рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Канапе з червоною рибою - 8 рецептів смачних і красивих закусок

  1. Канапе з червоною рибою і авокадо
  2. Спосіб приготування:
  3. Готуємо з огірком
  4. Канапе на шпажках з червоною рибою і сиром
  5. З оливками
  6. Простий рецепт сиром фета
  7. Смачні канапе з копченою червоною рибою
  8. Як зробити з лимоном

Канапе - це універсальна закуска, адже для її приготування можна використовувати найрізноманітніші інгредієнти, головне, вміти їх поєднувати. Сьогодні ми будемо готувати канапе з червоною рибою. Це не тільки апетитна, але і корисна закуска, адже червона риба багата вітамінами і мікроелементами. Маленькі і яскраві бутерброди обов'язково стануть найдорожчим прикрасою вашого святкового столу.

Зміст матеріалу:

Канапе з червоною рибою і авокадо

Завдяки французьким кулінарам з'явилися канапе. Ці крихітні бутерброди підкорили весь світ і щоб їх приготувати, не потрібно бути професійним кухарям. Тут головне креативність, фантазія і яскравість. Мініатюрні канапе з благородною рибою і екзотичними авокадо порадують вас і ваших гостей своїм оригінальним видом і смаком.

Спосіб приготування:

  1. Чорний хліб ріжемо на невеликі квадратики.
  2. Авокадо поділяємо навпіл, прибираємо серцевину і ложечкою витягаємо м'якоть, кладемо в миску, поливаємо соком цитруса і перетираємо до кремоподібної маси.
  3. Рибу ріжемо скибочками, кріп дрібно рубаємо, а зелений овоч ріжемо на тонкі слайси.
  4. Тепер збираємо наше канапе. На квадратик хліба намазуємо пюре з екзотичного плоду, кладемо скибочку риби, за допомогою шпаг красиво нанизуємо огірок, зверху поміщаємо оливку і перекладаємо на блюдо.

Святкова закуска з ікрою

Канапе з червоною рибкою і ікрою - задоволення не з дешевих, але в свято варто себе побалувати смачною і корисною закускою. Для канапе вам знадобиться білий хліб, будь-яка малосоленая червона риба, масло вершкове та ікра (чорна або червона).

Приготувати канапе досить просто. Вам потрібно з білого хліба зробити заготовки у вигляді кружечків або квадратиків. Кожен хлібний шматочок змастіть вершковим маслом. Рибу розрізати на тонкі слайси, викладіть на хліб у формі квітки, наповнити будь ікрою і прикрасити листочками петрушки.

Готуємо з огірком

Закуска канапе з делікатесної рибою і огірком прикрасять своєю вишуканою і яскравою подачею будь-який святковий стіл. Для закуски ми також візьмемо вершковий сир ( «Маскарпоне», «Філадельфія» або «Рікотта»), який відмінно поєднується зі смаком риби і свіжим овочем. Червону рибу ви можете посолити за своїм смаком, але якщо можливості немає, то купіть вже готовий продукт в магазині.

Готувати закуску почнемо з основи, для цього беремо хліб і робимо з нього заготовки круглої або квадратної форми. Сир перемішуємо з нашаткованою кропом і отриману масу наносимо товстим шаром на кожну заготовку з хліба. Зверху покладемо шматочок рибки, потім кружечок зеленого свіжого овоча, після кладемо маслину і шпажкою акуратно пронизуємо всі складові канапе.

Канапе на шпажках з червоною рибою і сиром

Креативні і смачні канапе можна зробити з червоної риби і сиру, для пікантності ми додамо трохи гострої паприки.

Готувати почнемо з того, що ріжемо хліб у вигляді невеликих квадратів і змащуємо їх вершковим маслом. Потім на кожну заготовку покладемо маленький листочок салату, а зверху шматочок риби. Тепер наріжте сир квадратиками і обсипте меленою паприкою. Поверх рибки покладіть сир, вставте шпажку, а зверху маслини.

З оливками

Червона риба поєднується з багатьма інгредієнтами, тому для канапе ви можете взяти овочі, сир або плоди масляного дерева. Крім оливок вам також буде потрібно шматочки світлого хліба, червона риба, сирний сир.

Білий хліб ріжемо квадратами і змащуємо сирним сиром Білий хліб ріжемо квадратами і змащуємо сирним сиром. Рибку ріжемо за розмірами хлібних квадратиків і кладемо слідом за сиром, тепер кладемо оливку і прикрашаємо канапе шпажкою.

Простий рецепт сиром фета

З сиром фета також можна зробити яскраві і апетитні мініатюрні бутерброди. Для цього візьміть масло вершкове, слабосоленую червону рибу, батон і оливки.

З хліба робимо заготовки у вигляді кружечків або прямокутників. Змащуємо основу вершковим маслом і зверху кладемо заготовки з риби. Сир розрізаємо на квадрати, покладемо поверх риби, після кладемо оливку і обережно проколюємо інгредієнти шпажкою. Готові канапе викладаємо на блюдо з листям салату.

Смачні канапе з копченою червоною рибою

Канапе з копченою червоною рибою - це не складний рецепт закуски для святкового меню. Для рецепта візьміть копченого лосося, білий хліб, палички краба, масло вершкове і зелень для прикраси.

Почнемо з того, щоб відправляємо хліб в тостер або просто підсушують на сухій сковороді. Підсмажені тости розрізаємо на квадратики. Національний оператор мобільного подрібнити на дрібній тертці і змішуємо з м'яким вершковим маслом. Отриманою масою змащуємо основу товстим шаром, зверху кладемо рулетики з копченого лосося і присипаємо все подрібненою зеленню.

Як зробити з лимоном

Канапе хороші тим, що їх можна зробити з будь-яких інгредієнтів, які є у вас в холодильнику, головне, щоб використовувані продукти поєднувалися один з одним за смаком. Зараз ми вам розповімо, як зробити канапе з червоною рибки і лимона.

Для рецепта візьміть будь-яку делікатесну рибу, лимон, будь-який сир і шпажки. Сир ріжемо квадратиками і по центру вставляємо шпажку або зубочистку. Червону рибу ріжемо довгими смужками і одягаємо на шпажку так, щоб один край залишився вільним, а інший опинився на сирі. Беремо цитрус і ріжемо його маленькими шматочками і нанизуємо на шпажку поверх риби.

Тепер беремо вільний край смужки риби, підвертаємо і нанизуємо на шпажку. У вас повинно вийти щось на зразок вітрила. Викладаємо вироби на блюдо, прикрашаємо на свій розсуд і подаємо на святковий стіл.

Щоб приготувати канапе не потрібно бути великим кулінаром, досить проявити трохи фантазії і виділити зовсім небагато часу. Всі рецепти прості і всього за одну годину ви зможете приготувати велику кількість смачної і оригінальної закуски.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com