Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.
работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Суть нано-джига - використання головок найлегшого ваги. Думаю можна обмежити верхню межу ваги одним грамом. Також мається на увазі використання приманки розміром до дюйма. Отже грузило повинно виглядати пропорційно і мати якомога менший розмір. Досягти цього можна і потрібно використовуючи вольфрамові блешні. Вольфрам має більшу питому вагу ніж свинець, а значить і розмір вольфрамової головки при тій же вазі зменшується. Блешні в ідеалі повинні бути з виведеним назовні вушком, щоб їх легше було прив'язувати. Форми зазвичай використовуються найпростіші - кулька і крапелька. За кольорами - різноманітність, але я практично весь час ловлю на золото і срібло, деякі блешні втрачають блиск через «над-якісного» покриття, але якогось погіршення клювання я не помічав. Отже - знайшли мормишку з виведеним назовні вушком, правильної форми і кольору, здавалося б все готово, але тут стикаємося з тим, що її гачок занадто малий для оснащення силіконової приманки. Можна ловити і на такі блешні, а можна спробувати піти далі і створити більш досконалу мормишку своїми руками.
вольфрамовая блешня для нано-джига
Варіант, який основна маса нано-джигітів практикує зараз - це нахлистовиє вольфрамові намистини з впаяним в них гачком потрібного розміру. На фото мої вольфрамові блешні, паяні на гачках OWNER MH-12 і SLIM OFFSET. В арсеналі є блешні від 0,4 до 1,2 грама.
Велике вушко дає зручність прив'язування, хоча не можу сказати, що це критично. Блешня в'яжеться безпосередньо до дуже тонкому повідця з флюорокарбона, і не важко прив'язати його до звичайного маленького вушка.
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше