рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Осине гніздо - угорські булочки, печені в молоці.

Сьогодні для вас - наші угорські булочки, прямо з пилу, з жару

Сьогодні для вас - наші угорські булочки, прямо з пилу, з жару.

Називаються вони - "осине гніздо", по-угорськи darázsfészek, звучить як "Дораш фе-Ейсаку". Зізнаюся, що цей рецепт "з радянських 70-х" очікував мене майже рік, я побоювалася за нього братися. Чесно, навіть не уявляла, як можна пекти булки прямо в молоці.

.. Нещодавно раптом на нього прийшло натхнення і я швиденько його реалізувала Нещодавно раптом на нього прийшло натхнення і я швиденько його реалізувала. Довелося, правда, в допомогу взяти свою Тетяну з Будапешта, так як в інгредієнтах російською сайті був недолік і у мене вийшло рідкуватий тісто, ну і заодно вже сьогодні перевірила на угорських сайтах. Я раджу вам прямо зараз починати, я в своєму житті нічого смачнішого і ніжніше з дріжджовий випічки не їла, якщо врахувати, що використовуються самі звичайні продукти.

Складові:

тісто

  • Борошно в / с - 300 -350 г
  • Жовток яічний- 2 шт
  • цукор-рафінад - 2 шт або 1 ст. л.
  • Дріжджі свіжі - 20 г
  • Молокo - 200 мл
  • Сіль - 0,5 ч. Л.

начинка

  • Цукор - 150г
  • Ванільний цукор - 1 пач.
  • Масло вершкове - 150 г
  • горіхи (за бажанням)

Соус для запікання

  • молоко (або 10% вершки) - 300мл
  • цукор - 100 гр

Готуємо опару для дріжджового тіста. Свіжі дріжджі (у мене в пакеті сухі - 5 гр, згідно переказу, надрукованому на пакеті), 2 шматки цукру-рафінаду і 1/2 чашки теплого молока змішуємо.

Ставимо в тепле місце до підняття пінистої шапки. Тепер змішуємо жовтки, сіль і залишився тепле молоко і розтираємо, щоб не було згустків жовтка. Ось так - неправильно, тобто борошно потім, інакше виходять згустки, які важко розтерти.

Ось так - неправильно, тобто борошно потім, інакше виходять згустки, які важко розтерти

Додаємо борошно і вимішуємо м'яке тісто. Якщо воно у вас виходить занадто м'яке, додайте ще борошна.

Накриваємо серветкою і ставимо знову в тепле місце на 30 хвилин. На посипаною борошном поверхні розгортаємо тісто, товщиною в мізинець. Воно повинно вийти ні тугим, ні рідким. Я розкачувала його в 2 заходу, перший був у палець, другий тонше, в 3 -4мм. Тут так: якщо хочете побільше булочки отримати, розгортайте в 1-2 рулону, якщо зовсім маленькі - то розділіть тісто на 5-8 частин. Збиваємо м'яке вершкове масло з цукром.

Збиваємо м'яке вершкове масло з цукром

Формуємо 1-2 або декілька маленьких тугих рулонів, кожен змащуємо сумішшю для начинки

закочує дуже щільно, защипуємо по можливості і нарізаємо товщиною по 3-5 см, в залежності від того, наскільки у вас висока форма.

Тепер розставляємо їх вертикально в жароміцний посуд на відстані 1 см один від одного. Нехай булочки постоять ще хвилин 20-30, поки не збільшаться в розмірі і не заповнять собою всю форму.

Підігріти для соусу 300 мл теплого молока або 10% вершків і змішати з цукром. Вилити половину в форму. Випікати 15 хвилин в попередньо розігрітій до 185-200 градусів духовці. Форму краще взяти вище, щоб кипляче молоко не перелилося. Я ж підставила деко на всякий випадок. На фото здається, що булочок багато, а насправді, всі говорять, що МАЛО і треба відразу робити 2-4 норми. Так, форма у мене ця невелика, на лист А4.

Дістати з духовки. Долити решту 150 мл солодкого молока і поставити назад хвилин на 15-20. До повного вбирання молока і до карамельного кольору.

Ці булочки поки без соусу ... зверху хрусткі ...

Ці вже политі ... м-м-м-м ... дас іст фантаст, ребьята ... Ці вже политі

Можна і горіхами всередині посипати, ось такі знайшла я на угорському сайті

Сьогодні, коли цих булочок вже немає - мені здається, що я не тільки з дріжджовий випічки нічого не їла смачніше, але і взагалі - в свій жізні..простіте вже мене ... не тільки спокушаю, а справжню правду кажу! Сьогодні, коли цих булочок вже немає - мені здається, що я не тільки з дріжджовий випічки нічого не їла смачніше, але і взагалі - в свій жізні

не тільки спокушаю, а справжню правду кажу

Напевно, я це "осине гніздо" сьогодні знову закручу ...

Кулінарні рецепти і статті про Угорщину від Люби Ildiko на улюблені рецепти

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com