рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

При якій температурі вмирають клопи: воші, блохи, клопи, моль

  1. Коли дохнуть воші
  2. Яка температура небезпечна для клопів
  3. В якому температурному діапазоні гинуть блохи
  4. Засоби від молі (відео)

Хоч раз в житті з комахами-паразитами зіткнувся кожен Хоч раз в житті з комахами-паразитами зіткнувся кожен. Те моль в шафі завелась, то клопи оселилися в улюбленому дивані, домашнього пса загризли блохи, або ж дитина з літнього табору приніс в волоссі вошей. І починається виснажлива, тривала боротьба, в якій всі засоби хороші. Що потрібно знати про температурний режим, шкідливий і несе смерть для паразитів, як можна використовувати ці знання на практиці?

Коли дохнуть воші

Воші натільні, волосяні або платтяні - одні з найбільш гидких, набридливих і небезпечних паразитів. Вони селяться на людину, викликаючи фізичний дискомфорт (свербіж, розчесані ранки, неспокійний сон) і моральні незручності (почуття сорому, бруду, недоглянутості). Всі розуміють, що заразитися педикульозом може кожний, не контактуючи з іншого зараженої персоною, наприклад, в аквапарку через воду. Але все приходять в жах, виявивши паразитів у себе або дітей.

Воші дійсно виживають лише в певному температурному діапазоні. Вони гинуть при температурі:

  • нижче -5 і вище +40 градусів за Цельсієм через кілька годин
  • нижче -15 і вище +55 градусів уже через 4-5 хвилин

Людина може витримати такий проміжок часу без великих збитків для свого самопочуття при вказаній температурі. Але навіть якщо зовні температура екстремальна для вошей, на тілі людини вона інша, організм регулює її в потрібну для себе сторону. Тому паразитам дуже некомфортно, тільки загинуть вони навряд чи, якщо навіть цілий день гуляти по морозу або лежати на сонці. Але такі температури можна застосовувати для знищення вошей і їх личинок, що сховалися в одязі, шапках, подушках і ковдрах.

Ми також рекомендуємо вам прочитати статтю « Огляд ефективних методів боротьби з мурахами ».

Яка температура небезпечна для клопів

Клопи НЕ селяться на тілі людини, хоча теж кусають його і харчуються кров'ю. Вони люблять ховатися в тепленьких містечках. Але це не означає, що чим спекотніше, тим краще для них. В цьому відношенні клопи дуже схожі на вошей: вони можуть прожити не більше 24 годин при температурі нижче -18 градусів за Цельсієм і гинуть практично відразу, якщо градуси піднімаються вище +48. Ось чому меблі і предмети побуту, на яких були виявлені личинки, або виносять на мороз, або обробляють кілька разів паром і окропом.

В якому температурному діапазоні гинуть блохи

Багато хто думає, що блохи можуть завестися тільки у тварин, і абсолютно не небезпечні для людини. Це не так. Блохи і їх личинки з задоволенням селяться в килимах, диванах і кріслах і можуть довести до нестями людини, особливо дітей. Їм більше подобається густий волосяний покрив тварин, а й тонка шкіра дитини, яку легко прокусити, для них теж приваблива. Про те, що ці комахи розносять величезна кількість інфекцій, і говорити не варто.

Блохи НЕ гинуть відразу ж від морозу - хоча при цьому не люблять високих температур. При температурі вище 15 градусів паразити виживають, але не здатні розмножуватися і пересуватися.

При температурі вище 15 градусів паразити виживають, але не здатні розмножуватися і пересуватися

Якщо ви хочете напевно позбутися від бліх і їх личинок в будинку і на меблях, гарненько обдайте всі предмети окропом, а текстиль виварити. Всі паразити загинуть моментально.

Ви можете дізнатись, як позбутися від стоніг в квартирі .

Засоби від молі (відео)

Температура, згубна для молі

Моль не п'є кров людей, які не мешкає на тілі або в волоссі людини. Але завдає помітної шкоди в господарстві і може служити рознощиком інфекції, як і будь-яка інша комаха-паразит. Якщо моль і її личинки виявлені в продуктах харчування, їх краще відразу викинути - не допоможе ніяка термічна обробка.

Просушити в гарячій духовці можна тільки ті продукти - крупи, горіхи, сухофрукти - в яких личинок не було виявлено, але вони знаходилися в одній шафі з гніздом молі .

Просушити в гарячій духовці можна тільки ті продукти - крупи, горіхи, сухофрукти - в яких личинок не було виявлено, але вони знаходилися в одній шафі з   гніздом молі

Впливати на літаючих особин температурою бессмисленно.Тут головне - знищити личинок. На одязі, ковдрах і т.д. личинки гинуть за чверть години, якщо тканина прогріється до 53 градусів - під прямими сонячними променями, наприклад. Якщо температура знизиться на десять градусів, знадобиться півгодини. Відмінний результат дає обробка речей і меблів гарячим інтенсивним паром.

Мороз не такий ефективний в боротьбі з міллю. Теоретично личинки гинуть, якщо уражені речі будуть знаходитися декілька годин на морозі в 15-17 градусів. Але якщо килими або оббивка диванів і крісел занадто товсті і щільні, личинки молі можуть виживати в них і кілька діб при екстремально низьких температурах. А як тільки потраплять в тепло - знову продовжать розвиток.

Якщо якість речей не псується від окропу, можна опустити їх на деякий час в гарячу воду, температура якої не нижче 75 градусів. Але як правило, окріп вбиває не тільки нищить їх міль та її личинки, а й псує річ. Тому доречніше використовувати пар, сонячне випромінювання і т.д.

Температурний режим можна ефективно використовувати, щоб вивести паразитів-комах без використання хімічних препаратів. Головне, як і в будь-якій справі, проявляти наполегливість, наполегливість і здоровий глузд. Корисним буде і матеріал про боротьбі з вошами під час вагітності .

Відгуки та коментарі

Що потрібно знати про температурний режим, шкідливий і несе смерть для паразитів, як можна використовувати ці знання на практиці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com