рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бердвотчинг, бумеранг, тхори в штанах і інші радощі цього літа

  1. метання БУМЕРАНГА
  2. ПОВІТРЯНИЙ ЗМІЙ
  3. СТАРГЕЙЗІНГ
  4. Бердвотчинг
  5. СПОРТ, ПРО ЯКИЙ ВАШІ ДРУЗІ НЕ ЧУЛИ
  6. Гербарію та АПЛІКАЦІЇ

поки погода не перестає дивувати жителів Росії різкими перепадами температур і раптовими опадами, «МИР 24» розповідає, чим зайнятися цього літа, щоб зробити його незабутнім.

метання БУМЕРАНГА

Є два види бумерангів: повертаються і бойові. Спочатку всі вони застосовувалися для полювання. Сьогодні бойові до сих використовують в якості зброї в племенах Африки, а повертаються - для ігор.

Кидати бумеранг треба подалі від людей. Наприклад, підійде стадіон, футбольне поле або відкрита місцевість за містом.

У бумеранга дві поверхні: лицьова і плоска. На першій розташований основний малюнок. Коли ви берете бумеранг в руки, стежте за тим, щоб великий палець кожен раз лежав саме на лицьовій стороні.

Бумеранг слід кидати майже перпендикулярно до лінії горизонту з невеликим нахилом вправо від уявного перпендикуляра. Максимальний рівень нахилу повинен бути не більше 45 градусів. Намагайтеся кинути бумеранг з максимальною силою, тоді він точно повернеться до вас в руки.

Також зверніть увагу на погоду. Чим менше вітру, тим краще.

Фото: DPA / TASS
Фото: DPA / TASS

ПОВІТРЯНИЙ ЗМІЙ

Якщо ви любите проводити час на природі, згадайте про старий добрий повітряному змії. Запускати його сподобається однаково дітям, дорослим і закоханим парам. Перш ніж вирушити на прогулянку з повітряним змієм, радимо трохи потренуватися.

Вибираючи місце для запуску, пам'ятайте, що треба постаратися мінімізувати перешкоди на шляху вітру. Поряд не повинно бути дерев, будівель, проводів і великого скупчення людей. Але багато місця теж не знадобиться - майданчики розміром 40х40 метрів достатньо.

Звичайно ж, неможливо запускати змія без вітру. Переконайтеся, що на вулиці досить вітряно, але не занадто. Якщо вітер сильний, він може зламати змія.

Одному змія запустити не вийде, тому необхідно підключити помічника. Поки ви тримаєте змія, другий розмотує приблизно 20 метрів леера у напрямку до вітру. Після цього вам потрібно натягнути леер, а другого відпустити змія. Тримайте його до тих пір поки не відчуєте, що він виривається з рук.

СТАРГЕЙЗІНГ

Якщо не боїтеся уславитися романтиком, спробуйте спостереження за зірками. Звичайно, це варто робити не між багатоповерхівками, а на природі.

Не забудьте взяти з собою фотоапарат. Знімки збережуть спогади про те, як під час вашої прогулянки розташовувалися зірки.

До речі, деякі Старгейзер навіть самостійно змогли виявити нові небесні тіла, про які не знали вчені. Так що цілком можливо, що це літо може стати для вас зоряним.

Бердвотчинг

Так називається спостереження за птахами, яке вже набирає популярність в Росії. Це відмінна альтернатива фітнесу або йоги, тому що вам доведеться багато рухатися, щоб знайти або наздогнати вподобану птицю.

Але справжній бредвотчер не тільки спостерігає за птахами, але і фіксує спостереження в спеціальному щоденнику. Постарайтеся дізнатися, звідки і куди летять птахи, їх точна кількість, і що вони роблять в даний момент, а потім це записати.

Якщо вам подобається азарт, спробуйте свої сили у змаганнях і турнірах, які регулярно проводять в Росії. Під час конкурсу потрібно за відведений час знайти і сфотографувати якомога більше птахів.

Для Бердвотчинг вам знадобляться дві речі: визначник і бінокль. Визначник - це атлас пташиних гнізд і голосів. Сьогодні визначник можна закачати в смартфон.

Ідеальний бінокль - це бінокль з восьми-десятикратним збільшенням.

СПОРТ, ПРО ЯКИЙ ВАШІ ДРУЗІ НЕ ЧУЛИ

Якщо ви плануєте подорожувати влітку, то спробуйте зайнятися національним спортом регіону, в якому перебуваєте.

Наприклад, в Ірландії можна пограти в херлінг. Це гра - поєднання бейсболу та хокею. Суперникам необхідно забити якомога більше м'ячів у ворота супротивника.

Якщо збираєтеся до Фінляндії, то візьміть участь у фінському бігу з дівчатами. Чоловіки повинні подолати смугу перешкод, несучи на спині свою подругу, яка обов'язково повинна знаходитися в положенні догори ногами. Крім цього, на шляху вам зустрінуться кілька бар'єрів і яма з водою.

Переможець отримує стільки пива, скільки важить його дівчина.

А ось в США розважаються змаганнями по утримуванню тхорів в штанях. Хто найдовше протримав двох гризунів, той і переміг. Рекордний час, яке було зафіксовано у переможця - п'ять годин.

Фото: Malene Thyssen,   вікіпедія
Фото: Malene Thyssen, вікіпедія

Гербарію та АПЛІКАЦІЇ

Для мобільних телефонів, яке прийшло до нас з дитинства. Пам'ятайте, як ви збирали опале листя після школи і клали їх до підручників? Якщо немає, то саме час спробувати цим зайнятися зараз.

Постарайтеся зібрати якомога більше різновидів листя і квітів і, може бути, навіть позмагатися з друзями.

Коли листя підсохнуть, можна зробити красиві аплікації своїми руками і повісити на стіну як нагадування про літо.

Катерина Дегтярьова

Пам'ятайте, як ви збирали опале листя після школи і клали їх до підручників?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com