рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рубінове весілля - дорогоцінні 40 років рука об руку

  1. Як прийнято відзначати Рубінову Весілля
  2. Що дарують на Рубінову Весілля

Проживши пліч-о-пліч сорок років, подружжя має право відгуляти свою першу «дорогоцінну» річницю весілля, звану Рубіновий. Звичайно ж, Рубінове весілля не випадково має таку назву.

Рубін - камінь, гідний царських корон і царських ж перснів, він займає друге місце по твердості після алмазу. Відомо кілька кольорів цього дорогоцінного каменю: від бордового до рожевого. Але, як і алмаз, рубін набуває справжню цінність і красу, якщо його гарненько відшліфувати і огранувати. Сорок років в шлюбі - серйозний термін для перевірки часом відносин на міцність і цінність. Тому сороковий ювілей весілля святкується з царським розмахом.

Відносини двох люблячих сердець через 40 років вийшли на новий якісний рівень. Подружжям було пройдено безліч життєвих труднощів, вони постаріли разом, змужніли їхні діти, народилися внуки. Крім того, іменування свята рубіновим стверджує, що відносини зміцніли за ці роки настільки, що подружжю вже не страшні ніякі проблеми. Рубінова Весілля - торжество почуттів, які подружжя змогло зберегти і пронести через усе своє життя.

Як прийнято відзначати Рубінову Весілля

Перед торжеством потрібно вирішити, де ви хочете святкувати і як прикрасити зал. У зв'язку з тим, що головний колір цього торжества рубіново-червоний, зал краще прикрасити в цій забарвленням.

При зустрічі гостям можна вручити по невеликій медалі у вигляді «рубіна», зробленого з бордовою сяючою паперу, на якому написані імена запрошених. Дуже симпатично на цьому святі виглядає імітація намету або ярмаркової каруселі, коли до центральної люстри кріпляться бордові стрічки і розходяться променями до стін. Всі присутні гості опиняться під екстравагантним шатром. Крім цього, можна повісити в залі червоні повітряні кулі у вигляді серця, гірлянди, зроблені з паперу і серпантин цього ж кольору. Для зустрічі гостей можна підібрати відповідну музичну композицію

Стіл на сорокову дату весілля повинен являти собою переважання бордових кольорів. Серветки бордового кольору, посуд з ягідної або квіткової забарвленням, барвиста скатертину. Із спиртних напоїв на столі повинні бути присутніми високої якості червоні вина.

Дуже важливо, щоб на столі подружжя також був присутній торт, прикрашений в бордових тонах. Крім торта, на стіл можна подати бордові цукерки і мармелад. Все це символізує достаток і солодке життя.

Все це символізує достаток і солодке життя

Торжество в ідеалі повинен вести тамада, але його може замінити будь-хто з рідних і друзів. Заздалегідь потрібно обговорити сценарій з подружжям, щоб в момент святкування не з'явились несподівані моменти.

Що дарують на Рубінову Весілля

Традиційним подарунком для цього торжества є рубінові ювелірні вироби, такі як сережки, кільця, намиста, запонки, брошки, шкатулки. Рубінові прикраси дарують тільки подружжя і тільки один-одному. У нинішній час прикраси з природним рубіном можна замінити на роботи зі штучного каменю, імітації рубіна. Чоловік може доповнити свій подарунок букетом нареченої з троянд - бордових, зрозуміло. А також прочитати душевний вірш на честь коханої дружини. Адже сьогодні він - закоханий шляхетний Лицар, а його кохана - прекрасна Дама Серця.

Від гостей гарний подарунок «рубіновим ювілярам» - розкішна ваза, чайний або кавовий набір посуду, два банних халата насичено-червоного забарвлення, атласну покривало з наволочками. Крім того, можна попередньо замовити для подружжя дві футболки рубінового кольору з пам'ятним написом. Можна також подарувати велику теплу ковдру з овечого хутра та до нього дві подушки з якісним наповнювачем.

Якщо ви хочете піднести подружжю корисний подарунок, можна вибрати будь-які побутові прилади. Побутова побутова техніка надасть можливість заощадити час, і, відповідно, у подружжя з'явитися час для себе.

Діти повинні подарувати батькам такі подарунки, які вони не зможуть самостійно придбати. Це може бути відеокамера, ноутбук, цифровий фотоапарат.

Якщо хочете подарувати подружжю пам'ятний подарунок, тоді можна подумати про годинник. На них можна викарбувати вітальні слова. Багатьох предрассудочних людей лякає такий презент, щоб цього уникнути потрібно у відповідь попросити у подружжя будь-яку дрібну монетку.

Якщо подружжя не проти спиртних напоїв, можна подарувати їм оригінальну підставку під пляшки або якийсь красивий винний набір. Не зайве буде і симпатична упаковка, в дизайнерському оформленні будь-який подарунок буде виглядати чудово і символічно.

40 років шлюбу - важлива дата для подружжя, тому потрібно підготуватися до неї заздалегідь, щоб все пройшло гарно, яскраво і незабутньо.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com