рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Завершилася III Міжрегіональна виставка-ярмарок «Різдвяні візерунки Поволжя»

Завершила свою роботу III Міжрегіональна виставка-ярмарок виробів майстрів декоративно-прикладної творчості та традиційних ремесел «Різдвяні візерунки Поволжя». Вона проходила з 14 до 16 грудня 2018 року в Самарському обласному історико-краєзнавчому музеї ім. П.В. Алабина і стала найбільшою подією міжрегіонального масштабу в кращих традиціях новорічних ярмарків.

Проект об'єднав понад 200 майстрів народних художніх ремесел і сучасних видів декоративно-прикладного мистецтва з 6 регіонів Росії. Крім майстрів з Самарської області в виставці-ярмарку взяли участь гості з Оренбурзької області і республік Мордовія, Башкортостан, Марій Ел, Дагестан, які привезли прекрасні експозиції і чудові вироби. Це національні іграшки, прикраси, народні костюми, авторські сувеніри, ручне мереживо, в'язані речі ручної роботи, вироби з металу, шкіри, мініатюрну лакову живопис, кераміку, вишивку і багато іншого, в чому відбивається не тільки традиційна культура народів Росії, але і поряд з креативні ідеї і модні тенденції.

Відвідувачі ярмарку отримали унікальну можливість особисто поспілкуватися із заслуженими майстрами, взяти участь в лекторіях і круглому столі, в творчих майстер-класах. Тут кожному знайшлося заняття до душі. Діти з захопленням вчилися розписувати пряники, дорослі - плести з лози, робити ляльок з клаптів тканини, іграшки з глини і ниток. Можна було навчитися різним видам майстерності - мереживоплетінню, в'язання, різьблення по дереву, плетіння і вишивки, ткацтва.

З великим інтересом і майстри і самарські модниці розглядали Дефіле Театрів мод. Відмінною рисою цього показу стало використання в костюмах народних мотивів, елементів традиційного костюма різних народів.

Наступного року виставка-ярмарок «Різдвяні візерунки Поволжя» відзначить свій 10-річний ювілей, тому організатори, підбиваючи підсумки, повідомили, що починають до нього готуватися вже зараз!




Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com