рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як без шкоди випрямляти волосся

«Ой, дівчата, не треба випрямляти волосся праскою, це сильно їх травмує і пригнічує, внаслідок безпосереднього контакту» - можливо, так буде звучати сучасна народна пісня, присвячена захисту дівочого здоров'я. Від праски і правда, волосся, як мінімум, помітно січеться, а то і взагалі втрачають представницький вигляд. Губиться їх внутрішня основа, вони стають сухими і ламкими.
А з тих пір, як невідомі зловмисники ввели моду на пряме волосся, безліч виробників миттю і «зробили» безліч всяких випрямлячів для волосся, механізм дії яких був заснований на термічної деструкції. Ні, це не наш метод. Нам потрібно і волосся розпрямити і залишити їх в цілості й схоронності.
А якщо бажаєте розпрямити волосся і без прасування і без пісень, для початку придбайте сироватку, або спеціальний крем для укладання волосся. Можна і дорогих марок, ну, а якщо дешевше, то знайдіть розпрямляється серію Poker Straight від Lee Stafford. Підійде і інший крем, наприклад, Нівея для гладкості, або укладальної мус.
Далі слід нанести і розподілити крем по злегка вологим волоссям.
Випрямити волосся без прасування щітками
Існують великі круглі щітки, які в освічених колах називають брашінг. Чим волосся коротше, тим менше діаметр брашінга.
Зачешіть з його допомогою волосся вперед, зафіксуйте крабом. Пасма слід відокремлювати, починаючи з потилиці (в області шиї), витягаючи їх щіткою від самого коріння, одночасно просушуючи феном. Пасма повинні бути не дуже великі, приблизно п'ять сантиметрів шириною і два - товщиною. Випрямити волосся без прасування в домашніх умовах в перший раз може здатися трудомістким, але до цього зацікавлена ​​особа, зазвичай, швидко звикає.
Після чого висушуються скроневі області, верхівка і область лоба.
Кожна висушена пасмо фіксується спреєм для блиску або легким лаком.
Ще один недолік утюжковой технології полягає в тому, що, всупереч рекламним запевненнями, прасування випрямляють не всі волосся, справжні жорсткі вперті волосся, які і распрямлять то шкода, праску не подужає.
Хімічні засоби для випрямлення волосся
На це існує велика кількість хімічних засобів. Наявні склади служать не тільки для завивки але і для розпрямлення волосся. Однак, невідомо яка реакція відбудеться між хімічним випрямлячем волосся і фарбою, що забарвлює вашу шевелюру і які плями і розводи підуть по зачісці в результаті цієї реакції. Якщо волосся пофарбоване хною - це ще одна перешкода, хна не пропустить реагенти до серцевини волоса і хімія її не бере.
Випрямити волосся в домашніх умовах за допомогою фена
Як випрямити волосся без прасування в домашніх умовах?
Вибираючи самий щадний спосіб випрямлення волосся, швидше за все, за сукупністю факторів, що впливають і результатів, зупинимося на фені, використовуючи його в режимі подачі холодного повітря. Практично це здійснюється відділенням пасом, розчісуванням їх від коренів до кінчиків, і обдування їх феном в тому ж напрямку. Однак, спочатку слід з ентузіазмом промити волосся, користуючись живильним шампунем, потім нанести зволожуючий бальзам, він додасть локонам м'якість. Після чого, обробіть їх спреєм і термозащитной рідиною. І ось тоді можна переходити до безпосереднього розпрямленню феном. Це довго, але у вас в результаті утворюється потрібна вам зачіска, що не обпалена прасками і хімією.
Недоліки випрямлення волосся феном
Однак і у фена є окремі недоліки: він не випрямляє волосся надовго. Для продовження і закріплення результатів фенного випрямлення можна застосовувати лаки, муси, спреї, а навіть віск. Знову уважно поставтеся до пофарбованим волоссям, гідроокис натрію і тиогликолат, що входять до складу препаратів, можуть взаємодіяти з фарбою і привести до небажаного ефекту.
Серед народних нешкідливих, а то і корисних, що випрямляють коштів відзначимо найміцніший чай з цукром. Оброблені їм випрямлені волосся надовго зафіксуються, при цьому збережуть природну свіжість і блиск, проте не перестарайтеся з цукром, щоб уникнути склеювання волосся. Досить чайної ложки на склянку. Дуже корисно для фіксації, для харчування і здоров'я волосся і пиво, яке, до того ж фіксує волосся на досить тривалий термін, який напевно перевищує періоди між миттям голови.

31.07.2017 queen22

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com