рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Африканські косички, афроплетіння, зизи (зизи), мікрокоси

  1. Зняття афрокосічек самостійно
  2. Схожі статті:

Африканські косички створюють прекрасні образи, але також можуть бути шкідливими, особливо якщо ви робите мікрокосічкі. Тому потрібно врахувати неприємні помилки, які слід уникнути при таких зачісках.

Не можна плести занадто туго

Волосся, які схильні до перетину ніколи не можна плести туго, але навіть здорове волосся можуть постраждати від занадто тугого плетіння, будь це на один день або на кілька тижнів. Тому, коли ви виконуєте африканське плетіння, не затягуйте волосся, так як це призводить до їх напрузі і ламкості. З іншого боку, якщо не затягувати занадто туго, коси швидко розпатлана і будуть неакуратними. Хороший майстер плетіння афрокосічек знає де золота середина затягування кіс так, щоб вони добре трималися і не шкодили волоссю.

Хороший майстер плетіння афрокосічек знає де золота середина затягування кіс так, щоб вони добре трималися і не шкодили волоссю

Екстримальне висушування афрокосічек

Термічна обробка призводить до негативних наслідків в будь-який час, але надмірна сушка волосся особливо небезпечна для афроплетении, кісок зизи і мікрокосічек. Тому найкращий спосіб сушити заплетене в дрібні косички волосся - висушити їх на свіжому повітрі.

Якщо вам дуже потрібно скористатися феном, його потрібно включити на слабкий режим і надіти розсіювач повітря, щоб волосся не піддавалися надмірної температурі. Користуватися іншими інструментами для укладання волосся, коли вони заплетене в африканські косички - це дуже велика помилка. Коли ви розплете ваші коси ви побачите жахливий результат, до якого такі укладання можуть привести.

Коли ви розплете ваші коси ви побачите жахливий результат, до якого такі укладання можуть привести

Використання одночасно і шампуню і бальзаму

Коли ви миєте ваші афрокосички, швидкий результат ніколи не буде кращим. Уникайте засобів по догляду за волоссям, які включають комбінацію шампунь + бальзам або шампунь + кондиціонер одночасно. Ваше волосся повинні регулярно харчуватися бальзамом глибокої дії, але ні в якому разі не в суміші з шампунем. Використовуй сухий шампунь щоб освіжити зачіску або користуйся не змивати кондиціонером, щоб волосся виглядало красиво і зберегли своє здоров'я.

Фарбування волосся заплетених в кіски

Догляд за африканськими косичками повинен бути зосереджений на тому, щоб волосся переживали якомога менше стресу. Більшість хімічних фарб для волосся мають повністю протилежну дію. Ні в якому разі не можна фарбувати заплетене в мікрокоси волосся аміачними фарбами. Виняток становлять натуральні природні барвники, такі як хна або басма.

Зняття афрокосічек самостійно

Якщо вам зробив плетіння африканських кісок фахівець, то до нього ж і потрібно звернутися щоб їх розплести. Тільки у виняткових випадках якщо у вас дуже коротке волосся їх можна швидко видалити і розплутати самої в домашніх умовах. Видалення довгих африканських кісок не тільки тривалий і нудний процес, але і непрофесійне самостійне зняття афрокос - це жорстокий шкоди натуральним волоссю.

Видалення довгих африканських кісок не тільки тривалий і нудний процес, але і непрофесійне самостійне зняття афрокос - це жорстокий шкоди натуральним волоссю


Схожі статті:

Пудра для збільшення об'єму волосся, модерації зачіски і додання матовості волоссю

Сухий шампунь для волосся - відгуки

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com