рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи шкідливо ламінування волосся?

  1. суть процедури
  2. Чи корисна така процедура?
  3. Чи шкідливо ламінування?
  4. Як звести до мінімуму негативний вплив процедури?

Шкода ламінування для волосся

Ламінування стало досить популярною і дуже затребуваною процедурою. Але є маса помилок з приводу користі і шкоди. А шкідливо ламінування насправді? І якщо так, то чому?

суть процедури

До і після процедури

Щоб оцінити плюси і мінуси ламінування, варто вникнути в суть цієї процедури. Використовуються найрізноманітніші спеціальні засоби, але всі вони надають на волосся приблизно однаковий вплив. Після нанесення на поверхні кожного волоска залишається тонка і невидима неозброєним оком плівка. І саме наявністю такої плівки і пояснюються всі плюси даної процедури, до яких відноситься помітне поліпшення зовнішнього вигляду волосся, а також їх повноцінний захист від негативного впливу факторів навколишнього середовища і часто проводяться інших процедур. Крім того, локони набувають додаткового обсяг, стають більш слухняними і легко укладаються. Такі результати, звичайно, не можуть не приваблювати.

Варто відзначити, що ламінування, незважаючи на всі свої незаперечні плюси, не може вважатися і не є лікувальною процедурою, як стверджують деякі. Ніякого лікувального впливу не виявляється. Ламінування призначено винятково для поліпшення зовнішнього вигляду волосся і направлено на підтримку нормального їх стану (але не на поліпшення). І, як показують відгуки, зовнішній вигляд дійсно покращується, причому помітно.

Чи корисна така процедура?

Користь ламінування волосся в більшій мірі полягає в їх захисту від самих різних негативних впливів, таких як використання прасуванням, плойок, сушка феном, прямі сонячні промені, холод, вітер, гарячий або сухе повітря. Крім того, процедура дозволяє тимчасово відновити і зберегти структуру волосся. А якщо перед ламінуванням було вжито заходів по додатковим харчуванню, зволоженню, відновленню та зміцненню, то воно дозволить закріпити і продовжити ефект. Виходить, що речовини, які проникли всередину кожної волосини, що не будуть випаровуватися з нього завдяки плівці.

Крім усього іншого, ламінування особливо корисно для забарвлених локонів, так як фарбувальні пігменти НЕ будуть швидко вимиватися (за рахунок все тієї ж плівки), а це означає, що колір збережеться і залишиться насиченим і яскравим надовго.

Чи шкідливо ламінування?

Так шкідливо ламінування волосся? Так, безсумнівно шкідливо, і про це говорять лікарі-трихолог. А в чому ж полягає негативний вплив?

  1. Освічена на поверхні волосся плівка може порушити водний баланс. Так, частина вологи, необхідної для харчування клітин, волосся беруть саме з навколишнього середовища. Але плівка НЕ ​​буде пропускати вологу, через що тканини почнуть відчувати її недолік. А нестача рідини може призвести до зневоднення, яке, в свою чергу, призведе до виснаження. Також порушаться багато обмінні процеси, зокрема клітинний метаболізм. В результаті волосся стане млявими, тьмяними, ламкими і дуже сухими, вони будуть рости дуже повільно.
  2. Перераховуючи мінуси даної процедури, не можна не згадати порушення природного дихання. У кисні потребують все тканини організму. А звідки його отримати волоссю, як не з навколишнього світу? Звичайно, плівка може пропускати повітря, але лише частково. В результаті виникне нестача кисню, яка також призведе до порушення обмінних процесів і виснаження стрижнів і волосяних цибулин. Стан волосся сильно погіршиться, сповільниться їх зростання.

    Врахуйте дані мінуси при плануванні такої процедури

  3. Шкода ламінування волосся полягає і в тому, що після його проведення всі лікувальні процедури стають практично неефективними, а це значить, що належні догляд, харчування, зволоження і зміцнення НЕ будуть здійснюватися. Справа в тому, що плівка, яка залишається на поверхні локонів, не пропускає майже ніякі активні компоненти косметичних і лікарських засобів. Так що якщо ваше волосся потребують постійного догляду, то ламінування може помітно погіршити їх стан.
  4. Мінуси ламінування підтверджують і відгуки. Так, багато хто помічає, що через тиждень або два після проведення такої процедури помітно посилюється випадання. І це дійсно так, і таке явище можна пояснити. Обсяг і, отже, вага кожного волоска збільшується за рахунок плівки. І таке збільшення помітно підвищує навантаження, що лягає на волосяні цибулини. Якщо вони недостатньо укріплені, або ж плівка занадто товста, то випадання буде неминучим. Фолікули просто не витримають ваги, і волосся почне випадати.
  5. Якщо ви хочете з'ясувати, чи шкідливо ламінування волосся, то вам напевно буде цікаво дізнатися, що воно робить украй негативний вплив на кутикулу волосся і на їх структуру. А пояснюється це тим, що плівка не змиваються звичайними шампунями та іншими миючими засобами. Повністю видалити її можуть лише спеціальні склади, а багато хто з них є досить агресивними і можуть руйнувати структуру, расслаівая і пошкоджуючи кератіновие лусочки. Але навіть якщо не використовувати такі склади, кутикула все одно буде страждати. Частинки плівки, міцно прилипли до поверхні, поступово будуть відторгатися разом з частиною кератинових лусочок. В результаті волосся будуть сильно стоншується, стає пошкодженими, млявими.

Як звести до мінімуму негативний вплив процедури?

Як зробити так, щоб мінуси стали незначними, а плюси - більш відчутними? Досить дотримуватися правил:

  • Для проведення процедури використовуйте тільки перевірені і якісні засоби.
  • Дотримуйтесь правил проведення процедури. Якщо ви проводите ламінування в домашніх умовах, то чітко дотримуйтесь вказівок, даними в інструкції. Вкрай важливо відступати кілька сантиметрів від шкіри голови при нанесенні складу, в іншому випадку шкірні покриви і цибулини не зможуть дихати, що призведе до лущення, випадання волосся, а також до порушення роботи сальних залоз. Якщо ви не впевнені в своїх можливостях і силах, зверніться за допомогою до професіонала.
  • Перед проведенням процедури важливо приділити належну увагу харчуванню, поліпшення, відновлення структури і зволоженню. Застосовуйте лікувальні засоби як протягом декількох тижнів до ламінування, так і безпосередньо перед самою процедурою.
  • Не робіть ламінування занадто часто. Давайте волоссю відпочивати, щоб відновити їх водний баланс і нормальне дихання. Інтервал між процедурами повинен становити не менше двох-трьох місяців.
  • Для зняття плівки краще використовувати спеціальні засоби.
  • Якщо стан волосся погіршився, відмовтеся від ламінування.

Зважте всі «проти» і «за», зробіть правильний вибір і забезпечте себе і своє волосся.

Чи шкідливо ламінування?
Як звести до мінімуму негативний вплив процедури?
А шкідливо ламінування насправді?
І якщо так, то чому?
Чи корисна така процедура?
Чи шкідливо ламінування?
Так шкідливо ламінування волосся?
А в чому ж полягає негативний вплив?
А звідки його отримати волоссю, як не з навколишнього світу?
Як звести до мінімуму негативний вплив процедури?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com