рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

килимова вишивка

  1. килимова вишивка
  2. Нитки і основа
  3. Технологія килимовій вишивки

Килими здавна використовувалися людьми в якості прикраси, відтворення затишку в оселі і, само собою, для тепла Килими здавна використовувалися людьми в якості прикраси, відтворення затишку в оселі і, само собою, для тепла. Наприклад, на Сході килими вважалися найважливішим предметом інтер'єру, самі килими були дуже дорогими, а мистецтво килимарства було розвинене високо.

килимова вишивка

Килимова вишивка дозволяє сучасним майстриня спробувати себе і свої сили в вишиванні килимів, а також панно та картин.
Такий вид вишивки прийнято відносити до рахункових вишивок, так як вона виконується на полотні або канві з чіткими переплетеннями ниток. Вишивка, як правило, виконується за рахунком ниток і заповнює весь контур основи.
Прийомів вишивки килимів досить багато: це і лічильна гладь, і хрестик, і атласнік.

Нитки і основа

Як правило, для вишивки килимів застосовують товсті вовняні або бавовняні (в кілька додавань) нитки. В одній композиції цілком можна застосовувати нитки різної якості і раз ної товщини, а іноді застосовують і стрічки з капронових колгот, вирізаних у вигляді спіралі.

вишивка виконується в спеціальних розсувних пяльцах, в яких поперечні планки повинні бути порядку на 30 см довше ширини самого килима. Надлишки матеріалу закручують на нижню планку, а в міру просування вишивання переміщаються на верхню. Але іноді майстрині вишивають килими на руках, але в цій справі потрібна вправність.

Технологія килимовій вишивки

Насамперед потрібно підібрати відповідні нитки і правильну основу. Тканина повинна бути міцною і щільною, ідеально підійде лляна. Майбутній килим потрібно закріпити на дерев'яній рамі, якщо звичайно він не дуже великий. З виворітного боку потрібно нанести малюнок і почати вишивку. Малюнок бажано повинен бути великим і без надлишку деталей. Починати вишивку потрібно з контуру малюнка, який виконується контрастною ниткою. У кожній клітині основи або канви робиться петелька з ниток, яка закріплюється хрестиком. А кожен попередній ряд закривається петлями наступного ряду. З вивороту килим буде схожий на вишивку швом «голка назад», а лицьова сторона буде ворсистої. Довжина самого ворсу безпосередньо залежить від довжини голки, чим більше голка - тим вище ворс.

Після закінчення роботи виріб знімають з рами і підрівнюють краю за допомогою петельного шва. З виворітного боку килим закріплюють клеєм ПВА, дають висохнути і упорядковують.
Перевага подібної килимовій вишивки полягає в тому, що робити її можна з будь-яких ескізами, збільшуючи або зменшуючи їх розміри.
А килим, вишитий самостійно, привнесе свіжу нотку в звичний інтер'єр.

Фото: Fotolia.com.
atzabfkrf, спеціально для мадам Аннин .

© 2011, мадам Аннин . Всі права захищені. Без письмової згоди автора або активної, прямої і відкритої до індексації посилання на джерело шу позицію матеріалів повністю або частково заборонена!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com