рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вегетаріанський гарбузовий пиріг без яєць - Вегетаріанські рецепти Помаранчевої кухні

  1. Інгредієнти коржа для гарбузового пирога:

У чудовому місті Вашингтоні, так само як в чудовому місті Нью-Йорку, і ще в тисячах тисяч чудесних і не дуже американських містах сьогодні святкують День Подяки.

Давайте забудемо, що ми ніякі не американці, і побалуємо себе американським гарбузовим пирогом в честь великого свята, а? Пропоную вам спробувати гарбузово-вівсяний пиріг. Рецепт його придумав в нелегкій боротьбі за смак і колір (аж два варіанти в процесі постраждало).

Але результат того вартий - гарбузовий пиріг готується досить просто, а виходить схожим на домашній чізкейк (Хіба ще щось потрібно для щастя?)

)

Інгредієнти коржа для гарбузового пирога:

  • 2 склянки крихт вівсяного печива (робляться з 300-350 грамів печива);
  • 150 гр. вершкового масла.

Інгредієнти начинки для гарбузового пирога:

  • 1 кг. гарбуза;
  • 4 ст.л. вівсяних пластівців швидкого приготування;
  • 4 ст.л. води;
  • 1 ч.л. тертого свіжого імбиру;
  • 200 гр. жирної сметани;
  • 5 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч.л. солі;
  • 0,5 ч.л. кориці;
  • 1/4 ч.л. мускатного горіха;
  • 1/4 ч.л. меленого запашного перцю;
  • 1/4 ч.л. меленої гвоздики.

Почнемо з гарбуза. Її потрібно очистити від небажаних елементів, порізати на шматочки, залити водою і варити до розм'якшення. Ця процедура може зайняти від півгодини до години, все залежить від сорту і розміру вихідної гарбуза.
Почнемо з гарбуза
Коли гарбуз зварилася, відкидаємо її на сито, щоб злити залишки води.

Дозволивши вареної гарбузі охолонути (або відразу з пилу, з жару), перекладаємо бурштинові шматочки в блендер і легким помахом чарівної палички одним натисканням кнопки перетворюємо гарбуз в пюре.

Гарбузове пюре знову відкидаємо на сито, щоб остаточно позбутися від води. І якщо ми не дали гарбузі охолонути раніше, доведеться зробити це зараз.
Гарбузове пюре знову відкидаємо на сито, щоб остаточно позбутися від води
Поки наша майбутня начинка остигає, займемося коржем. Закидаємо в блендер шматочки вівсяного печива і нещадно кришимо.

В результаті виходять (ну хто б міг подумати?) - крихти, ага.

Зверху на крихти нарізаємо тонкими пластинками вершкове масло і перетираємо все до однорідної липкої маси невизначеною консистенції - ніби й не крихти, але і тестом це не назвеш.

Змащуємо форму. Ідеальний варіант - форма з хвилястими бортиками, але у мене немає такої, так що роль форми дісталася сковороді без ручки діаметром 24 см. Тут головна умова - можливість різати готовий пиріг безпосередньо в формі, бо вийняти без втрат навряд чи вийде.

Тепер беремо маслянисто-крошковую масу, і викладаємо по всій поверхні форми, приминаючи і пріляпивая за потребою. Не забуваємо про бортики.

Як тільки все прим'яли, відправляємо заготовку коржа в холодильник на годинку.
Як тільки все прим'яли, відправляємо заготовку коржа в холодильник на годинку
На черзі - вівсяні пластівці. Викладаємо їх у окрему миску і заливаємо водою. Можна взяти ту воду, що стекла з вареної гарбуза (може, вітаміни якісь в ній затрималися).

Ми залишаємо "кашу" розбухати. Вона нам послужить замінником яєць в начинці.
Ми залишаємо кашу розбухати
Коли гарбуз охолола, а вівсяні пластівці розбухнули, приступаємо до створення начинки. У чашку блендера закидаємо кашу з пластівців, гарбузове пюре, сіль, цукор, сметану і тертий імбир. І збиваємо все до стану густого крему життєрадісного курчачими кольору (а то і оранжевого, в залежності від виду гарбуза).

Розігріваємо духовку на 190 С °. З холодильника виймаємо корж, більш-менш рівномірно розподіляємо по ньому крем і відправляємо пиріг в духовку хвилин на 45.

Поки гарбузовий пиріг випікається, змішуємо в чашці залишилися спеції (корицю, мускатний горіх, гвоздику, запашний перець).

Виймаємо готовий продукт і розсипаємо поверху суміш спецій. Ковтаємо слинки, тому що цього гарбузовому пирога треба охолонути. Просто необхідно і строго обов'язково. І тільки коли наш "американський пиріг" перестав бути гарячим, акуратно (дуже вже крихкий) розрізаємо його на шматочки, включаємо для автентичності стару добру country music і кличемо всіх, хто поруч, чай пити. Happy Thanksgiving Day! І приємного апетиту!

У 100 гр. страви:

Калорійність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи, г 196 2,1 10,8 23

КОСМЕТИКУ, вітаміни І ДЕЯКІ ВЕГЕТАРІАНСЬКІ ПРОДУКТИ Я замовляю В ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ IHERB.COM СКУШТУЙТЕ І ВИ!

Давайте забудемо, що ми ніякі не американці, і побалуємо себе американським гарбузовим пирогом в честь великого свята, а?
Хіба ще щось потрібно для щастя?
Ну хто б міг подумати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com