рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як намалювати відьму на 8 березня і Хеллоуїн поетапно | Як легко і просто малювати олівцем, ручкою або фломастерами

  1. Крок 1.
  2. Крок 2.
  3. Крок 3.
  4. Крок 4.
  5. Крок 5.
  6. Крок 6.
  7. Крок 7.
  8. Крок 8.
  9. Крок 9.
  10. Крок 10.
  11. Крок 11.
  12. Крок 12.

До   свята   , Присвяченому всім жінкам, ми хотіли б приділити увагу не тільки квітам і букетів, які мають до цього дня пряме відношення, але і самим прекрасним і лагідним дів До свята , Присвяченому всім жінкам, ми хотіли б приділити увагу не тільки квітам і букетів, які мають до цього дня пряме відношення, але і самим прекрасним і лагідним дів. Хоча героїню цього заняття лагідної назвати можна з великими труднощами, вона як і раніше залишається жінкою . Ми хотіли б показати вам, як малювати портрет відьмочки по 8 березня і Хеллоуїн поетапно. Будемо вважати, що ми вчимося малювати красиву відьму з Країни Оз, ту саму з зеленою шкірою, як у Халка. Не будемо ж втрачати ні секунди!
Починаємо.

Крок 1.

Починаємо з того, що малюємо овал і проводимо в ньому лицьові лінії для портрета відьми.

Крок 2.

Створивши основу, тепер ми будемо вимальовувати форму особи. Плюс до всього додамо праворуч пасмо волосся.

Крок 3.

На третьому етапі має бути намалювати очі . Робимо це акуратно і не поспішаючи, тому що вони повинні вийти красивими. Зверніть свою увагу на те, що лінії століття досить широкі, і постарайтеся відобразити це і у себе на малюнку.

Крок 4.

Продовжуємо працювати з очима. Малюємо очні яблука, пухнасті вії і також додаємо складку, яка зазвичай утворюється, коли у людини очі відкриті.

Крок 5.

Легкими рухами обрисуємо ніс, потім намалюємо верхню губу, підняту з одного краю.

Крок 6.

Домальовували нижню губу, і на цьому завершуємо роботу над ротом. Останнє на цьому етапі - одним штрихом позначимо складочку на підборідді.

Крок 7.

Наступний наш крок - відьмацька капелюх. Малюємо довгі і широкі поля і додаємо до них невелику виїмку. Капелюх, очевидно, стара.

Крок 8.

Тепер необхідно домалювати до капелюха конус, кінчик якого нахилений вправо. У підставі домальовували стрічку і рухаємося далі.

Крок 9.

Ви думаєте, ми все намалювали на обличчі нашої чарівної відьми? А ось і ні. Залишився останній штрих - брови. Намагаємося намалювати їх так, як показано на зображенні.

Крок 10.

Прорисовуємо шию і трохи захоплюємо плечі. Не забудьте позначити ключиці. Коли це зроблено, малюємо їй довге пряме волосся.

Крок 11.

І останнє, що залишилося зробити, це промальовувати їй пасма волосся. А після можна вже прибирати з малюнка бруд і приводити його в такий вигляд, яким він повинен бути.

Крок 12.

Ця мила відьмочка готова творити своє чаклунство. Сподіваємося, що воно буде хорошим. Таким, як ми сподіваємося, вийшов і наш урок «як малювати портрет відьмочки на 8 березня або Хеллоуїн поетапно». А робити або її шкіру зеленої або залишити природний колір, це вирішувати тільки вам.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com