рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашній безпечний спосіб викликати доброго духа: умови визивалкі, безпечний метод залучення сутностей

  1. поняття спіритизму
  2. Самостійний виклик духу будинку
  3. Виклик духу на вулиці
  4. Наслідки езотеричних зв'язків
  5. Обряди для виклику духу

У всі часи людей приваблювала тема непізнаного У всі часи людей приваблювала тема непізнаного. Що говорити, з давніх-давен бабусі лікували трав'яними зборами, а більш серйозні маги лицем до лиця стикалися з нечистою силою. Такі заняття не проходять безслідно, і багатьом теперішнім людям генетично передалася схильність або навіть дар для заняття езотерикою.

Саме поняття езотерики можна представити у вигляді томи великої книги, де написано безліч глав з назвами видів магії і теорією її дії. Викликом і спілкуванням з духами займається медіум. Це сполучна ланка між світом мертвих і світом живих. З його допомогою ви можете поспілкуватися з померлими родичами, дізнатися про їхні потреби або про своє майбутнє, отримати відповіді на нерозв'язні питання. В наші дні практика спілкування з духами найбільш поширена в регіонах, де процвітає шаманізм. Це Східна Сибір, Монголія, Алтай, Хакасія.

поняття спіритизму

Спіритизм - це релігійно-філософська доктрина. Офіційно вона з'явилася в середині XIX століття. Одні джерела стверджують, цей вид містичного вчення виник у Франції, інші, що в США. Фактично люди почали спілкуватися з духами набагато раніше, за часів давніх Майя.

В наші дні спіритизмом займаються:

  • шамани;
  • медіуми;
  • відуни.

Самостійний виклик духу будинку

Виклик доброго духа без допомоги екстрасенса, за великим рахунком, можливий Виклик доброго духа без допомоги екстрасенса, за великим рахунком, можливий. Якщо міркувати про те, кого можна викликати в домашніх умовах днем, то найбільш доступним варіантом стане домовик. Ця сутність завжди поруч з нами в рідних стінах. Якщо ви живете довгий час в одному місці і добре займаєтеся господарством, то він напевно позитивно налаштований до вас і шкоди від спілкування з ним не буде.

Кого ще можна викликати з добрих духів? Крім домовика, виклик духу днем ​​може впасти на померлих родичів. Вони, на відміну від розхожих думок, не покидають життя, а залишаються в інший оболонці і мають можливість відвідувати свою сім'ю. Спробуйте запросити на бесіду родича, згадайте, хто з померлих зарекомендував себе, як найбезпечніший, за життя.

Напевно ви чули випадки, коли покинули цей світ члени сім'ї приходили до своїх близьких з попередженням про лихо, що насувається або з проханням про щось. Чому б і нам, живим, не спробувати поспілкуватися з дорогою людиною і за своєю ініціативою вийти на зв'язок? Але якщо судити про те, кого можна викликати з мирних духів, то на покійної рідні краще не зупиняти свій вибір, так як дуже часто по старій пам'яті вони готові надавати стусанів своїм нащадкам за неправильні вчинки або погані думки.

Виклик духу на вулиці

Якщо ви задумалися про те, як викликати духу на вулиці, то потрібно пам'ятати, що поодинці вам зробити цього не вдасться. Потрібно, щоб з вами були друзі або однодумці. Виклик духів на вулиці днем ​​вважається більш безпечним, ніж нічні або відокремлені сеанси. Навколо вас буде багато людей і ви зможете покликати на допомогу, якщо відчуєте небезпеку.

Наслідки езотеричних зв'язків

Якщо розглядати виклик як гру і театралізована вистава, то особливих наслідків за це не буде. Але якщо ви на повному серйозі вирішили закликати духу, то повинні знати: навіть коли у вас вийшло побачити сутність, немає гарантій, що на ваш голос відгукнеться саме добра душа. Дуже часто замість позитивних персонажів приходять злі, які згодом залишаються з людиною, яка проводила обряд, і харчуються його енергією. В результаті людина захворює, впадає в депресію.

Обряди для виклику духу

Визивалкі добрих духів можна знайти у відкритому доступі в інтернеті. Зараз нічого не приховано від цікавого ока і, якщо є комп'ютер і вихід в інтернет, ви можете освоїти з десяток обрядів по спіритизму:

  1. Домовик. Візьміть 6 олівців і викладіть їх у вигляді прямокутника. За допомогою подруги або приятеля візьміть фігуру за кути і запитайте вголос: «Ти прийшов?», - і якщо олівці встануть у вигляді хреста, то відповідь позитивна. Отже, ваш гість прибув. Тепер ви можете задавати йому питання. Коли олівці розходяться в різні боки, то відповідь на питання «Ні», якщо ж приймають форму літери Х, то це означає «Так». Може трапитися так, що олівці повертаються в одну певну сторону. Таким чином, домовик каже, що не може відповісти на ваше запитання.
  2. Ласун. Запасіться маленьким дзеркальцем. Покладіть його під люстру, а на неї прив'яжіть цукерку на нитці. Ласощі повинно відбиватися в дзеркалі. Закрийте очі і тричі голосно скажіть: «Ласунка, прийди». Після цього викликається повинен здатися в дзеркалі. Ця сутність здатна виконати бажання. Але потрібно правильно порівняти запитувана і винагороду. Який запит, така і нагорода. Коли ви попросите про щось духу, різко зріжте цукерку з нитки. Коли ласощі впаде на дзеркало, ваше бажання буде виконано, а якщо відскочить, то немає. Обов'язкова умова. Ви не повинні здатися в дзеркалі. Тому обряд краще проводити вдвох або втрьох.
  3. Баба сміху. Тут знадобиться багато учасників. Потрібно створити коло з людей. У його середину поставте склянку з соком, а далі три рази покличте бабу сміху. Повинно відбутися щось дуже смішне.

Таким нескладним чином в різних умовах можна викликати духів. Головне, пам'ятайте про те, що не завжди наслідки можуть вас влаштувати.

Кого ще можна викликати з добрих духів?
Чому б і нам, живим, не спробувати поспілкуватися з дорогою людиною і за своєю ініціативою вийти на зв'язок?
За допомогою подруги або приятеля візьміть фігуру за кути і запитайте вголос: «Ти прийшов?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com