рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кіндер шоколад

  1. Історія шоколаду Кіндер
  2. Склад шоколаду Кіндер
  3. Користь і шкода шоколаду Кіндер

Усміхнений світловолосий хлопчик на упаковці - це те, що приходить в голову людям, коли вони чують про шоколад Кіндер. Це фото як би програмує нас на те, що цей шоколад корисний і смачний, і сама марка Кіндер завжди вважалася найкращим виробником солодощів для дітей. Однак зараз серед батьків багато хто говорить про те, що шоколад Кіндер шкідливий, він викликає численні захворювання, і давати його дітям не рекомендується. Давайте ж розберемося, як з'явився цей продукт на прилавках магазинів і чому він вважається зараз таким шкідливим.

Історія шоколаду Кіндер

Історія шоколаду Кіндер

Шоколад Кіндер зобов'язаний своєю появою синові власника компанії Ferrero, Мікеле Ферреро, з дитинства не любив молоко. Ставши власником компанії, юнак, якому на той момент було всього 24 роки, намірився розробити продукт, що несе в собі і користь молока, і смак шоколаду. І, треба зазначити, у нього це вийшло. Шоколад Кіндер, що володіє багатим вершковим смаком, швидко полюбився і дітям, і їхнім батькам, а розширення асортименту і поява нових видів цього шоколаду лише збільшило його популярність. На даний момент Кіндер шоколад та інші продукти цієї марки не втрачають своєї популярності навіть незважаючи на численні хвилювання батьків про те, що ця продукція може нашкодити їхнім дітям, і як і раніше є одними з найулюбленіших солодощів багатьох дітей. Кіндер шоколад, Кіндер Буено, Кіндер Пінгві, кіндер Молочний скибочку, Кіндер Сюрприз і Кіндер Джой ... Складно знайти зараз людини, яка б не чула про ці солодощі!

Склад шоколаду Кіндер

Кіндер шоколад - це не звичайна плитка шоколаду. Це порційний шоколад, відомий тим, що всередині його - молочна начинка, на думку виробника, що робить цей шоколад тільки корисніше. Основними інгредієнтами самого шоколаду є цукор, сухе молоко, какао-масло і какао терте. Це ті інгредієнти, які ми зустрінемо в складі будь-якого молочного шоколаду. Треба також зазначити, що в Кіндер міститься саме терте какао, що підвищує його якість і робить його більш корисним. Проте в той же час в складі кіндер шоколаду міститься соєвий лецитин і ароматизатори. Варто сказати, що шоколаду без цих продуктів в магазині Ви не знайдете.

Однак багато хто звертає увагу на склад начинки, а особливо на компонент «рослинний жир». У телевізійних програмах часто говорять про те, що ця речовина дуже шкідливо для нашого організму, воно накопичується в організмі і викликає багато страшні захворювання, в тому числі і рак. Але варто розуміти, що до виникнення серйозного захворювання рослинного жиру має накопичитися досить багато. Тому хотілося б відзначити, що є шоколад, що містить цю речовину, можна, і можна навіть є його часто. Головне, не перевищувати денну норму в кількості однієї його порції.

Користь і шкода шоколаду Кіндер

Користь і шкода шоколаду Кіндер

Цей шоколад однозначно не шкідливий, по крайней мере, настільки, наскільки нас лякають телевізійні експерти. Звичайно, якщо є його не в міру, він може спровокувати і діабет, і алергію, і карієс, і підвищення ваги, а тому, даючи його своїм дітям, стежте за тим, щоб вони не споживали більше однієї порції шоколаду в день. Також варто утриматися від його вживання при діабеті та індивідуальної непереносимості окремих його компонентів. В іншому ж він абсолютно нешкідливий. Не бійтеся балувати своїх дітей і себе цими ласощами!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com