рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка логотипу на одязі в Москві на замовлення від "Юніол"

  1. Машинна вишивка логотипів
  2. Друк логотипу
  3. Де вишити логотип?
  4. Вишивка логотипу на спецодязі, на формі.
  5. Плюси вишивки логотипу

Логотип - це обличчя компанії, найголовніша частина корпоративного стилю організації. Він сприяє впізнаваності бренду. Тому всі великі холдинги, невеликі компанії і фермерські господарства використовують нанесення логотипу на одяг.

Тому всі великі холдинги, невеликі компанії і фермерські господарства використовують нанесення логотипу на одяг

Наша фірма пропонує 2 види виконання:

  1. Вишивка логотипу на замовлення
  2. Друк логотипу

Машинна вишивка логотипів

Машинна вишивка логотипів - це найкращий метод брендування одягу. Тому що вишита корпоративна символіка відрізняється акуратністю, красою і довговічністю. Професійна вишивка логотипу на одязі, спецодязі, текстилі і сувенірах підвищує престиж вашої організації. І до того ж, вишита торгова марка відрізняється зносостійкістю: вона не деформується з часом, не вигоряє на сонці, зберігає свій первозданний вигляд навіть після численних прань, звичайно, при правильному догляді за виробом .

Вишивка бренду фірми на одязі у нас здійснюється на сучасному обладнанні, при використанні новітніх технологій і якісних витратних матеріалів. Вона виконується майстрами акуратно і естетично.

Дизайнер розробить макет вашого бренду, використовуючи максимально точні відтінки матеріалів, макет узгоджується, і в разі, якщо замовника не влаштовує той чи інший момент, макет допрацьовується до досконалості. Після узгодження, визначившись з розміром, термінами і обсягом замовлення, виконується вишивка на тканину. Це може бути, як дуже тонкий матеріал, такий як тюль для штор, так і досить щільний, який використовується для спецодягу.

Особливо стильно і багато виглядає вишивка золотом і сріблом і інший металізованою ниткою .

Здійснюємо як невеликі замовлення від 1 штуки, так і масштабні, для підприємств з багатотисячним кадровим складом.

Друк логотипу

Крім машинної вишивки є можливість замовити у нас друк логотипу на одяг за допомогою цифрового друку . В даний час широко поширений цей метод виготовлення логотипу, так як відрізняється відносно низькою вартістю, при цьому зображення переноситься з максимальною чіткістю. В результаті виходить колоритний і яскравий малюнок.

Цифровий друк на тканині в Москві на сьогодні користується величезною популярністю. І це не дивно, адже зображення переносяться на поверхню текстилю з максимальною чіткістю при низькій вартості. Малюнки виходять яскравими і барвистими.

Мінус цього способу в тому, що малюнок втратить привабливий вигляд після 2-3-х прань на відміну від вишивки, яка прослужить вам довгі роки.

Де вишити логотип?

Логотип на замовлення - це можливість заявити про свій бренд в найбільш яскравій формі, рекламувати свою компанію і, пропоновані товари і послуги. З огляду на це, наносять його в основному на спецівку, формений одяг співробітників. А взагалі вишивка логотипу на одязі може здійснюватися на будь-якому предметі гардероба.

Вишивка логотипу на спецодязі, на формі.

Вишита символіка на корпоративну форму говорить про те, що персонал компанії є цінним кадровим резервом, а кожен його співробітник - частиною проекту. Співробітники оцінять і те, що догляд за одягом з таким логотипом буде простий. Спецодяг в будь-якій області застосування піддається частого прання, але нанесений логотип на формі завжди буде виглядати презентабельно завдяки міцним і не вицвітають від сонячних променів і ламп, ниткам. Здійснення фірмового знака на одяг для виробництва, в тому числі і на специфічні тканини, не зіпсує її текстури і функціональності. Професійне обладнання дозволяє провести виконання на спецодяг як з натуральних, так і з синтетичних матеріалів будь-якої товщини.

Вишитий логотип на футболках і поло, бейсболках і кепках при проведенні різних промо акції дозволяє промоутерам виділитися в натовпі і привернути до себе увагу потенційних покупців.

Персонал промо - акцій, які, як правило, проводяться в людних місцях, повинні бути на висоті, як і промо - подарунки. За допомогою подарункового текстилю ви зможете заявити про себе, як про благополучне і престижному організатора. Одяг з символом компанії - основний рекламний крок, пасивна реклама для залучення нових клієнтів.

Також здійснюємо вишивку логотипу на тканини, готових виробах, спортивної та шкільної форми, на рушниках, халатах і тапках. Він ефективно виглядає на предметах в інтер'єрі офісу. На цьому наголошує ваш статус і справляє гарне враження.

Виконання можливо абсолютно на всіх матеріалах. У даній області працюємо більше 12 років, тому найвищу якість виконаної роботи гарантуємо і заявляємо, що немає такого замовлення, з яким ми не впоралися б!

На сьогоднішній день дуже модно вишити логотип за технологією 3D-вишивки . Об'ємна вишивка привертає увагу. А так як вона виглядає незвично, і надовго залишається в пам'яті. Замовивши 3D-логотип ви точно виділитеся серед інших, так як зараз вона ще не настільки поширена, як стандартна.

Замовивши 3D-логотип ви точно виділитеся серед інших, так як зараз вона ще не настільки поширена, як стандартна

Плюси вишивки логотипу

Ми рекомендуємо наносити емблему компанії на одяг за допомогою машинної вишивки , Так як вона володіє численними плюсів перед іншими методами:

  • У виробництві використовуємо тільки якісні нитки німецького виробництва, які не тьмяніють, не линяють, зберігають свою текстуру, завдяки цьому, лого завжди буде виглядати акуратно;
  • Вишивка виглядає гідно і респектабельно, тому ідеально підходить як для спецодягу, так і для представників компанії вищого рівня;
  • Нанесення товарного знака на футболки, піджаки високої щільності, за допомогою сучасних вишивальних машин, не змінює зовнішнього вигляду одягу, не псує її;
  • Знак виглядає максимально естетично навіть на найтонших матеріалах, використання яких в корпоративному інтер'єрі віддають перевагу ресторани або готелі. Вишукані вензелі або дрібні деталі герба клубів - максимально виражає вишивка логотипу.

Мінусом же є те, що вона не завжди може передавати градієнт і дрібні елементи. На це здатна цифровий друк логотипу.

Замовити вишивку логотипу на одязі у нас дуже просто. Зателефонуйте нам за телефоном 8 (925) 506-31-88, або надішліть запит на електронну пошту [email protected], ми розрахуємо вартість і з вами зв'яжемося.

При замовленні на суму від 30000 руб. доставка по Москві БЕЗКОШТОВНО!

доставка по Москві БЕЗКОШТОВНО

Де вишити логотип?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com