рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лазерна епіляція волосся - вся правда про легке позбавлення

  1. Плюси і мінуси лазерної епіляції
  2. Підготовка до лазерної епіляції і її проведення
  3. Результати після курсу процедур
  4. Які небажані наслідки можуть виникнути?
  5. Що не можна робити після?
  6. Види лазерів для епіляції
  7. Часто задавані питання:

З появою лазерних технологій в косметології багато процедур стали виконуватися легко З появою лазерних технологій в косметології багато процедур стали виконуватися легко. Слово «лазер» являє собою акронім (вид абревіатури), яке в російській мові вже давно стало самостійним словом. У буквальному сенсі «лазер» означає джерело світла з великою енергією, який можна сфокусувати і перетворити в вузькоспрямований пучок. Одним з методів лазерних технологій в косметології є лазерна епіляція.

Епіляція лазером - це один з найшвидших і ефективних способів прибрати зайве волосся раз і назавжди. Всього за кілька процедур можна домогтися гладкою і ніжної шкіри практично на будь-якій ділянці обличчя і тіла. При дотриманні всіх вимог до процедури, вона є абсолютно безпечний і не завдає шкоди здоров'ю. Зробити її можна в мережі салонів лазерної епіляції Lachance .

Плюси і мінуси лазерної епіляції

Під впливом лазерного променя, що проходить по стовбуру волоска, відбувається нагрівання клітин, що містять меланін, і подальше руйнування волосяного фолікула. Шкірні покриви при цьому не ушкоджуються, а злегка нагріваються і швидко остигають. Лазерна епіляція дозволяє видалити тільки ті волоски, які відросли на 3-5 мм і видно на поверхні, тобто, знаходяться у фазі активного зростання (анагена). Але завжди є «запасні» або сплячі волосяні цибулини, які вступають у фазу анагена після процедур, тому для повного видалення небажаного волосяного покриву потрібне проведення декількох сеансів.

Але завжди є «запасні» або сплячі волосяні цибулини, які вступають у фазу анагена після процедур, тому для повного видалення небажаного волосяного покриву потрібне проведення декількох сеансів

Як і у кожної процедури, у цього методу з його застосуванням відразу виявилися плюси і мінуси, про які слід знати перед сеансами. Основним мінусом епіляції лазером є обов'язкова контрастність волосся і шкірних покривів, щоб меланін, що міститься в волоссі, а не в шкірі, поглинав лазерне випромінювання.

Так, наприклад, в разі темного волосся на темній шкірі або світлих (рудих) волосся на світлій шкірі бажаний ефект практично не досягається. Для отримання ефекту необхідні темні (темно-русяве) волосся на світлій шкірі, тоді лазерний промінь буде поглинатися саме волоссям. Але сьогодні можна вирішити і ці завдання, для цього потрібно просто підібрати необхідний вид лазерної дії. Лазерні установки останнього покоління працюють на діодному лазері, в діапазоні дії якого як будь-який тип шкіри, так і будь-який колір волосся (крім сивини). На жаль, центрів, що пропонують послугу епіляції доданими лазером, не так багато. Одним з таких є центр апаратної косметології Epilas .

Відносним мінусом є вартість процедури, але якщо врахувати, що ефект від лазерної епіляції - це повна відсутність волосся, то мінус може здатися великим плюсом.

Читайте також: Елос-епіляція

Які плюси?

  • Відсутність сильних больових відчуттів під час процедури.
  • Відсутність пошкоджень шкіри у вигляді рубців і шрамів.
  • Тривалий ефект після курсу (до 6 років), а в разі ідеального контрасту волосся з шкірою - позбавлення від них назавжди.
  • Невелика тривалість сеансу епіляції за часом.

Підготовка до лазерної епіляції і її проведення

Підготовка полягає в тому, що пацієнтові потрібно відростити волосся хоча б на 3-5 мм (на ділянках, де раніше використовувалися інші методи епіляції або депіляції). Вибір довжини 3-5 мм теж не випадковий, так як саме в цьому випадку може бути гарантоване ефективність і безболісність процедури.

Невеликі ділянки шкірного покриву опромінюються лазером протягом певного проміжку часу. Так, наприклад, зона «вусиків» обробляється всього 10-12 хвилин, зона бікіні - 10-15 хвилин і так далі. Максимальний час займає обробка поверхні стегон - 1 година.

У пацієнтів з високим больовим порогом епіляція лазером може проводитися без анестезії, але є пацієнти з низьким больовим порогом, які не можуть терпіти навіть невеликий біль. В цьому випадку область впливу обробляється гелем з лідокаїном.

Крім цього, сучасні лазерні установки оснащені насадками, за допомогою яких шкіра під час маніпуляції охолоджується, що зменшує її чутливість. Під час видалення волосся очі повинні бути захищені темними окулярами.

Результати після курсу процедур

Результати після курсу процедур

Більше результатів дивіться в статті: Найправдивіші фото про лазерної епіляції

Які небажані наслідки можуть виникнути?

Багатьох пацієнтів і особливо чоловіків цікавить не тільки питання про можливі больові відчуття, але і про наслідки даної процедури. Виникнення небажаних наслідків лазерної епіляції залежить від сприйнятливості шкіри і наявності у пацієнта алергічних реакцій. У цих випадках на шкірних покривах може виникнути гіперемія, яка зникає протягом декількох днів.

Крім почервоніння, пацієнти іноді скаржитися на появу набряків або синців, а також слідів від опіків у вигляді пухирів. Причин для цього дві - недавній і інтенсивний загар, і непрофесіоналізм лікаря-косметолога. Обидві причини цілком переборні. Засмагла шкіра і так отримала велику дозу ультрафіолетового випромінювання, а черговий потік світла може її пошкодити, тому після засмаги процедуру проводити не можна.

У другому випадку небажаний результат можна попередити, якщо підходити до вибору салону і фахівця, керуючись досвідом косметолога і рівнем його професіоналізму, а не дешевою і доступною ціною.

Слід згадати про пацієнтів з підвищеною рослинністю на шкірі, викликаної гормональними порушеннями. Щоб лазерна або будь-який інший вид епіляції допоміг впоратися з проблемою, потрібно усунути її першоджерело, а саме - гормональний дисбаланс. В іншому випадку волосся будуть рости знову, навіть після кількох сеансів. За допомогою лазера можна досягти тільки м'якості волосків (при гірсутизмі).

За допомогою лазера можна досягти тільки м'якості волосків (при гірсутизмі)

Що не можна робити після?

Щоб уникнути появи набряків і почервоніння косметолог відразу після лазерної епіляції завдає спеціальний засіб, що зменшує роздратування шкіри. Також необхідно протягом декількох днів наносити на шкіру крем або лосьйон з метою її харчування і пом'якшення. Навіть в разі появи слідів від опіків (що буває дуже рідко) слід використовувати спеціальну загоює мазь (бепантен, пантенол і інші). При дотримання всіх призначень ускладнення проходять через 7-10 днів.

Після лазерної епіляції також не рекомендуються наступні дії:

  • Засмагати на сонці і відвідувати баню, сауну та солярій.
  • Приймати антибіотики, гормональні засоби, нейролептики, сульфаніламідні й інші лікарські препарати.
  • Здирати скоринки від опіків, щоб не з'явилися осередки гіперпігментації або шрами.
  • Виходити на вулицю в сонячну погоду без нанесення сонцезахисного крему з SPF-захистом не менш 30 одиниць.

Види лазерів для епіляції

Головна відмінність в лазерних установках, застосовуваних в косметології, полягає в довжині хвилі. Саме довжина хвиль визначає кінцевий результат і отримання бажаного ефекту.

  1. Епіляція доданими лазером (діодний лазерна епіляція). Довжина хвилі діодного лазера становить 810 нм. Застосовується не тільки для видалення волосся з будь-яким типом шкіри, але і для лікування гірсутизму (жорстке волосся) і гипертрихоза (надлишковий ріст волосся). При цьому жорсткі волосся стає м'яким і непомітними, а м'яке волосся зникають.
  2. Лазерна епіляція олександритовим лазером. Довжина хвилі - не більш 755 нм. Його застосування - епіляція світлих і рудого волосся, особливо якщо шкіра має підвищену чутливість. Інша його застосування - видалення татуювань і вогнищ гіперпігментації.
  3. Лазерна епіляція неодимовим лазером. Довжина хвилі у цього лазера становити 1063 нм, а в лазерному пучку є інфрачервоне світло. Область застосування - епіляція темного волосся на смаглявою або засмаглою шкірі, а також видалення купероза (сіточки капілярів), лікування вугрового висипу і корекція шрамів .
  4. Рубіновий лазер. Довжина хвилі становить 694 нм. Область застосування - епіляція темного волосся на світлій шкірі, а також видалення пігментації і татуювань, зроблених різнокольоровими і насиченими фарбами.

Часто задавані питання:

  • Фотоепіляція або лазерна епіляція: що краще? Фотоепіляція - це метод лазерної дії, в якому застосовуються промені широкого спектра хвиль - від 400 до 1200 нм. Процедури схожі між собою, але фотоепіляція є більш універсальним методом і застосовується там, де потрібна більш інтенсивний рівень впливу.
  • Електроепіляція або лазерна епіляція: що вибрати? Це абсолютно різні процедури, за допомогою яких можна досягти бажаного ефекту. Електроепіляція більше підходить для пацієнтів зі світлою шкірою і світлими (рудими) волоссям.
  • Проводиться лазерна епіляція під час вагітності? Найкраще в період вагітності не проводити ніякі маніпуляції, в тому числі навіть самі нешкідливі косметичні. Це пов'язано з тим, що віддалені результати після них не відслідковуються на жінках і дітях, а під час виношування дитини втручання в природний процес вагітності традиційно зведено до нуля.
  • Чи шкідлива лазерна епіляція? Процедура лазерної епіляції шкідлива не більше, ніж відвідування солярію.
  • Чи дійсно волосся зникають назавжди? Так, але для цього шкіра повинна бути світлою, а волосся темними, щоб між ними утворився контраст і все промені були поглинені саме темним волоссям з високим вмістом пігменту меланіну.
  • Скільки процедур потрібно зробити для повного видалення волосся? Кількість процедур в кожному випадку визначає лікар-косметолог строго індивідуально. Для видалення невеликий рослинності вистачає від 1 до 3 процедур, а при сильному зростанні волосся може знадобитися проведення від 6 до 10 сеансів.
  • Який лазер краще для проведення епіляції? Тип лазера підбирається в кожному випадку індивідуально з урахуванням типу шкіри, її кольору і стану волосся.

Відео проведення лазерної епіляції

олександритовий лазер

Епіляція діодний лазером

Що не можна робити після?
Що не можна робити після?
Електроепіляція або лазерна епіляція: що вибрати?
Проводиться лазерна епіляція під час вагітності?
Чи шкідлива лазерна епіляція?
Чи дійсно волосся зникають назавжди?
Скільки процедур потрібно зробити для повного видалення волосся?
Який лазер краще для проведення епіляції?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com