рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топ 10 салатів з червоною ікрою

Пропонуємо добірку десяти рецептів найпопулярніших смачних салатів з червоною ікрою.


Салат «Танго» з червоною ікрою і авокадо

Для того щоб здивувати і порадувати свою другу половинку і приготувати дві порції цього вишуканого салату, потрібно взяти одне авокадо, дві ложки червоної ікри, кілька відварених курячих яєць, солодкий лук і листя салату. В даному блюді авокадо буде служити формою для салату - для цього потрібно розрізати його навпіл, прибрати кісточку і дуже акуратно вибрати всю м'якоть. Всі інгредієнти з'єднати, помістити в форму і прикрасити зверху ложкою червоної ікри. Половинки авокадо розмістити на листі салату.


Салат «Смак моря»

Ця страва для любителів пікантного смаку незвичайних салатів. Попередньо відварений кальмар (не більше 5 хвилин) нарізаємо соломкою (дуже тонко). З'єднуємо з порізаним свіжим огірком, 150 гр. корейської моркви і ложкою червоної ікри. Перемішуємо і додаємо майонез. Викладаємо готовий салат красивою гіркою, зверху прикрашаючи залишками ікри.

Салат «Креветочний блюз»

Що може бути краще поєднання креветок і червоної ікри? Тільки вишуканий салат з цих делікатесів. Отже, 200гр. креветок відварюємо в киплячій воді кілька хвилин, чистимо і з'єднуємо з порізаним соломкою огірком і одним яблуком. Формуємо шари: яблуко, потім огірок і вгорі креветки. Між ними майонез. Червона ікра служить прикрасою цього легкого салату.


Салат з морепродуктами «Морський спокуса»

Те, що ікра червона чудово поєднується з морськими продуктами, відомо давно. Підтвердження тому - наш салат. Отже, необхідно взяти суміш з будь-якими морепродуктами в кількості 200 гр, відварити їх і порізати соломкою. Додати подрібнений огірок і половину морквини. Для заправки з'єднати в рівних пропорціях майонез, кетчуп і гірчицю. Викласти все на листя салату і зверху прикрасити червоною ікрою.

Салат «Морська зірка»

Необхідні продукти: 200 гр. слабосоленого лосося, банку кукурудзи, 100 гр. крабових паличок, 2 яйця і листя салату. Половину лосося ріжемо кубиками, а другу - довгими тонкими скибочками. З'єднуємо порізаний кубиками лосось, кукурудзу, подрібнені крабові палички і яйця. Додаємо майонез і викладаємо на листя салату у вигляді морської зірки. Зверху оформляємо скибочками лосося і червоною ікрою.

Салат «Нептун»

Для приготування салат потрібна ікра горбуші (200гр), крабові палички (200гр), креветки (100гр), один огірок і листя салату. Огірок і крабові палички нарізаємо дуже дрібними кубиками (або тоненькою соломкою), додаємо червону ікру, змащуємо майонезом і викладаємо на листя салату. Оформляємо блюдо провареними і очищеними креветками.

Салат «Морське чудо»

Незвичайне поєднання продуктів додає родзинку цього салату. Нам необхідно: болгарський перець (порізаний соломкою), 200гр. консервованого ананаса, 200гр. відварених креветок, кілька ложок червоної ікри. Салат готується порційно - в кожну креманку викладаємо одну порцію продуктів, перемішуємо їх і зверху прикрашаємо ікрою.

Салат «Аристократ»

Цей простий і одночасно розкішний салат ідеально підходить до будь-якого свята. 200 грам червоної ікри з'єднуємо з 200 гр. відварених креветок і 200гр. відвареного, порізаного соломкою кальмара. Змішуємо всі продукти, змащуємо майонезом, викладаємо в салатницю. Зверху прикрашаємо перепелиними яйцями, розрізаними навпіл.

Салат «Гніздо перепілки»

5 перепелиних яєць, 5 помідорів чері, салат рукола, кілька ложок червоної ікри (нерки) і 200гр. відварених креветок. На дно салатниці укладається ікра нерки. Порізані навпіл яйця і помідори змішуємо з заправкою (ложка гірчиці, оливкового масла, бальзамічного оцту і трохи солі), додаємо рукколу, попередньо подрібнену соломкою, і викладаємо поверх червоної ікри.

Салат зі смаженими креветками і ікрою

Креветки очистити і попередньо обсмажити. Додати порізаний соломкою огірок, помідори черрі, суміш салатів. Заправити соусом (оливкова олія, бальзамічний оцет і гірчиця) і викласти в салатницю.
Будь-який з цих чудових салатів зможе стати прикрасою святкового столу. Єдино умова - продукти повинні бути якісними. Купити червону ікру високої якості за оптимальними цінами ви завжди зможете в нашому магазині.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com