рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 ідей для манікюру на Хелловін

Подбавши про крутому костюмі, цікавому макіяжі та зачісці на Хеллоуїн слід не забути про відповідний манікюр! Він завершить створений вами образ, адже руки - не остання річ, на яку навколишні звертають увагу! Саме тому хочу запропонувати вашій увазі 5 ідей для манікюру.

Все, чого ми прагнемо - це кров!

Тут ми розглянемо три дуже схожих варіанту різної складності.

Тут ми розглянемо три дуже схожих варіанту різної складності

Той, що зображений на першому фото, на мій погляд, найпростіший. Наносимо базове покриття на нігті і даємо йому добре просохнути, фарбуємо нігті молочним або світло-бежевим лаком. Потім червоним лаком малюємо по плямі на кінчику нігтів вказівного пальця і ​​мізинця. Не давши лаку засохнути, озброюємось тонким пензлем і додаємо нашим плям недбалості, а саме, хаотичні маленькі цятки у вигляді бризок крові зверху.

Не давши лаку засохнути, озброюємось тонким пензлем і додаємо нашим плям недбалості, а саме, хаотичні маленькі цятки у вигляді бризок крові зверху

Схожу техніку застосовуємо в другому варіанті. Використовувати тут в якості основи кольоровий лак чи ні - це залишається повністю на ваш розсуд. Ось тільки з промальовуванням крапель крові тут варто бути більш акуратними.

Ось тільки з промальовуванням крапель крові тут варто бути більш акуратними

Третій варіант краще всього виглядатиме без кольорової основи, просто на базовому покритті. Тут ми використовуємо «хаотичну» техніку нанесення бризок першого варіанту, але тепер вже з використанням лаку червоного і бордового кольорів. Цей варіант, як не можна краще, підійде власницям нарощених нігтів, адже перший шар червоного лаку можна перекрити шаром гелю і наступним етапом наносити бордовий лак. Таким чином, червоні бризки будуть виглядати «запечатаними». Як на мене, такий ефект виглядає дуже круто!

нічне кладовище

Хто б міг подумати, що зображення нічного цвинтаря на нігтях може виглядати так чудово! При тому, що цей манікюр більш витратний за часом, ніж попередні, але ви можете бути впевнені, що він того вартий!

При тому, що цей манікюр більш витратний за часом, ніж попередні, але ви можете бути впевнені, що він того вартий

Покриваємо базовим покриттям і наносимо вазелін або звичайний клей ПВА тонким шаром на шкіру навколо нігтя. Приступаємо до створення ефекту омбре. Для цього нам потрібна гладка губка або невеликий шматочок поролону і кілька лаків різних відтінків фіолетового і бузкового кольору. По черзі наносимо їх на губку, як показано на зображенні нижче.

По черзі наносимо їх на губку, як показано на зображенні нижче

Акуратно друкується, а далі чорним лаком з тонким пензлем наносимо бажаний малюнок. Результат, звичайно ж, закріплюємо топовим покриттям, а шар клею у нігтя знімається швидко і легко.

Результат, звичайно ж, закріплюємо топовим покриттям, а шар клею у нігтя знімається швидко і легко

Бійтеся зомбі!

Жодна людина в костюмі зомбі на цей Хеллоуїн не зможе відвести погляд від вашого манікюру, адже у вас на нігтях зображені мізки!

Для створення цього інтелектуального шедевра ми будемо використовувати вже знайому нам губку / поролон. Нафарбувавши нігті основним покриттям, ми світло-рожевим лаком хаотично наносимо плями більш яскравого відтінку на губку і друкується. Ви можете зробити це кілька разів для досягнення бажаного ефекту. Зверху використовуємо наклейки у вигляді мізків або чорний лак з тонким пензлем. Малюємо бажане зображення вручну.

Милі кістки

Милі кістки

Процес створення цього манікюру досить простий, як і необхідні для нього матеріали:

  • основа під лак;
  • чорний лак;
  • матове покриття;
  • білий лак;
  • тонка кисть.

Думаю, порядок нанесення зрозумілий, головне - запасіться терпінням, щоб виконати всі дрібниці дуже акуратно. Чудовий результат гарантований!

Плюс бонусна ідея для нарощених нігтів в формі «стилет»: використовуючи всі ті ж матеріали, можна створити чудовий готичний манікюр стильного образу відьми, наприклад! Нанести на кінчики пальців грим і розтушувати його краю добре пігментованими чорними тінями - відмінна задумка!

Нанести на кінчики пальців грим і розтушувати його краю добре пігментованими чорними тінями - відмінна задумка

плетемо павутину

Дуже простий варіант для тих, хто згадав про відповідний до свята манікюрі в останню хвилину. Наносимо сірий лак по всій довжині нігтя і малюємо чорним лаком маленькі павутинки. Так ви створите тематичний манікюр всього за кілька хвилин!

Насправді це лише мала частина з незліченну кількість варіантів, адже все залежить від вільного часу, наявності необхідних матеріалів, а головне - буйства вашої фантазії!

естетичний портал бажає нашим читачам гарного настрою в Хеллоуїн і незабутнього відпочинку! А ідеї та поради для створення стильних і оригінальних образів на Хелловін можна почерпнути на сторінках нашого порталу.

Ольга Гаранін

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com