рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шкода алкоголю - подивимося правді в очі

Як відомо, людина дуже швидко звикає до всього поганого, що завдає організму шкоди Як відомо, людина дуже швидко звикає до всього поганого, що завдає організму шкоди. І якщо для того щоб придбати шкідливу звичку багато розуму не потрібно, то щоб позбавиться від неї доведеться докласти масу зусиль і продемонструвати неабияку силу волі. У цій статті ми поговоримо про одну з таких звичок - про пристрасть до алкоголю.

Конкретні факти шкоди алкоголю

Напевно, ти не раз і не два стикався з ним, а швидше за все навіть вживав, чи не так? Але, знаєш ти, що заливаючи в себе чергову порцію пива, вина, горілки і т.п., ти завдаєш організму непоправної шкоди? Не буду читати нудних лекцій про те, що пити не можна, про це тобі розкажуть на уроках ОБЖ, а просто наведу кілька доведених наукою і часом фактів, що ілюструють вплив алкоголю на незміцнілий організм.

1) Найсильніше від алкоголю страждає мозок. Речовини, що містяться в пляшці зі спиртним, здорово уповільнюють деякі процеси, що протікають в мозку, що робить людину тугосоображающім і загальмованим. А враховуючи, що ти ще ростеш, алкоголь і зовсім здатний привести до таких патологій, що ходити тугодумом, що не розуміють елементарних речей, доведеться все життя. Потрібно тобі таке щастя?

До речі, те почуття ейфорії, яке ненадовго дає сп'яніння означає, що твої нервові клітини в мозку померли. Саме через це п'яний чоловік не може рівно встояти на місці, хитається і у нього паморочиться голова.

2) Чи не менше ніж мозку, дістається і печінки. Етиловий спирт уповільнює синтез білків і ферментів, необхідних для нормального росту і розвитку. А адже печінка належить до органів, які практично не підлягають відновленню, тобто якщо ти зіпсуєш її в ранньому віці, то все життя потім будеш мучитися і лаяти себе за безвідповідальність.

3) Алкоголь часто стає причиною захворювань шлунково-кишкового тракту. Хочеш в один прекрасний день лягти під ніж хірурга з виразкою шлунка, через те, що алкоголь укупі з незбалансованим харчуванням, змінив хімічний склад шлункового соку? І врахуй, що якщо таке трапиться, тобі довго доведеться обмежувати свій раціон, вживаючи тільки нежирну варену їжу. Любиш овочеві супи на воді? Думаю, що навряд чи.

4) Серце також дуже схильне до негативного впливу алкоголю. Причому підвести воно може в будь-який момент. Класно буде, здаючи стометрівку, прокинутися в лікарні? І то, якщо відкачають. А не соромно буде, граючи в футбол, видихнути на перших хвилинах, судорожно хапаючись за серце?

5) І останнє, що відноситься в першу чергу до пива, яке так здорово буває випити з друзями ввечері. Хочеш мати величезний пивний живіт, який мало того, що заважає нормально пересуватися, так ще і виглядає смішно? Це навряд чи додасть тобі привабливості в очах протилежної статі.

І зверни увагу, що в пиві містяться жіночі гормони. Звертав увагу, що у деяких чоловіків груди більше, ніж у жіночої, так і формою вона практично не відрізняється? Так ось це від пива.

Підводячи підсумки, скажу, що тільки тобі вирішувати, як прожити це життя, але мій тобі порада - не варто орієнтуватися на друзів, що доводить тобі, що від кількох разів нічого страшного не буде. Буде, ще й як. І запам'ятай, що алкоголь не вирішує ніяких проблем, а лише посилює їх, і жодним чином не робить тебе більш крутим або дорослим в очах однолітків.

И завдаєш організму непоправної шкоди?
Потрібно тобі таке щастя?
Хочеш в один прекрасний день лягти під ніж хірурга з виразкою шлунка, через те, що алкоголь укупі з незбалансованим харчуванням, змінив хімічний склад шлункового соку?
Любиш овочеві супи на воді?
Класно буде, здаючи стометрівку, прокинутися в лікарні?
А не соромно буде, граючи в футбол, видихнути на перших хвилинах, судорожно хапаючись за серце?
Хочеш мати величезний пивний живіт, який мало того, що заважає нормально пересуватися, так ще і виглядає смішно?
Звертав увагу, що у деяких чоловіків груди більше, ніж у жіночої, так і формою вона практично не відрізняється?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com