рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яким подарунком здивувати дівчину

  1. 8 березня - особливе свято
  2. Душевні подарунки на день народження
  3. Смачненьке «своїми руками»
  4. Подарунки на Новий рік - зігріваємо взимку своїми руками
  5. Сюрприз !!!

Добрий день мої дорогі друзі! Сьогодні вирішила поповнити свою блоговскую скарбничку ще однією серією свіжих ідей, яким подарунком здивувати дівчину.

Нам постійно доводиться шукати ідеї цікавих потрібних подарунків сестрі, подрузі, колезі, сусідці, давньої знайомої і іноді здається, що все вже тисячі разів подаровано, нічого нового придумати не можна і нічим дівчину, у якої є все, не здивуєш.

Але я вас запевняю, що це найбільша помилка, яку вас тільки могло відвідати)))

У мене, наприклад, мільйон ідей, як створити святковий настрій і викликати усмішку, захоплення, слова подяки у представниць прекрасної статі.

Беріть на озброєння, намотуйте на вус, запам'ятовуйте на зубок. Загалом, влаштовуйтеся зручніше і знаходите для себе все те, що допоможе створити свято .

8 березня - особливе свято

А особливий він тому, що всі дівчата, жінки і бабусі знаходяться в передчутті квітів, весни, компліментів і краси в цей день.

Так що не розчаровуємо їх і даруємо:

  1. Парфуми. Вгадати непросто, тому підійдіть відповідально до цієї справи. Перенюхати всю колекцію, визначивши улюблені нотки власниці. Хоча, можна порадувати подругу просто свіжої модною новинкою весни.
  2. Косметика. Уважно підбирайте по типу шкіри, віковій групі, призначенням. Добрий день мої дорогі друзі
  3. Постільна білизна. Комплект розкішного постільної білизни, мені здається, нікого не залишить байдужим, а якщо він ще буде і з весняною тематикою, такий подарунок буде гідно оцінений дівчиною, незалежно від її статусу і віку.
  4. Парасолька. Попереду весняні дощі, а значить, можна порадувати подругу яскравим незвичайним парасолькою, який їй підніме настрій похмурим вогким днем.
  5. Сумка. Ось вже чого ніколи не буває багато. Ну, не розумію я вирази: «У неї вже є сумка!». Ви серйозно?
  6. Годинники. Зараз модні дизайнери вдихнули в годинник нове життя, перетворивши необхідний і функціональний предмет в модний стильний аксесуар.
  7. Біжутерія. Ну це, звичайно, тільки в тому випадку, якщо дівчина носить біжутерію, так як буде дуже ніяково піднести комплект сережок дівчині, яка звикла виключно до золота з дорогоцінними каменями.
  8. Аксесуари. Шарфи, хустки, ремені, рукавички.
  9. Сертифікат. Це в тому випадку, якщо ви вже зовсім не придумали, що подарувати. Ну, не дарувати ж гроші? Сертифікат - це така сучасна палочка-виручалочка. В салон краси, в відділ парфумерії, косметики, нижньої білизни, електроніки. Ось ви начебто і продумали, на що їй витратити подаровані гроші, а ніби і свободу вибору дали. Відмінний варіант!
  10. Ювелірні прикраси. Для екстравагантних дівчат, що віддають перевагу бути в центрі уваги, припаде до душі подарунок у вигляді оригінального персня з великим переливаються сапфіром. Виконане з якісного срібла 925 проби з напівдорогоцінним камінням, кільце підкреслить стиль і індивідуальність власниці. А про те як вручити колечко - читайте тут .

Душевні подарунки на день народження

На день народження звичайним сувенірчиком, звичайно, не обмежишся. Тому підходимо до цієї справи більш грунтовно.

  1. Електронні гаджети. Мені здається, будь-яку дівчину легко здивувати і порадувати новою моделлю смартфона, планшета, смарт годин, електронною книгою.
  2. Фотоапарат. Відмінний пам'ятний подарунок. Особливо, якщо вона захоплюється фотографією.
  3. Набір для творчості. Зараз дуже великий вибір можливостей знайти собі хобі до душі: декупаж, текстильні ляльки, бісероплетіння ... Якщо дівчина давно замислювалася спробувати свої сили в новій справі, подаруйте їй таку можливість. Я б особисто від такого не відмовилася)))
  4. Ювелірні прикраси. Складно давати поради в цьому питанні. Тут, звичайно ж, все залежить виключно від вашого бюджету, поміркованості і смаку.

В окрему категорію я віднесла б гаджети для краси.

Зараз beauty-індустрія радує своїх прихильниць новими новинками, що допомагають доглядати за собою. Безліч помічників приходять нам на допомогу, наводячи красу: фен, прасування для вирівнювання, депілятори, плойки, СПА-ванночки і т.д.

д

Ідеальні локони дівчині подарує сучасне пристосування, яке допоможе їй створити свій ідеальний образ. Якщо ваша подруга прихильниця моди, яскравих образів і краси, вона гідно оцінить цю новинку))

Смачненьке «своїми руками»

Чудовим доповненням навіть до найдорожчого подарунку стане:

  • Креативний тортик з поздоровленням
  • Букет з повітряних куль з компліментами та побажаннями іменинниці
  • Листівка власноруч
  • Фотоколаж з веселих знімків

А в цій відяшке ви побачите, як зробити шкатулку, блокнот і аромакамні - дуже доступно:

Подарунки на Новий рік - зігріваємо взимку своїми руками

  1. Подушка. Ну жодна дівчина не встоїть проти теплою подушки з милим оленем. Зробити її можна з чого завгодно: старий светр, шарф, махровий рушник.
  2. Визнано гетри або шкарпетки, рукавички. Якось вже дуже ми любимо залазити взимку ось в таких виїзних теплих гольфики на диван, озброївшись пультом від телевізора і чашкою ароматного чаю.
  3. Пряниковий будиночок. Не знаю, як щодо «з'їсти», а ось отримати такий няшная подарунок, ну дуже приємно. Поселите в ньому пряникових чоловічків, і вийде справжня зимова казка.
  4. Шапка і шарф. Вибирайте дуже м'яку пряжу і, звичайно, прикрашайте зображеннями оленів, сніжинок, гномів. Так тепло укутати в такий шарф по самий ніс і відправитися з друзями на каток.
  5. Мандаринове варення. Можна зварити ароматне мандаринове або апельсинове варення, красиво оформивши її в баночці, перев'язаною паличками ванілі і кориці. Дуже ароматний і душевний подарунок. Додайте до презенту мішечок з горіхами, цукатами і вийде справжній різдвяний набір.
  6. Одяг на чашку. Якщо ви «в'язальних спиць майстер», то вам не складе особливих труднощів змайструвати теплий светр для улюбленої чашки подруги. Дуже мило і кумедно пити чай з такої милахи.
  7. Новорічна іграшка. Ялинкові прикраси, дерев'яні будиночки для гномів, різдвяні композиції з ялини, тут головне побільше блиску і фантазії.
  8. Різдвяні свічки. Саморобні свічки, які будуть виділяти запах кориці, гвоздики і цитруса, стануть незамінним атрибутом новорічних свят, наповнюючи будинок чудесним казковим ароматом.

Саморобні свічки, які будуть виділяти запах кориці, гвоздики і цитруса, стануть незамінним атрибутом новорічних свят, наповнюючи будинок чудесним казковим ароматом

Сюрприз !!!

Я просто обожнюю різні подарунки-сюрпризи . Ось просто так! Без приводу!

Ну, невже завжди потрібен тільки якийсь особливий випадок, щоб висловити своє ставлення до дівчини, подякувати подругу, здивувати сестру або просто підняти настрій коханій колезі по роботі? Не потрібно чекати календарних свят. Беріть і дивуйте прямо зараз.

  1. «Вітамінна бомба»! Насправді, це позитивна бомба, яка «розірветься» відразу ж, як ви вручите, зачепивши дівчину зарядом веселощів і відмінного настрою. У гарну скляну баночку складіть різнобарвні цукерки, мармеладки, горішки. Напишіть на ній «Вітаміни щастя», і володарка такого солодкого сюрпризу кожен раз буде посміхатися, запускаючи руку за черговою вітамінки.
  2. Веселий фотоколаж. У кожного є фотографії, на які без сміху і не глянеш. Геть оброблені фотошопом фотографії з награним емоціями.
  3. Квиток в кіно. Ви давно були в кіно? Виберіть веселий мультфільм і відправляйте заряджатися відмінним настроєм.

Ну ось і все) Думаю, знайшлася і для вас підходяща ідейка, чи не так Ну ось і все) Думаю, знайшлася і для вас підходяща ідейка, чи не так

Підписуйтесь на блог, діліться своїми коментарями, враженнями і давайте разом створювати цікаві ідеї корисних подарунків!

З повагою, Анастасія Скореева

Ви серйозно?
Ну, не дарувати ж гроші?
Ну, невже завжди потрібен тільки якийсь особливий випадок, щоб висловити своє ставлення до дівчини, подякувати подругу, здивувати сестру або просто підняти настрій коханій колезі по роботі?
Ви давно були в кіно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com