рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Виробництво цукрової вати

  1. технологія виготовлення
  2. устаткування
  3. сировина
  4. Де організувати продажу
  5. залучення покупців
  6. Рентабельність бізнес-ідеї

Літо, мабуть, улюблена всіма пора. Це сезон відпусток, відпочинку, засмаги, веселощів, і ще багато чого. Але ще літо - це чудовий час для того, щоб почати свій бізнес, або хоча б просто трохи заробити. Один з таких способів сезонного заробітку - виробництво цукрової вати - ласощі, яке, без сумніву, до смаку і дітям і дорослим.

Один з таких способів сезонного заробітку - виробництво цукрової вати - ласощі, яке, без сумніву, до смаку і дітям і дорослим


Як ви думаєте, що у Франції можуть називати «дідусева борода», в Англії «чарівна шовкова нитка», в Сполучених Штатах «бавовняна солодкість», а в Німеччині «солодка шерсть»? Швидше за все, багато хто відразу здогадалися, що мова йде про продукт, який в нашій країні отримав більш прозаїчну назву, ніж за кордоном - солодкої вати. Втім, назва ніяк не впливає на популярність цих ласощів ні в Росії, або десь ще - різнокольоровий солодкий, майже невагомий куля на паличці однаково люблять і дорослі і, звичайно, діти.

Саме тому виробництво цукрової вати вважається одним з найприбутковіших сезонних видів бізнесу з категорії, яка вимагають мінімального вкладення для відкриття своєї справи (як знайти бізнес-ідею для своєї справи, читайте в добірці книг по бізнес-ідей ). Це особливо привабливо для тих верств населення, які не мають солідного стартового капіталу для того, щоб вкластися в якийсь більший проект, і для тих, хто не хоче або з якихось причин не може взяти кредит на відкриття власної справи. до змісту ↑

технологія виготовлення

Процес виробництва цукрової вати напрочуд простий. В агрегат для виготовлення цукрової вати засипається звичайний цукровий пісок, який при включенні апарату спочатку доводиться до розплавленого стану, потім суміш розкручується центрифугою, утворюючи з рідкого цукрового сиропу тонкі волокна, намотують на паличку. От і все. Залишається тільки додати, що разом з кількістю вати на паличці ростуть і ваші доходи. До речі, продаж цукрової вати чимось схожа на виробництво м'якого морозива . до змісту ↑

устаткування

Основне обладнання для початку бізнесу - це апарат для виробництва цукрової вати. Тут асортимент настільки широкий, що, не кривлячи душею можна сказати - підійде на будь-який гаманець. Вартість апаратів варіюється від півтора до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Звичайно, від ціни обладнання безпосередньо залежить і якість продукту. Але, знову ж таки - головне почати. І навіть за допомогою дешевої моделі можна за один тиждень заробити цілком достатньо, щоб дозволити придбати собі більш сучасний і функціональний прилад.

На ринку обладнання апарати для виробництва цукрової вати представлені російськими та імпортними виробниками. Порівняти характеристики можна в невеликому огляді, в якому вказані найбільш часто використовувані прилади у нас в країні:

  • ECONO FLOSS, яку виробляє компанія GOLD MEDAL. Розміри апарату - шістдесят п'ять на шістдесят п'ять сантиметрів, висота - сорок сантиметрів. Ідеально підходить для розміщення на будь-якому літньому столику. Вага - сімнадцять кілограмів, живиться від мережі двісті двадцять вольт, споживаючи при цьому потужності не більше ніж електричний чайник. За одну годину ECONO FLOSS здатний видавати по двісті порцій вагою в п'ятнадцять грамів - велика куля цукрової вати. Ціна такого апарату у різних дилерів коливається від тридцяти п'яти до тридцяти дев'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  • TORNADO. Цей апарат виробляє все та ж фірма GOLD MEDAL. TORNADO набагато значніше, описаного вище агрегату. Його габарити складають вісімдесят на шістдесят п'ять сантиметрів, висота - шістдесят п'ять сантиметрів. Вага - тридцять п'ять кілограмів. Але і продуктивність набагато вище - більше шестисот п'ятдесяти порцій в годину. Коштує такий апарат близько шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  • Тепер перейдемо до вітчизняних представників. Апарат під назвою «Паралель» виробляє «всього» шістдесят п'ять порцій за одну годину. Слово «всього» я ​​поставив в лапки, бо для того, щоб продати навіть такий «невеликий» обсяг порцій, вам доведеться продавати їх кожну хвилину. Варто «Паралель» близько десяти тисяч рублів.

Варто «Паралель» близько десяти тисяч рублів

«А де ж апарати по півтори тисячі рублів, про які йшлося на початку цього розділу? - запитаєте ви. Найпопулярніший представник апаратів цього цінового діапазону - агрегат CandyMaker вартістю всього тисячу триста рублів. Він не призначений для виробництва цукрової вати в продажних обсягах, а використовується в домашніх умовах, але, як я вже писав: за допомогою цього апарату при хорошій розкупованості вати можна за один тиждень (максимум дві) заробити на більш серйозний апарат. до змісту ↑

сировина

Можливо, ви здивуєтеся (особисто я був вражений), дізнавшись, що для виготовлення однієї порції цукрової вати потрібно всього півтори-дві чайні ложечки цукрового піску. Однак пісок це не все що потрібно для того, щоб доставляти людям радість, а собі прибуток. Вам потрібно буде придбати харчові барвники та ароматизатори FLOSSINE, без яких ваша вата буде просто солодкий шматок снігу на паличці. За допомогою FLOSSINE ви можете надавати своєї продукції найрізноманітніші смаки: апельсин, м'ята, банан, яблуко, персик, якщо не помиляюся, то число різних смаків досягає двадцяти найменувань. Також FLOSSINE забарвить вату в будь-який колір.

Але і це ще не все. Вам будуть потрібні також палички для намотування вати. Дизайнерські думки тут теж розгулялися, і палички можна придбати будь-які: дерев'яні, пластикові, паперові. Дітям особливо подобаються палички з веселими малюнками.

Залишилися дрібниці: навіс для точки з продажу цукрової вати, які захистить не тільки вас від палючого сонця, але і ваш продукт від вуличного пилу. до змісту ↑

Де організувати продажу

Продавати цукрову вату можна практично де завгодно - і в закритих приміщеннях, і на свіжому повітрі. Можна розташувати свою точку поруч із закладами, де зазвичай буває багато дітей: дитячі сади, школи, дозвільні центри, кінотеатри та ін. Купуючи своїй дитині кульку цукрової вати, не кожен дорослий втримається від спокуси придбати і собі недороге солодке задоволення. Хороший варіант виробництва і продажу цукрової вати за допомогою вендінгових апаратів. Детальніше про цей бізнес можна дізнатися тут.

Так само свою продаж можна організувати в торгово-розважальних центрах, куди люди зазвичай приходять на кілька годин. Умови для розміщення точки з виробництва цукрової вати такі: наявність поруч джерела електроенергії (можна використовувати електричний генератор, але в цьому випадку витрати будуть підвищуватися), навіс або купол (це одна з вимог санітарних служб), джерело води поблизу (це вже вимога пожежних служб ), в разі торгівлі в приміщенні - наявність вентиляції, і підтримка певної вологості, щоб вата не злипалися.

до змісту ↑ до змісту ↑

залучення покупців

Багато в чому це все ж залежить від того, наскільки правильно ви виберете точку для виробництва і продажу. Крім того, існує кілька професійних «фішок», наприклад, як можна намотувати на паличку цукрову вату в формі різних фігурок: гриба, квітки, або який-небудь кумедною геометрії. У поєднанні з різнокольоровими барвниками, це надає продукції настільки привабливий вигляд, що перед ласощами складно встояти навіть дорослим ласунам, що вже говорити про маленьких! Опис таких трюків не складе особливих труднощів знайти в інтернеті. до змісту ↑

Рентабельність бізнес-ідеї

Мало який бізнес-проект може похвалитися цифрою прибутку в чотириста відсотків. Складність лише в тому, що цей бізнес все-таки більше сезонний, хоча в кінотеатрах, особливо на відкритому повітрі (про таких кінотеатрах читайте по засланні ), І розважальних центрах, цукрова вата йде «на ура» круглий рік. У будь-якому випадку можна сказати, що успіх цієї ідеї цілком залежить від ваших зусиль. Як одного разу мені сказав один мій знайомий, якому на той момент було п'ять років: «Солодкої вати багато не буває!». Удачі вам в реалізації бізнес-ідей!

Подивіться, як готується цукрова вата

Оцініть статтю

Як ви думаєте, що у Франції можуть називати «дідусева борода», в Англії «чарівна шовкова нитка», в Сполучених Штатах «бавовняна солодкість», а в Німеччині «солодка шерсть»?
«А де ж апарати по півтори тисячі рублів, про які йшлося на початку цього розділу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com