- Консервована риба в маслі - 1 банка.
- Відварну картоплю - 2 шт.
- Відварна морква - 2 шт.
- Зварені круто яйця - 5 шт.
- Твердий сир - 150 г
- Цибулини - 2 шт.
- Майонез, сіль за смаком.
Салат Мімоза давно став «класичної» закускою, яку люблять прикрашати святкові столи багато господинь. І рецепт цього салату дуже простий. Що потрібно мати для його приготування?
приготування:
Відокремте білки від жовтків, і натріть білки на дрібній тертці. Після цього рівномірно викладіть їх в глибоку тарілку - це і буде першим шаром салату . Змастіть його майонезом. Далі натріть на тертці сир, викладіть його на білки - 2й шар. Потім - майонез.
Третім шаром буде риба, яку потрібно попередньо розім'яти виделкою. Не забувайте про майонезну прошарок. Після цього настала черга нарізаного і ошпареного (щоб не гірчить) цибулі. Потім - шар майонезу.
Дивіться також: Зимовий салат
Натріть картоплю, після чого покладіть його наступним шаром. На картопля покладіть залишилася рибу, гарненько розім'яту виделкою. Змастіть майонезом. Натріть на дрібній тертці жовтки, посипте ними салат - це останній шар і одночасно прикраса «Мімози». Додайте трохи дрібно нарізаної зелені.
Всі права захищені © Queen-Time.Ru