рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Монтуємо теплі підлоги всіх типів. Укладаємо теплі підлоги водяні підлоги.

Наш сайт ZAKAZREMONTA.BY ось уже 13 років надає послуги з монтажу опалення.

Основним напрямком в цій сфері є монтаж водяних теплих підлог за найнижчою ціною в Мінську 3 $ за м \ кв.

серед сантехнічних послуг , Послуга опалення є найбільш затребуваною ціни на інші послуги дивіться ТУТ .

серед   сантехнічних послуг   , Послуга опалення є найбільш затребуваною ціни на інші послуги дивіться   ТУТ

ЗАМОВИТИ ПОСЛУГУ МОЖНА ПО ТЕЛЕФОНУ + 375-44-715-11-11

Теплі підлоги водяні підлоги, це найвище досягнення в сфері опалення приватного будинку. Якщо порівнювати опалення вашого будинку по ефективності і комфорту серед таких елементів як: радіаторне, пічне, конвекційне або ТЕПЛІ ПІДЛОГИ. Те останні без спірно займе лідируючу позицію в цій сфері.

Багатьох терзають невиразні сумніви чи можуть водяні підлоги, зігріти наш рідний дім в зимові морози.

Наша відповідь можуть, можуть і ще раз можуть.

Навіть якщо в кімнаті ви вирішили покласти ламінат або паркет, то ви все одно можете замовити тепла підлога. Наші фахівці допоможуть вам правильно вибрати і розрахувати всі матеріали для виконання всіх ваших побажань.

У послугу тепла підлога входить весь комплекс підготовчих і монтажних робіт.

Послуга включає в себе: монтаж всіх стояків опалення, монтаж розподільчих шаф і гребінок, укладання пінопласту, кріплення крайової стрічки, кріплення самої обігріває труби.

На сьогоднішній день, цей спосіб опалення є найпопулярнішим, комфортним, економічним і корисним для вашого здоров'я.

Добре жити в будинку де підлога тепла !!!

ЗАМОВИТИ ПОСЛУГУ МОЖНА ПО ТЕЛЕФОНУ + 375-44-715-11-11

При монтажі водяної підлоги пріоритетне значення має, його тепловіддача і здатність обігріти приміщення навіть у найлютіші морози. Коефіцієнт тепловіддачі водяної теплої підлоги можна регулювати в момент укладання труб. Чим крок укладання рідше, тим коефіцієнт тепловіддачі нижче. Наприклад, якщо ви вирішили на кухні вирішили провести монтаж теплої підлоги і поклали труби з кроком 200 мм, то коефіцієнт тепловіддачі такого статі буде в два рази нижче, ніж при укладанні з кроком в 100 мм.

Не мало важливе значення в тепловіддачі має і діаметр укладається труби.Чем більше діаметр, тим більше тепла дасть ваш підлогу. Великий діаметр труби при укладанні підлоги дає так само величезний плюс в гідравліки всій системі опалення. Справа в тому, що опір труба великого діаметру дає менше, ніж малого. Контур статі покладений трубою діаметром 20 мм можна розкачати до 150 метрів, тоді як трубою діаметром 16 мм максимум 110 метрів. Це дає великий плюс при розрахунку і проектуванні, а в подальшому і монтажі опалення у вашому будинку. Адже при такому укладанні можна значно зменшити:


1 - опір в гідравліки;
2 - розмір розподільної гребінки;
3 - розмір розподільного шафки;
4 - заощадити ваш бюджет.


Не мало важливе значення при укладанні водяного теплий --пол має спосіб його укладання. Єдино правильним і технічно вірним рішенням є укладання так званої "равликом". Укладання водяної теплої підлоги "равликом" - це коли труби подачі і обратки підводу води йдуть поруч паралельно один одному і мають форму спіралі. Пол при такому укладанні прогрівається рівномірно.


Водяна тепла підлога покладений нашими фахівцями монтажниками прослужить вам все ваше життя. Так, як ми дотримуємося всіх технічних норм і стандартів виробників труби. Після укладання, на кожному об'єкті ми виробляємо обов'язкову опресовування всієї системи опалення, на виявлення дефектів матеріалу.


Перед заливкою бетонної стяжки, труби водяного теплої підлоги, обов'язково повинні бути під тиском повітрям або водою. При невиконанні даного пункту ваші труби при укладанні стяжки можуть бути пошкоджені, або деформовані. Що поганим чином може відбитися на експлуатації, і викликати розрив трубопроводу. Всі тонкощі і нюанси укладання теплої підлоги, знає тільки справжній фахівець і професіонал своєї справи. Тому спроби укласти тепла підлога своїми руками робити ми б вам не радили. Це може погано відбитися на всій вашій системі опалення в цілому. Особливо будить не приємно, якщо за вікном мороз, а підлогу в вашому домі відмовився гріти. І звинувачувати буде нікого адже укладання водяної теплої підлоги своїми руками проводилася вами.
Опалення приватного будинку водяним теплою підлогою, без допомоги радіаторів - це все більш часта і часта тенденція. Давно помічено і пораховано, що при такій системі опалення вашого будинку відсутні будь-які мінуси. Є тільки плюси, про які ми і хочемо вам зараз розповісти:


1 - Повітря в приміщенні прогрівається рівномірно, і від низу до верху, а не так як при радіаторному опаленні - коли тепле повітря над конвектором піднімається - вгору, а холодний навпаки починає свій рух внизу по підлозі, що призводить до переохолодження ваших ніг, і як наслідок до виникненню сезонної застуди і захворювань. Особливо, це актуально, коли в будинку є люди похилого віку і маленькі діти.


2 - Опалення виконане водяним теплою підлогою, що не відбирає вашого особистого простору, як це відбувається при опаленні батареями. Дуже часто при перестановці меблів в квартирі або будинку ми обмежені в маневрах через встановлені на стінах батарей, які не дозволяють в щільну наблизити до стіни диван, комод або шафа. Тепла підлога дозволяє максимально звільнити ваш особистий простір і дає величезні можливості при розстановці меблів.


3 - Тепла підлога під плитку укладають останнім часом все в обов'язковому порядку, відсутність його наприклад у ванній, туалеті або на кухні будуть доставляти величезний дискомфорт особливо в зимовий час.


4 - Тепла підлога під ламінат - так само зростаюча тенденція - це стало можливо завдяки виробникам ламінату, які врахували побажання споживача і випустили спеціальний ламінат під теплу підлогу. Такий ламінат, як і плитка має тепловіддачу, правда значно менше.


5 - Тепла підлога під паркет так само не фантастика зателефонуйте нам по телефону 8-044-715-1111 і ми розповімо як це робиться. Провести замовлення або попередній розрахунок ви так само можете за цим телефоном. Більш детальну інформацію ви можете дізнатися у нас в КОНТАКТАХ.
Ви так само миєте залишити свою заявку на монтаж теплої підлоги у нас на ПОШТОЮ: [email protected]
Теплий водяний підлогу в квартирі - можливий тільки за умови установки лічильника тепла на опаленні. При бажанні це досить легко можна здійснити. Це дозволить вам значно збільшити площу вашої квартири, за рахунок демонтажу радіаторів. А також дасть можливість спати на підлозі навіть в найстрашніші морози. Для багатьох - це великий плюс, особливо коли в гості приїхала улюблена теща.
Домашні вихованці теж скажуть вам величезне спасибі !!!
Замовляйте монтаж водяної теплої підлоги у нас і ви отримаєте: відмінний сервіс, укладання водяної теплої підлоги в короткі терміни, відмінну якість матеріалу від кращих виробників, високий рівень якості при монтажі, 3 роки гарантії на всі види робіт і найголовніше низькі ціни, що навряд чи можуть запропонувати всі наші численні конкуренти. При замовленні водяного теплої підлоги на http://zakazremonta.by ви так само отримаєте величезні знижки і бонуси.
Ось уже 15 років ми виконуємо дані види робіт і кому як не нам знати всі тонкощі і секрети даного процесу.
При замовленні у нас в компанії будівництва будинку під ключ, ми завжди рекомендуємо і радимо нашим замовникам здійснити опалення їх приватного будинку тільки водяними теплими підлогами. Так як даний вид опалення ні має жодного мінуса, а навпаки одні плюси. Навіть з точки зору ціни.
Навіть через багато років до нас лунають дзвінки від наших колишніх клієнтів зі словами подяки за нашу наполегливість в саме такій системі опалення. Вед комфорт і затишок у вашому будинку це головне.
Ви завжди можете замовити монтаж водяної теплої підлоги у нас в компанії ZAKAZREMONTA.BY або по телефону + 375-44-715-1111

Більш детальну інформацію по монтажу теплого поло ви можете знайти в статтях

чекаємо ваших замовлень !!!

Або поштою:


+375447151111

схема проїзду

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com