Статьи
Панорамна вишивка хрестом "Краса i Творчiсть"
Панорамна вишивка - це винахід компанії "Краса і Творчість". Робота відрізняється незвичайною об'ємні і легкістю виконання. Основна особливість полягає в тому, що Ви вишиваєте по нанесеному на основу (канву) фону відповідно до схеми.
Панорманая вишивка "Букет тюльпанів" Точка збігу схеми і канви позначена хрестом (на схемі і на канві). Починати необхідно з цієї точки, при цьому зміщення всієї вишивки щодо канви на 1 клітинку в будь-яку сторону особливого значення не має. Нитки, вкладені в набір, складені з шести ниточок (пасмо). Відокремте дві ниточки, складіть їх разом, заправте у вушко голки.
Для вишивання рядочки з хрестиків одного кольору:
- Закріпіть нитку на зворотному боці канви.
- Вишийте нижні планки хрестиків по всьому ряду, рухаючись в одному напрямку.
- Закрийте всі хрестики верхньою планкою, рухаючись в зворотному напрямку.
- "Перестрибніть» (не більше трьох клітинок) на інший рядочок хрестиків того ж кольору, або закріпіть нитку.
Зверніть увагу на те, що на схемі по краях листів намальовані стрілки, які відзначають центр схеми. За ним потрібно стикувати сусідні листи. Дивіться уважно, щоб не вишити краю двічі!
Методи поліпшення якості вишивання:
- Всі хрестики робіть з однаковим напрямком верхньої планки.
- Дві ниточки прокладайте паралельно, без перекручування.
- Не затягуйте нитку, хрестик повинен бути об'ємним.
- Вишивайте або уздовж рядів, або уздовж стовпчиків, що не перемішуйте ці напрямки на одній роботі.
- Користуйтеся п'яльцями.
ПЕРЕЙТИ В РОЗДІЛ "КРАСА І ТВОРЧІСТЬ"
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus