рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фінансовий гороскоп: гроші і знаки зодіаку

Головна / Гороскопи / Фінансовий гороскоп для знаків зодіаку

Автор: астролог Олексій Васильєв

У професійної астрології ставлення до грошей визначається положенням другого будинку, його управителем, взаємодією управителя з іншими планетами персонального гороскопу. Але ж чималу роль у ставленні до грошей грає і наш характер, який в достатній мірі може визначатися і нашим знаком зодіаку. З цього невеликого гороскопу ви зможете дізнатися, як ставиться кожен знак зодіаку до грошей і заробітку.

Овен славиться гарячим характером, а тому і до грошей відноситься з не меншою запалом. Овни здатні активно заробляти, віддаючись роботі на всі сто відсотків, але і витрачати вони люблять з розмахом. Саме це і є головною причиною того, щоб вони не так часто досягають високого матеріального становища. Запорука успіху Овна - отримувати більше, ніж можна витратити.

Телець сам по собі є грошовим знаком, що визначає його трепетне ставлення до грошей. Телець економічний, розважливий, здатний накопичувати матеріальні блага, але вміє ними і насолоджуватися. У справах Телець упертий, з друзями і знайомими трохи скупуватий, але ось для близьких йому людей зазвичай дозволяє собі бути марнотратним. Це приносить йому задоволення.

Близнюки ставляться до грошей легко. Вони здатні заробляти гроші, але найбільше їм подобається керувати грошима, думати над тим, яким способом їх можна витратити. Нерідко передчуття покупки може відбуватися більш емоційно, ніж саме придбання. Люблять планувати свої витрати, але в цих планах опускають дрібні деталі.

Рак дуже цінує все те, що вважає своїм. Саме тому гроші для нього важливі, він використовує їх як гарантію власної безпеки. Витрачає гроші в основному на найнеобхідніше, любить робити подарунки родичам і дітям. У доходах і витратах часто непостійні, так як бажання до роботи, як і бажання щось купити, мінливі і змінюються під впливом настрою.

Лев любить, коли його виділяють серед загальної маси. Це може бути головним стимулом до накопичення багатства. Для нього не так важливо багато заробляти, куди важливіше заробляти більше за інших. Леви люблять красиво і розкішно жити, стильно одягатися і справляти враження дорогими подарунками. Фіксована складова цього знака дозволяє їм накопичувати багатство.

Діва є знаком земної стихії, а тому практично підходить до витрачання власних коштів. Діви практично не здатні витратити гроші на щось марне, з їх точки зору. Але ось через те, що Діва ставиться до мутабельний знак, розуміння про те, що корисно в даний момент може серйозно змінюватися. У заробіток грошей нерідко щасливі, так як здатні пристосовуватися до нових умов і при цьому володіють високою часткою практичності.

Ваги без розуму від красивих речей, стильною дизайнерського одягу і прикрас. Але так як люблять баланс і гармонію у всьому, то зазвичай не витрачають більше, ніж заробляють, підбираючи гарні товари в тій ціновій категорії, яку можуть собі дозволити. У Терезів рідко буває прагнення до великого багатства, але і в бідності вони жити не хочуть. Гроші потрібні їм для задоволення власних потреб і потреб. Чи не більше і не менше.

Скорпіон володіє необхідним завзятістю для того, щоб інтенсивно працювати. Для Скорпіонів важлива ідея, і якщо вона є, то він може ставати фанатичним в плані заробітку. Цей знак непогано підходить для заняття бізнесом, нерідко він означає великі гроші. Але Скорпіон все ж водний знак, а значить, емоційний, хоча емоції і почуття його постійно, на улюблену справу або коханої людини він може витрачати гроші без оглядки на власні доходи.

Стрілець управляється Юпітером, який теж є грошовою планетою. Стрільці зазвичай щедрі, за що Доля дає їм прекрасні можливості для того, щоб цю свою щедрість реалізувати. До грошей нерідко ставляться з філософської точки зору, люблять витрачати гроші на отримання нових знань, подорожі, в цьому вони можуть бути нестримні.

Козеріг практичний і цілеспрямований. Вміє послідовно заробляти і, як правило, завжди має деякий запас грошових коштів, причому зберігає їх в надійній валюті і в надійному місці. Його витрати завжди трохи менше доходів, що дозволяє йому відчувати стабільність і впевненість у будь-які часи. Це непогані бізнесмени, так як здатні багато в чому собі відмовляти для розвитку своєї справи і майбутніх успіхів.

Водолій здатний заробляти гроші, поки йому цікава робота. Вона повинна бути Водолія до душі, розмір заробітної плати або гонорару для нього має другорядне значення. Здатний, займаючись улюбленою роботою, досягти високого матеріального добробуту, за рахунок того, що може стати чудовим фахівцем, знавцем і майстром своєї справи. Ось тільки вибір улюбленої роботи часом займає надто багато часу.

Рибам, як правило, складно контролювати свої витрати, та й доходи вони теж свої не завжди знають. Якщо ви запитаєте у Риб, скільки вони заробляють, то, навряд чи отримаєте точну відповідь на це питання. Витрачають Риби не менш спонтанно і загадково, навіть для самих себе. Вони не сильно хвилюються на рахунок грошей, так як для них важливіше духовні складові цього світу. Навіть якщо не мають багатства, нерідко займаються благодійністю, допомагають нужденним.

Другий будинок гороскопу і особисті фінанси Другий будинок гороскопу і особисті фінанси

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com