рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Історія кохання Володимира Путіна і Людмили в фотографіях і цитатах

Володимир і Людмила Путіни про розлучення

Володимир і Людмила Путіни вирішили розлучитися , Тому що практично не бачаться один з одним. «Так склалося, що у нас у кожного своє життя», - сказала Людмила Путіна в інтерв'ю телеканалу «Росія 24». Президент в свою чергу повідомив, що і після розлучення вони з Людмилою залишаться близькими людьми. Його дружина на це помітила, що у них з чоловіком і зараз хороші стосунки.

Володимир Путін, говорячи про розлучення , Зазначив, що його положення політика високого рівня передбачає публічність. «Комусь це подобається, комусь ні, але є люди, абсолютно з цим несумісні», - пояснив він. Людмила Путіна на це помітила, що не є публічною людиною. Це, втім, не заважало їй на початку 2000-х років супроводжувати главу держави в закордонних поїздках.

«Я дуже вдячна, що він мене до сих пір підтримує, і дітей. Він дуже піклується про дітей, і діти завжди це відчувають », - сказала Людмила Путіна. «Людмила Олександрівна відстояла вахту, вісім років, вже дев'ять», - додав Володимир Путін .

Відео: RT

шлюб Путіних

Володимир Путін і Людмила Шкребньовою одружилися в липні 1983 року. У них дві дорослих доньки: 27-річна Катерина та 28-річна Марія. Зараз обидві дочки живуть окремо від батьків. У старшої дочки є син.

Володимир Путін познайомився з майбутньою дружиною в 1980 році в театрі. Однак на пропозицію він зважився лише через три роки після знайомства. Як згадувала Людмила Путіна в інтерв'ю для книги «Володимир Путін. Дорога до влади », коли майбутній президент робив пропозицію, їй здалося, що він хоче її кинути. Між ними відбувся наступний діалог:

- Ну ось, любий, ти знаєш мій характер. Він досить важкий. І зараз, в принципі, ти повинна, напевно, визначитися в житті.
- Ти знаєш, я визначилася. Ти мені потрібен.
- Ну, раз так, тоді пропоную тобі вийти за мене заміж. Я тебе люблю. Чи згодна ти?
- Так, згідна.
- Якщо не проти, то нехай наше весілля відбудеться 28 липня, через три місяці.

  • Володимир і Людмила Путіни про розлучення   Володимир і Людмила Путіни   вирішили розлучитися   , Тому що практично не бачаться один з одним

    Володимир і Людмила Путіни після народження дочки в 1985 році. Фото: сайт президента Росії

  • Весілля Володимира Путіна і Людмили Шкребньовою 28 липня 1983 року. Фото: сайт президента Росії

  • Фото ІТАР-ТАСС. 4 жовтня 2010 року. Президент Росії Володимир Путін, який перебував в Індії з державним візитом, відвідав древнє місто Агру. У цьому древньому місті він ознайомився з видатною пам'яткою історії та архітектури - мавзолеєм Тадж-Махал. На знімку: Володимир Путін і Людмила Путіна у Тадж-Махала.

  • Фото ІТАР-ТАСС. Китай, Шанхай. 14 червня 2001 року. Президент Росії Володимир Путін з дружиною були присутні на концерті в Шанхайському великому театрі.

  • Фото ІТАР-ТАСС. Москва. 22 лютого 2001 року. Президент Росії Володимир Путін і його дружина Людмила Путіна взяли участь в урочистому вечорі в Державному Кремлівському палаці.

  • Фото ІТАР-ТАСС. Московська область. 24 травня 2002 року. Президент Росії Володимир Путін і його дружина Людмила Путіна взяли ввечері в резиденції Ново-Огарьово подружжя Бушів.

  • Фото ІТАР-ТАСС. Москва. 4 жовтня 2002 року. Володимир Путін і Людмила Путіна під час урочистого прийому в Державному Кремлівському Палаці з нагоди вступу на посаду президента РФ.

  • Фото ІТАР-ТАСС. Москва. 7 грудня 2003 року. Президент РФ Володимир Путін і Людмила Путіна після голосування на виборчій дільниці №2039.

  • Фото ІТАР-ТАСС. 2003 год. Президент Росії Володимир Путін і його дружина Людмила Путіна перед початком зустрічі з президентом Чехії в заміській резиденції президента РФ в Ново-Огарьово.

  • Фото Trend. На архівної фотографії, знятої в Санкт-Петербурзі 15 липня 2006 року на саміті G8, подружжя виходить з палацу в Петергофі.

  • Фото Trend. На архівної фотографії, знятої в Санкт-Петербурзі 15 липня 2006 року на саміті G8, подружжя виходить з палацу в Петергофі.

Коли вони зіграли весілля, Людмилі було 25 років, а її чоловікові - 30. В той момент Путін вже служив в КДБ. Через два роки після одруження на світ з'явилася їхня перша дочка. У 1986 році подружжя Путіних поїхала в Дрезден (НДР), де народилася друга дочка. До Росії вони повернулися в 1990 році. У Ленінграді Людмила Путіна, яка має освіту філолога, почала викладати в держуніверситеті. Чим займалася Людмила Путіна після 1994 року, достеменно невідомо. А в 1999 році про неї дізналася вся країна, як про дружину прем'єр-міністра Росії.

Коли Володимир Путін в 2000 році став президентом, його дружина повідомила журналістам, що розплакалася, дізнавшись про таку радісну новину. У 2008 році, коли завершилися два президентські терміни і Путін став прем'єр-міністром, її реакція була зовсім іншою. На прес-конференції Володимир Путін заявив, що дружина «не зраділи» його рішенням. Після цього число виходів Людмили Путіної в світло різко скоротилося .

Людмила Путіна про чоловіка

Про те, яким є Володимир Путін у приватному житті, його дружина розповіла в інтерв'ю журналісту Олегу Блоцької, автору вже згаданої книги «Володимир Путін. Дорога до влади ». У бесіді з журналістом дружина президента повідомила, що її чоловік в сімейному житті дотримується двох принципів: «жінка повинна виконувати всю роботу по дому» і «не можна хвалити жінку, щоб її не зіпсувати».

Людмила Путіна говорила, що її чоловік вибагливий у їжі. Часто він відмовляється від їжі, якщо йому не подобається зовнішній вигляд приготованого блюда. А кулінарні витвори дружини він взагалі жодного разу не похвалив. Вона також повідомила, що про роботу чоловіка в КДБ довідалася тільки через півтора року після знайомства. «Він відчуває мене протягом всього нашого життя. Я постійно відчуваю, що він спостерігає за мною і перевіряє правильність моїх рішень », - розповіла Людмила Путіна про характер свого чоловіка.

  • Людмила Путіна в молодості. Фото: сайт президента Росії

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

  • Людмила Путіна. Фото ІТАР-ТАРС

Кілька зізнань дружина президента зробила в бесіді зі своєю німецькою подругою Іреною Піч, яка пізніше випустила книгу «Тендітна дружба». Письменниця стверджує, що Путін строгий зі своєю дружиною. Так, за словами Піч, одного разу майбутній президент Росії сказав, що будь-який, хто зможе провести в суспільстві його дружини більше трьох тижнів, гідний пам'ятника.

Письменниця також повідомила світові, що Володимир Путін не дає дружині грошей на кишенькові витрати. Так, наприклад, під час відвідин Гамбурга в 1998 році Людмила зізналася, що чоловік не дозволяє їй мати кредитну картку. «Я ніколи не стану такою, як Раїса Горбачова», - скаже пізніше Путіна.

У книзі німецької письменниці також йдеться про те, що Володимир Путін не п'є алкогольні напої. Але, незважаючи на це, на початку 2000-х він любив проводити вечори в компанії друзів. Людмилі Путіної на цих вечірках відводилася незавидна роль: вона подавала напої та закуски. «На жаль, мій чоловік - вампір», - сказала одного разу Путіна і додала: «Але це ж той, хто мені потрібен, тому що не п'є і не б'є мене».

Володимир Путін про свою дружину не настільки багатослівний. Говорячи про свою дружину в інтерв'ю 2012 року, він повідомив, що Людмила - не публічна людина. «І [вона] не хоче цієї публічності. Більше того, сучасні засоби масової інформації дуже безжальні, і не будь-яка людина готовий це все пропускати через себе », - сказав президент.

Про своїх дочок Путін також не поширюється: «Ви ж бачите, що члени моєї родини не займаються ні політикою, ні бізнесом, нікуди не лізуть, і я б хотів, щоб їх залишили в спокої. Це пов'язано з їх особистим благополуччям, з безпекою ».

Чи згодна ти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com