рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Роль вишивки для кухні в дизайні

  1. Куди в будинку можна застосувати вишивку
  2. Співвідношення унікальності вишивки для кухні та самої кухні
  3. Популярні види вишивок на кухні
  4. Способи використання вишивки для кухні

З давніх часів людям властиво займатися поліпшенням виду свого житла, наприклад, такими прикрасами як вишивка для кухні, надаючи приміщенню виразні й індивідуальні риси. У наш час найчастіше затребувані аксесуари ручної роботи, так як, на думку більшості, вони наповнені затишком і створюють ту саму домашню обстановку. З давніх часів людям властиво займатися поліпшенням виду свого житла, наприклад, такими прикрасами як вишивка для кухні, надаючи приміщенню виразні й індивідуальні риси

Вишивка своїми руками завершує інтер'єр кухні і надає йому оригінальність.

Куди в будинку можна застосувати вишивку

Вишивання хрестом - мистецтво давнє, в наші дні воно знайшло друге дихання. На різних курсах навчають вигадливі мистецтву вишивки, багато жінок і навіть чоловіки вважають за краще проводити час відпочинку саме за цим заняттям. За допомогою створених вручну вишитих картин можна прикрашати різні приміщення в будинку. А саме:

А саме:

Схема вишивання хрестом для кухні.

  • спальні, в яких часто можна зустріти постільні покривала, розшиті вручну;
  • дитячі кімнати, в яких зустрічаються різні картини, білизна і штори з вишитими героями мультфільмів;
  • кухні, де нерідко можна спостерігати рушники, серветки, скатертини і прихватки;
  • ванна;
  • коридор.

Натюрморти для кухні, різні квіткові композиції та чайні набори вважаються оптимальним варіантом при оздобленні, так як вони створюють умиротворений настрій і при цьому можуть непогано підняти апетит.

При використанні рукодільних предметів інтер'єру не варто забувати про гармонію, так як саме вона дозволить створити гарне і, головне, барвисте приміщення.

Співвідношення унікальності вишивки для кухні та самої кухні

Деякі називають кухню своїм маленьким світом, а якщо бути точніше, тією частиною будинку, в якій щодня збирається вся родина. Кухню вважають найкращим місцем для ведення розмов по душах. Оформлення кухні дозволяє прикрасити не просто приміщення, а й обробити вогнище сім'ї, додати в нього вугілля і дозволити кожному домочадці насолодитися теплом родинних душ.

Нерідко люди використовують безліч дорогих і красивих оздоблювальних матеріалів, але при цьому їм не вдається додати в кухню теплоти, яка так всім важлива. Насправді, для додавання комфорту достатньо звернутися до класичного способу оформлення, а саме, до використання картин з вишивкою ручної роботи.

Вишиті картини в інтер'єрі кухні виглядають дуже вишукано і елегантно.

Вишивка на основі схеми вважається не просто виробом, а найкращим варіантом передати свій настрій і стан в спільний дім. Сучасні дизайнери для створення унікальних інтер'єрів використовують саме вишиті картини, так як в них можна розгледіти індивідуальні риси того, хто проживає в приміщенні або того, хто найчастіше творить на кухні. Сучасна схема для вишивки використовує картини відомих художників, модні постери і просто милі малюнки. Дуже важливо, щоб в зоні приготування їжі і її прийняття було красиво, стильно і затишно, чого домогтися можуть далеко не всі.

Вишивки для кухні вважають найоптимальнішим і затребуваним варіантом прикраси, одночасно і трудомістким, і дуже складним процесом. Для того, щоб створити свій власний ручної шедевр, потрібно чимало часу, а також сил і терпіння, але ця копітка робота надасть в результаті найкраще і головне оригінальний виріб.

За допомогою вишивки на кухню можна втілити в життя різні творчі ідеї, стати на час дизайнером для свого власного будинку.

За статистикою, ті, хто самостійно декорує своє житло, набагато більше задоволені їм, ніж ті, хто вибирає фахівців з фірм.

За статистикою, ті, хто самостійно декорує своє житло, набагато більше задоволені їм, ніж ті, хто вибирає фахівців з фірм

Буває такий стиль оформлення, в якому просто неможливо обійтися без картин з вишивкою, наприклад, це стиль російського сільського будинку.

Потрібно завжди пам'ятати про те, що використовувати вишивку слід за певними правилами. А саме, має бути правильне відповідність розмірів. наприклад:

  • в маленькому кухонному приміщенні варто вішати вишивки зі світлих відтінків, невеликих розмірів і в кількості однієї штуки;
  • на тій стіні, де немає ні полиць, ні стола, можна створити креативну драбинку з картин, вишитих вручну;
  • якщо в кухонних світлих кутах є вільний простір, то його варто використовувати для розміщення зелені в горщику, але за умови, що на кожному з них є своя одяг з ручної вишивки.

Нерідко можна зустріти такий стиль оформлення кухні, в якому просто неможливо обійтися без картин з вишивкою. Хорошим прикладом може стати кухня українського будиночка або оформлення під стиль російського сільського будинку. Саме така культура не може існувати без вишитих хусток, серветок і штор. Використовується найчастіше вишивка хрестом. Декоративні ляльки, різні прихватки і фартухи - це мінімум предметів, в яких неможливо обійтися без вишивки.

Популярні види вишивок на кухні

Вишивка - це заняття, яке може захопити на довгі роки. Саме за вишиванням можна забути про всі проблеми. Натюрморт для кухні, зроблений своїми руками, буде залучати погляди гостей і домочадців знову і знову, так як немає нічого оригінальніше ручної техніки.

Важливим є те, що в сучасному світі є багато видів ручної вишивки, за допомогою якої можна прикрасити кухонну зону:

Рішельє є французьким типом декору, схожим з прорізний гладдю.

  1. Зліченна вишивання вважається родоначальницею гладкою вишивки. У такій техніці нитки переплітаються і створюють стежки і візерунки. Використання такої техніки допомагає створювати креативні картини, причому досить швидко і без особливих зусиль. Нерідко роботи прикрашаються бісером.
  2. Строчевой вишивання. Як правило, таку техніку застосовують для обробки полотняною і лляної кольоровий ткнути, а прикраса відбувається за рахунок ажурного виконання елементів і витончених Мережко. Схема такої вишивки може бути складна, але при уважному підході виходить блискучий результат.
  3. Відмінним варіантом для прикраси столової білизни вважається вишивання гладдю білого кольору по білому полотну. Такі серветки додадуть кухні вишуканість і витонченість. Для того, щоб надати полотну якийсь рельєф, варто заздалегідь робити подклад під матеріал. Біла гладь досить часто гармонує з прорізними, або наскрізними, отворами, які утворюють ажурні частини.
  4. Гарною, але досить складною технікою, вважається гладь з використанням кольорових ниток, так як вона декоративна і вимагає великої уваги.
  5. Рішельє - це французький тип декору, схожою з прорізний гладдю.
  6. Царицею всіх технік вишивки вважається гладь по шовку шовковими нитками в стилі сходу. Така робота довірялася виключно професійним майстриням.

Способи використання вишивки для кухні

У багатьох місцях можна зустріти картини, вишиті вручну, причому останнім часом використовуються і монохромні, і звичайні малюнки. Такі картини стають відмінною прикрасою кухні, так як вони підходять під будь-який стиль, відмінно гармонують з квітами і кухонним начинням. Особливість створення інтер'єру, таким чином, полягає в тому, що потрібно не переборщити з ними, так як можна в підсумку отримати дисгармонію.

http://vsyakuhnya.ru/www.youtube.com/watch?v=YkoQZxEh4jk

Для того, щоб правильно підібрати комбінацію картин з вишивкою і обстановку кухні, варто дізнатися декілька правил поєднання кольорів. А саме: в обідню зону відмінним варіантом стане вибір картин з фруктами, яблуками і ягодами червоних відтінків. Психологи вже не раз доводили те, що вид смачної їжі поліпшує апетит, тому деякі домогосподарки вибирають натюрморт на кухню як краще рішення оформлення.

Виграшними варіантами можуть стати картини в рамках і стеклах, так як вони можуть акцентувати увагу на собі і при цьому відволікати від деяких недоліків в кімнаті для прийняття їжі.

На думку сучасних дизайнерів, використання на кухні вишивки з бісером, намистинами та іншими подібними виробами вважається невідповідним. Якщо все-таки є величезне бажання їх використання, то розміщувати їх слід якомога далі від плити і холодильника, а самі картини - на великій відстані один від одного.

http://vsyakuhnya.ru/www.youtube.com/watch?v=aOy98E6vrBs

Для того, щоб штори були прикрашені в сучасному стилі, до них варто застосувати схеми вишивки рішельє, так як саме з її допомогою оформляють візерунки на найніжніших тканинах. Непоганим варіантом може стати використання такої техніки на скатертини, серветки, рукавичці або ж на горщику для квітів.

Com/watch?
Com/watch?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com