рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Любовний гороскоп 2013 Терези. Докладний любовний гороскоп на 2013 рік

Чорна Змія не допускає ілюзій і самообману Терези Чорна Змія не допускає ілюзій і самообману Терези. Непогано освіжити або прикрасити романтикою вже існуючі відносини, але в разі нових знайомств втрачати голову від любові не рекомендується. У квітня 2013 року самотні Терези відчують гостру потребу в позитивних емоціях і задоволеннях, пов'язаних з любовної сферою, а вже усталені відносини отримають нові імпульси.

У травні-червні додається еротичний аспект знайомств, що зближає чоловіче і жіноче начала, зрівнюючи чоловіків і жінок в їх можливостях і скорочуючи конфлікти підлог. Важливо все, що Терези «посіють» в ці два місяці, і які умови в даній сфері складуться. Це гарний час, як для дружби, так і для любові, в тому числі завдяки вдалим знайомствам через засоби зв'язку. Головне - не втрачати пильності і відчуття реальності того, що відбувається. Якщо ж фантазія Ваги розпуститься пишним цвітом, то дуже скоро голова може закрутитися вже не від любові, а від недомовленостей, сумнівів і неясних здогадок, що реальність не підтверджує відчуттів.

Ваги, яким патологічно не щастить у коханні, можуть проаналізувати минуле і почати все з нуля. Розвивати нові відносини доведеться якось по-новому, змінивши і підхід, і свої манери, і навіть зовнішність. Ймовірно також відновлення минулого зв'язки і відносини з тим, кого Ваги добре знає. Але і в цьому випадку також необхідно переглянути свою тактику. Зовнішність підходящого партнера - людина спокійна, стійкий, без загадок і недомовок. Ще одна деталь: схожість поглядів. Якщо спілкуватися з тим, хто не поділяє поглядів, то неприємні переживання неминучі.

У другій половині року хтось з оточення Терезів буде раціонально зацікавлений в близьких відносинах: від прохання про допомогу чи послуги, до тісної співпраці. В контексті любовної сфери це може означати симпатичного партнера, потребує підтримки, або рухомого пошуком особистої вигоди, аж до поліпшення свого матеріального становища за рахунок Терезів. Так що даний факт більше зачіпає забезпечених Терезів або володіють якимись можливостями. З таким партнером може бути швидко досягнуто згоди, але є і зворотна сторона цього аспекту; чи буде Ваги комфортно відчувати себе в ролі помічника, покровителя або спонсора? В цілому і інших аспектів для прихованих причин сумнівів і незручностей залишається чимало, особливо щодо партнера істотно молодший за віком.

Соня Шишкіна спеціально для http://otebe.info/

прочитати ще гороскоп на 2013 рік :
Любовний гороскоп Овен 2013
Любовний гороскоп Телець 2013
Любовний гороскоп Близнюки 2013
Любовний гороскоп Рак 2013
Любовний гороскоп Лев 2013
Любовний гороскоп Діва 2013
Любовний гороскоп Скорпіон 2013
Любовний гороскоп Стрілець 2013
Любовний гороскоп Козеріг 2013
Любовний гороскоп Водолій 2013
Любовний гороскоп Риби 2013

З таким партнером може бути швидко досягнуто згоди, але є і зворотна сторона цього аспекту; чи буде Ваги комфортно відчувати себе в ролі помічника, покровителя або спонсора?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com