіра губ дуже тонка і ніжна, а наша мета - поліпшити кровообіг, а не здерти шкірний покрив. Для забезпечення припливу крові досить робити 30-секундний масаж два рази в день, після чого рекомендується нанести бальзам для губ або гігієнічну помаду.
  • Дуже корисно буде використання скрабу для губ. Віддавайте перевагу домашніми рецептами, виконаним з натуральних компонентів. Відлущування відмерлих частинок шкіри сприяє швидкому оновленню шкірного покриву, при цьому насичуючи його поживними речовинами і покращуючи кровообіг. Після скрабу можна зробити маску з натурального меду, який вкрай благотворно впливає на шкіру губ, роблячи її м'якою і гладкою, сприяє загоєнню мікротріщинок. Просто нанесіть на губи масажними рухами пару крапельок меду і залиште на кілька хвилин, а краще - до повного вбирання.
  • З магазинних засобів для догляду за губами або декоративної косметики вибирайте ті, до складу яких входить ментол, оскільки він також добре стимулює кровообіг.
  • Балуйте свої губки поживними олійними масками. Для догляду за губами відмінно підходять наступні олії: оливкова, персикове , Мигдальне або абрикосове. Масло слід трохи підігріти. Простий і швидкий спосіб це зробити - налити трохи олії в гарячу ложку (опустіть її в окріп або нагрійте над вогнем). У тепле масло-основу можна також додати масло жожоба або рідкий вітамін Е, що забезпечить додаткове харчування шкірі.

У тепле масло-основу можна також додати масло жожоба або рідкий вітамін Е, що забезпечить додаткове харчування шкірі

Наведені нижче вправи допоможуть не тільки збільшити обсяг губ, але також послужать відмінною профілактикою появи зморшок навколо них:

  1. Округлите губи, як ніби вимовляєте букву «О», залиште їх в такому положенні на 5 секунд, після чого розслабте. Повторіть вправу 8 разів.
  2. Точно також «скажіть» букву «У», як можна більше напружуючи при цьому м'язи губ. Зробіть відпочинок протягом 5 секунд і знову повторіть вправу, і так - 8-10 разів.
  3. Висуньте мову (не дуже далеко) і притисніть його губами. Залишайтеся в такому стані протягом 5 хвилин. Загальний час даної вправи не повинно перевищувати 20 хвилин.
  4. Зробіть «губки бантиком».
  5. І найприємніше вправу для підтримки губ в тонусі - поцілунки! Не відмовляйте собі в такому корисному задоволенні!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com