рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Таблиця товщини лакофарбового покриття. Калібрування товщиноміра, практика використання толщиномера фарби.

  1. Товщина лакофарбового покриття автомобіля при заводській фарбування. Залежно від моделі автомобіля...
  2. Як користуватися товщиноміром?
  3. Що таке калібрування товщиноміра і навіщо вона потрібна.

Товщина лакофарбового покриття автомобіля при заводській фарбування.

Залежно від моделі автомобіля і заводської партії товщина заводського покриття деталей кузова може коливатися від 70 до 150 мікрон. Для прикладу наведемо наступну таблицю.

Таблиця товщини заводського покриття автомобілів:

Як видно з таблиці, товщина покриття навіть для автомобілів однієї марки коливається і залежить від партії, року випуску і т.д. Також потрібно мати на увазі, що товщина фарби на горизонтальних і вертикальних поверхнях може відрізнятися. А точніше, на двері фарба може бути тонше, ніж на капоті. Це нормально, таке трапляється, тому що фарба після нанесення стікає.

Як користуватися товщиноміром?

Вимірювальні прилади, які мають форму пістолета, дуже прості у використанні Вимірювальні прилади, які мають форму пістолета, дуже прості у використанні. Необхідно просто щільно приставити пристрій працювати до металевої поверхні, а потім натиснути і відпустити курок. На дисплеї з'являться цифри, які показують відстань від датчика приладу до металу, тобто товщину лакофарбового покриття, нанесеного на метал. З цієї товщині можна легко виявити перефарбовані деталі кузова і відповідно визначити битий автомобіль. Потрібно зробити по кілька вимірів на кожній деталі кузова автомобіля.

Практика показує, що на перефарбованих деталях кузова:

  • товщина покриття збільшується в 2 рази і більше (зі шпаклівкою ця товщина може доходити до 800 ... 900 мікрон)
  • починає дуже сильно стрибати товщина покриття (тобто на деталі, пофарбованої на заводі, розбіжність в свідченнях плюс-мінус 10 мікрон, тоді як на пофарбованому в автосервісі ділянці різниця в показаннях може скакати від 10 ... 20 до 50 .. .200 мікрон і більше)

Схема фарбування автомобіля дуже добре показує, що якщо автомобіль був пошкоджений і деталі його кузова фарбувалися повторно, то товщина лакофарбового покриття значно збільшиться. Використання толщиномера при виборі як нового, так і б / у авто, дозволить буквально за лічені хвилини визначити, які деталі кузова автомобіля були перефарбовані.

Що таке калібрування товщиноміра і навіщо вона потрібна.

Калібрування вимірювальних приладів полягає у встановленні зв'язку між показаннями приладу і реальним розміром вимірюваної величини. Іншими словами калібрування - це настройка точності приладу. Процес калібрування докладно описаний в інструкції, яка йде в комплекті до кожного товщиномірів.

Але слід зазначити, що для визначення битого автомобіля більше важливо не саме значення товщини покриття, а виявлення різниці в показаннях товщини на поверхні автомобіля. Тобто, якщо 3 двері мають товщину 110 мкм, а четверта - 200 мкм, значить ці двері фарбована.

У комплекті до товщиномірів йде еталонна пластина з відомою товщиною (102 мікрона), по якій час від часу потрібно перевіряти наскільки точно працює прилад. Якщо прилад при перевірці буде видавати результат 102 ± 10 мкм, то калібрувати його не потрібно.

Як користуватися товщиноміром?
Як користуватися товщиноміром?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com