рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Микродермабразия особи: безболісна мікрошліфування шкіри

  1. Особливості та переваги мікродермабразії
  2. В яких випадках показана микродермабразия
  3. Рекомендації та протипоказання мікродермабразії
  4. хід процедури
  5. Микродермабразия в домашніх умовах

Микродермабразия або мікрошліфування - один з ефективних способів омолодження та безопераційної підтяжки обличчя . Процедура представляє собою одну з різновидів механічного пілінгу, мета якого - омолодження шкіри, поліпшення тургору за рахунок стимулювання утворення нових клітин колагену і еластину, посилення кровотоку і утворення нових клітин.

Микродермабразия проводиться за допомогою металевих кристалів з оксиду алюмінію. Кристали подаються через спеціальний наконечник і, тим самим, шліфують верхній шар шкіри. У деяких випадках, замість наконечників з кристалами алюмінію використовуються наконечники з алмазними насадками, а сама процедура називається алмазним пілінгом.

Особливості та переваги мікродермабразії

Кристали, використовувані при механічному пілінгу, - у вигляді зірочок характеризуються відмінними абразивними властивостями (форма кристалів підвищує їх абразивні властивості). Вони гіпоалергенні, не нагріваються при зіткненні зі шкірою, не дратують і не ранять її, навпаки, - делікатно очищають.

Микродермабразия - безболісна процедура, яка проводиться на поверхневих шарах дерми. Кристали, проникаючи в епідерміс, захоплюють ороговілі відмерлі частинки шкіри і видаляються разом з ними за допомогою спеціальної вакуумної насадки.

Відшаровування відмерлих частинок - нетравматичними, навпаки, - очищений епідерміс краще дихає, поліпшується лімфо і кровообіг, прискорюється зростання нових клітин.

Після кількох курсів мікродермабразії (кількість визначає косметолог, але не менше 3-4) - шкіра стає помітно молодше, поліпшується тургор, а рубці і шрами стають менш помітними.

Саме тому микродермабразия, як і лазерне шліфування , Особливо показана для видалення рубців і шрамів, що з'явилися після прищів і вугрів.

В яких випадках показана микродермабразия

Процедура - ідеальний пілінг механічний шкіри, тому рекомендується для вікової, втомленою і в'янучої шкіри. Микродермабразия здатна впоратися з такими проблемами:

  • Скорочення гіперпігментації, в тому числі вікової;
  • Усунути зморшки, в тому числі помітні;
  • Очистити пори від скупчилися частинок пилу, після чого - звузити їх;
  • Стимулювати вироблення колагену і еластину - білкових волокон, завдяки яким шкіра пружна і еластична;
  • Усунути рубці після перенесених травм, операцій і інші значні дефекти;
  • Усунути рубці після вугрів або прищів;
  • Поліпшити текстуру і тургор шкіри, зробивши її м'якою і еластичною.

Ефект після проведення мікродермабразії помітний вже після першого сеансу, а для досягнення видимих ​​результатів знадобиться кілька курсів процедур мікрошліфовка.

Процедури проводяться з інтервалом 7-14 днів, тривалість одного сеансу - в межах півгодини. Очевидно, микродермабразия може бути проведена не тільки на обличчі, але і на шиї, руках або тілі, наприклад для усунення розтяжок, як і лазерне шліфування розтяжок .

Процедура сама по собі безболісна (у людей з підвищеною чутливістю в ході її проведення можуть виникнути неприємні відчуття).

Після мікродермабразії заборонено або не рекомендується наступне:

  • Протягом доби після мікродермабразії заборонено піддавати шкіру ультрафіолетового впливу, а якщо це неминуче - максимально скоротити перебування на сонці і при цьому використовувати сонцезахисний крем широкого спектру дії, також не рекомендується загоряти або відвідувати солярій протягом двох тижнів.
  • Протягом трьох днів займатися спортом: истонченная шкіра особливо гостро реагує на піт і підвищені температури (тому відвідини лазень, саун і іншого - заборонено).
  • За три дні до і після проведення мікродермабразії виключити засоби, що містять Ретин-А, тобто крему з вітаміном А і його похідними;
  • Протягом трьох днів після мікродермабразії не користуватися такими косметичними засобами: скрабами, косметикою, що містить молочну або гликолевую кислоти, тональними засобами закупорюють пори (крем, рум'яна, пудра і т.д.). Тіні для вік і губна помада - дозволені.

Після мікродермабразії рекомендується як мінімум тиждень використовувати жирний крем, збагачений поживними компонентами, який усуне сухість шкіри.

Рекомендації та протипоказання мікродермабразії

Процедура підходить всім, незалежно від типу шкіри, але найбільше підходить тим, у кого вона жирна або проблемна (тьмяна, млява) з розширеними порами. Після кількох процедур пори стягнуться, зморшки стануть менш помітними, шкіра помітно підтягнеться: стане еластичною і гладкою.

Вирівняти колір і позбутися від загрубілі шкіри, повернути шкірі колишню гладкість, позбавитися від шрамів - це і багато іншого допоможуть кілька сеансів мікродермабразії.

Процедура протипоказана в наступних випадках або при захворюваннях:

  • незагойні рубці в місцях проведення мікрошліфовка;
  • відкриті рани і інші пошкодження шкіри;
  • запалення в місцях проведення: герпес, бородавки, гнійники, висипання, прищі, рожеві вугри;
  • надто чутлива шкіра, схильна до подразнення;
  • цукровий діабет;
  • туберкульоз;
  • погана згортання крові;
  • аутоімунні хвороби.

хід процедури

До початку процедури лікар-косметолог, який буде її проводити, оглядає шкіру (в деяких випадках краще зробити поверхневий пілінг фруктовими кислотами, ніж механічний).

Для поліпшення тонусу шкіри вистачить і 4 процедур, що проводяться раз на тиждень, для усунення рубців, гіперпігментації, шрамів і інших недоліків - від 10.

Середня тривалість сеансу - 20-30 хвилин.

До безпосередньої обробки шкіру очищають спеціальним розчином.

Потім по шкірі проводять наконечником: відчуття таке, ніби по шкірі ковзає наждачний папір. Насправді система діє як пилосос: завдяки вакууму і абразивним частинкам зі шкіри буквально витягується все зайве: пробки в вигляді чорних крапок і комедонов, загрубілі частинки і інша «бруд». Вплив делікатне: дерма не травмується, а тільки червоніє від механічного впливу.

Залежно від особливостей шкіри косметолог може вибрати насадку з більш дрібними або більшими абразивними частинками. Розмір насадки визначається безпосередньо перед процедурою.

В результаті: пори очищаються, шкіра масажується, поліпшується її тонус, яка вже після першої процедури виглядає більш свіжої (див фото до і після мікро шліфування).

В результаті: пори очищаються, шкіра масажується, поліпшується її тонус, яка вже після першої процедури виглядає більш свіжої (див фото до і після мікро шліфування)

фото до і після мікродермабразії

Після мікродермабразії на шкіру наноситься спеціальна маска, яка заспокоює її (маска така ж, як після хімічного пілінгу особи ).

Якщо пори забруднені або в них зібралася велика кількість вугрів, то вони стягнуться не відразу, а тільки через кілька днів. Почервоніння повністю проходить через 2-5 годин, в залежності від особливостей шкіри.

Повторні процедури остаточно очищають шкіру, вирівнюють колір обличчя, забезпечують відмінне дихання шкіри, поліпшується кровообіг, отже до клітин надходить більше поживних речовин, покращується вироблення колагену і еластину.

В цілому, микродермабразия рекомендує все тим, у кого проблемна і нерівна шкіра з незначними ознаками старіння. У деяких випадках, після першої процедури мікродермабразії необхідно буде користуватися бовтанку або кремом від прищів, які з'являються у великій кількості, особливо якщо шкіра щільна (насадка як пилосос витягає все назовні). Прищі, якщо вони з'являться, пройдуть через кілька днів.

Вартість однієї процедури близько 2 000-3 000 рублів.

Говорячи про алмазну мікродермабразії, то основне її відмінність від мікродермабразії з алюмінієвими частками полягає в абсолютної стерильності. Якщо частинки з алюмінію, то в шкіру, так чи інакше потрапляють мікро частинки пилу з оксиду алюмінію, а якщо абразивні частинки алмазні, то цього не відбувається.

Кристали алюмінію подаються під тиском і знімають весь роговий шар, після чого наконечник всмоктує (знову ж під тиском) відлущені клітини. Тоді як при алмазної мікродермабразії наконечник безпосередньо торкається поверхні і, тим самим, забезпечує більш м'яке (менш травматично) вплив.

Микродермабразия в домашніх умовах

Ефективність і відносна простота процедури - зумовила її популярність, а також можливість виконання в домашніх умовах.

Перш ніж робити микродермабразию будинку слід проконсультуватися з косметологом, а також виключити протипоказання до процедури.

Ті ж умови стосуються і того, що можна і чого не можна робити до і після мікрошліфовка.

До процедури можна вдаватися з 25 років, а ось зловживати їй теж не варто, так як це може призвести до надмірної сухості шкіри, а суха шкіра, як відомо швидше старіє.

Придбати апарат для мікродермабразії можна в спеціалізованому магазині, але до початку застосування уважно ознайомтеся з інструкцією!

Мікродерамабразія RoC Renewex

Одна з кращих систем, що практикується для відновлення дерми і додання їй здорового сяючого вигляду. Система забезпечує регенерацію, омолодження клітин, а в її основі, як і в апаратної косметології, лежить використання кристалів алюмінію. У комплект входить апарат, губка, крем, необхідний для догляду за шкірою.

Навіть після домашньої процедури прискорюється регенерація клітин, відбувається омолодження, помітно скорочуються зморшки.

Протипоказання і застереження у домашньої процедури такі ж. По завершенню мікродермабразії необхідно змастити шкіру живильним кремом.

Апарат Philips VisaCare для домашньої мікродермабразії

Апарат створений для використання в домашніх умовах.

Виробник апарату для мікродермабразії Філіпс обіцяє: помолодевшую, гладку і сяючу шкіру (див фото до і після):

Мікродерамабразія до і після: етапи процедури

Система Philips VisaCare - подвійної дії, і виконує вакуумний масаж і механічний пілінг. Прилад добре масажує шкіру і видаляє омертвілі клітини, завдяки чому поліпшується кровотік і дихання шкіри, стимулюється вироблення колагену і еластину.

Виробник обіцяє гладку і сяючу шкіру через 4-6 тижнів використання. Пристрій забезпечений двома насадками для дбайливого і делікатного очищення шкіри від ороговілих частинок, а також для вакуумного масажу.

Для забезпечення краси і здоров'я шкіри досить практикувати микродермабразию Філіпс два рази в тиждень протягом 5 хвилин. Апарат працює від акумулятора, одній нічній зарядки вистачає на 3 тижні використання.

Вартість апарату Philips VisaCare - 20 000 рублів. Недешево, але якщо микродермабразия вам дійсно підходить, то вигідніше купити прилад, який окупиться за 6-7 процедур.

Інші виробники косметики пропонують спрощений варіант мікродермабразії: використання місцевих засобів, призначених для глибокого очищення. Звичайно, їх результат не можна порівняти з апаратної косметології, хоча дозволяє підтримувати шкіру в здоровому стані.

Комплекс Віші для мікродермабразії

У набір для проведення мікрошліфовка будинку входить:

  1. Пілінг з додаванням гліколевої кислоти (також використовується для проведення поверхневого гликолевого пілінгу );
  2. Крем з мікрокристалами алюмінію
  3. заспокійлива сироватка

Результат, як запевняють виробника, видно вже з першого застосування. Для повного перетворення необхідно пройти повний курс, який розрахований на 21 день.

Аналогічні комплекси препаратів для проведення мікрошліфовка є і у бюджетних виробників: Мері Кей і Оріфлейм, які включають кошти для глибокого очищення (скраб з частинками алюмінію) і зволожуючу сироватку. Засоби, за великим рахунком аналогічні домашньої чищенні особи.

Більше цікавих статей:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com