рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Збої в роботі жорсткого диска

Одними з найбільш шкідливих, дратівливих і доводять до паніки збоїв в комп'ютері є збої в роботі жорстких дисків

Одними з найбільш шкідливих, дратівливих і доводять до паніки збоїв в комп'ютері є збої в роботі жорстких дисків.
Через те, що їх в залежності від ситуації, щодо або надзвичайно складно полагодити, діагностика виходить на перший план.
Тому Вам слід вміти визначати наскільки диск вже пошкоджений і скільки він ще витримає перед тим, як остаточно відмовить.

Незважаючи на те, що в побуті вінчестер і жорсткий диск - слова синоніми, це не зовсім так (мабуть, для російської мови, це дійсно так - прим. Перекл.).
Жорстким диском називають весь пристрій, яке складається з металевого корпусу, двигуна, дискових пластин (вони в дійсності і є жорсткими дисками - пластинами, покритими алюмінієм або склом), двигунів головок, власне, самих зчитують \ записуючих головок і електроніки.

Розуміти різницю між цими пристроями необхідно тому, що збої можуть відбуватися, як в кожному з них поодинці, так і в декількох відразу.
Сучасні жорсткі диски влаштовані набагато складніше своїх попередників - в той час, як перші жорсткі диски були приблизно розміром з принтер або факс, вони вміщували всього лише 5 Мегабайт інформації - стільки, скільки можна вмістити на дискетку в наші дні.

Дискові пластини в тих вінчестерах походили по розміру на 12 дюймові вінілові пластинки, щільність запису була нижче і часом, вони навіть розташовувалися в прозорому пластиковому корпусі, що дозволяло інженерам бачити, як вони функціонують.
Оскільки ви навряд чи зіткнетеся з подібним пристроєм в наші дні, ось опис того, як воно працює.
По суті, магнітні головки парять в парі мікрометрів над пластинами, ніколи їх не торкаючись.

Двигун головки рухає її з кутовий орієнтацією над частиною диска, що покривається приводом магнітної головки.
Мотор обертає магнітний диск, утримуючи його швидкість (у більшості жорстких дисків) в районі 5400 7200 або 10800 обертів на хвилину, дозволяючи голівці покривати всю поверхню диска.
Багато в чому, повторюючи пристрій оптичного приводу, електроніка жорсткого диска зчитує і записує дані на диск, обробляє їх і передає по інтерфейсу PATA або SATA.

В довершення всього, металевий корпус опечатує пластини таким чином, щоб всередину не потрапила пил - це вкрай важливо, тому що частинки пилу можуть згубно позначитися на здоров'ї пристрою в цілому.

далі>

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com